Отговори
# 690
май месо може по-скоро от глутен или бъркам  newsm78

# 691
И ние сме много далеч от заместване на хранене. Вчера въобще ми откажа каквото и да било пюре, хапна само малко плодово надвечер.
Преди един ден й дадох за първи път месо, хареса й. Днес пак ще й дам.
Мира, какви са тези бисквити? Аз също не съм фен на кашите, но искам да й давам зърнена храна.

# 692
Simple Smile май всички дебнем само някой да драсне нещо ново.

Аз почнах работа и времето ми се стопи изведнъж, уморително е докато намерим ритъм. Малката е вкъщи с баба си и приема доста добре промяната. За храненето имаме голям напредък - след два месеца захранване вече заместихме обедната порция (бабите хранят май по-ефективно Simple Smile). Нашето момиче много хареса месото и облизва купичката като има месце в пюрето. Иначе следобед са почнали с малко оризова каша с плод преди млякото - и тя се приема доста добре. Иначе сме на кърма и АМ, аз помпам като ненормална, веднъж и в обедната почивка, но е доста натоварващо и скоро ще намаля. И така при нас, хубав ден на всички!

# 693
Здравейте, от толкова време не съм писала. Влизам от време на време на ви видя до къде сте, но съм малко в страни от темичките, които обсъждате.
 Ние се захранихме в края на 4-ти месец. Започнахме с плодови пюрета и на моя глава й давах и каши на Слънчо. Вече сме заместили обедното хранене със зеленчукови пюрета от 2 месеца. Аз й ги приготвям. Давам през ден по 1/4 жълтък от почти 2 месеца. От няколко седмици сме заместили и следобедното хранене с кисел или каша (зависи в какво насторение сме).
 Нямаме все още зъбчета, но тези дни нещо я мъче и не иска много да се храни, та това ме кара да мисля, че ще са зъбчета.
 Стоим сами седнали от месец и половина, но сме далеч от истината за пълзене.
Приятен ден на всички!   bouquet

# 694
6 месеца и 17дни и еднабезсънна нощ иииии имаме си зъбчее newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 695
Нашите две зъбчета се показаха в средата на четвъртия месец в рамките на една седмица без да разберем Simple Smile

# 696
Аз като гледам разните схеми за захранване, месото го дават след глутена. Нашата педиатърка каза, че глутена трябвало около 7м. да се въведе, а месото някои го дават към 9 мес. Започва се с пуешко, заешко. Явно са по-леки меса.
Цитат
Мира, какви са тези бисквити? Аз също не съм фен на кашите, но искам да й давам зърнена храна.
Оризовите бисквитки ги купувам от един биомагазин "Балев" във Варна. Те са им вносители, белгийски са, като гледам етикета, но сигурно ги има и на други места. Organic rice cakes no added salt или Био оризовки без сол.
То и аз повече от час и половина-два не мога да изляза без нея. С нея да кажем малко повече, към два часа и половина. Ама само два пъти сме излизали за по-дълго, правим си разходките на двора (добре, че го има)  и близо до къщата. Simple Smile Във вторник ходихме на МОЛ, да си купя нещо. Ми то какво по-напред да гледам - дрешки ли, нея ли, хаха. Не издържа за дълго в количката, разплака се , като влязох в пробната, абе.... приключение.  Grinning Успя половин час да поспи. А през нощта се буди на час и половина, предполагам от емоциите, знам ли.
На обяд си хапва около стотина грама пюре, ама после си иска да цокне. И аз не съм сигурна с кърмене навън, та ще видим по-нататък как ще станат разходките из Морската ни градина. Simple Smile

# 697
Цитат
6 месеца и 17дни и еднабезсънна нощ иииии имаме си зъбчее
Браво за зъбчето!

# 698
# 699
Изгряващо слънце, честито зъбче!

Мира, много ти благодаря  Hug

# 700
Здравейте банда бърз отчет и от нас за 1 месец и 12 дни Християн е качил 1250кг и цели 5 см..От зъбите е със страшна хрема доки каза,че ще е явно така при нас,вече може да му дам глутен ако искам,месни пюрета да почнем и кашичките да ги продължаваме...
И най важното,е че изследванята са му почти в норма което много ме зарадва
smile emoticon
Това е за сега..  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 701
  • Бургас
И ние от 2-3 дни заместваме яденетата но ако е на кеф ххаха затова не казвам голяма дума дори вчера изяде 150 мл дет и бях направила каша и още искаше и й направих още около 90 мл и я изядв и нея и спрях хахах глад голям хаххах но пък неискаше пюре ! Калпазанка малка е ама на. Преди й беше любимото пюре от тиква с моркоф ама вече не й се кефи . Ама и аз скоро не бях и давала явнл е забравила вкуса изде около 140-150 мл и остана още ама стисна устата ама няма да й давам мляко да се научи че след пюрето няма мляко аааа Simple Smile) кат огладнее по рано огладнее ще й дам по рано

# 702
Тези от вас, които си правят сами пюретата - какви продукти използвате? Имам чувството, че вкарах едно еднообразие напоследък и ми се иска да разнообразя. Откъде купувате продуктите?

# 703
Здравейте в това прекрасно време!  Simple Smile Днес бяхме на голяяма разходка. Е, за обяд се прибрахме да хапнем и поспим. Но се возихме на автобус, беше супер интересно. А колите по улиците, те колко са интересни!  Grinning  Крис яде банан за първи път. Много й хареса. Simple Smile В началото се дърпа, като всеки път, когато има нещо ново. После обаче как си го търси, ама чак утре пак.
Да ви попитам - колко време седят седнали вашите бебоци? Ние, разбира се, сменяме позиции, но вече си седи доста често.
За пюретата - ние предимно ядем морков или картоф, смесени с карфиол, тиквички, тиква (купено), пащърнак ( но вече го няма, а не съм й го купувала). Време е за нов зеленчук, но в момента смятам да давам банан и ябълка, така че ще си ядем тези зеленчуци.

# 704
Къде е това хубаво време да идваме и ние? Въобще не сме излизали днес, беше ужасно цял ден (и все още). Дано утре е по-добре.
Тиквичка категорично ми отказа, тиква не мога да намеря, но ще пробвам с карфиол.
Седи седнала докато се измори и сама се катурне  Laughing. Сменяме си позициите, но наистина седи вече доста голяма част от деня.

Общи условия

Активация на акаунт