) минахме успешен ден през 4часа да се храним
да попитам вашите бебоци по колко време спят междухраненията и какво правите като бодуват? 

като по- малък не е ревал толкова колкото сега. по 40 минути се приспиваме със ненормален рев, докато накрая капне, а му се спи та две не вижда и хем е затворил очите хем като го присвият коликите и се започва с едно пищене- направо ужас. И сега като са ни силни коликите естествено , не иска да яде, чак като почти е заспал, капнал вече от умора, тогава се нахвърля на шишето и по средата на млякото вече спящ яде. Е, нямат ли край вече тия колики, това на нищо не прилича. Да не говорим , че от три дена си е направил някакъв гаден режим, заспива в 20 часа и сутрин в 5:00 е буден и дава зор да си играем с него.
.

. Много я сърбят венците чак неможе да спи. Вече се чудя да пробвам вечер да я мажа с гела на Бочко за венци.
.
. Цяла нощ го проверявах дали диша през пет минути. Той много мрази да лежи по гръб, но поне докато спеше нямаше проблеми.. Сега вече и това да мисля. Гледам го настройва си сам главата наляво-нядявно, но все пак. Вече не знам как да ходя да му пълня легена да го мия по 4-5 пъти на ден. Като го оставя само и се обръща по корем и почва да "ходи насам-натам". Не му ли е рано още - не знам. Вчера ходихме на консултация и се оказа, че сме на минимума на теглото, което аз и виждах. Хелт визитърката каза, че е нормално, да не се притеснявам и, че той е много енергично бебе и вероятно заради това. Ми той и ака постоянно.. как да я освои тази кърма. Днес изцедих кърма и исках да му я дам от шише, за да съм сигурна, че не остава гладен. Е, няма такова нещо!!! Той преди мразеше шишета, но мислех, че е вече голям и няма да има проблеми. Имах чувството, че се боря с мечка - стръвница.....
Той и биберон мрази, въобще сичко, което не е цица. Освен това като го гледа каза, че може би скоро ще му никнат зъби, защото лигавенето е прекалено много. Венците по принцип меки ли са? Усеща ли се костта на челюстта? Не ми се вижда да има зъб, ма знам ли.... Сега е много гладен и пак му предлагам шишето... и пак мечка - стръвница...
Като го сложа на цицата засмуква агресивно... Не знам какво да го правя... Честно казано жената беше по-притеснена за моето здраве отколкото за Габриел. Като и разказах какво ми причинява 
Поради ли псата на шествалентната ваксина през есента личната почна да ни ваксинирва по стария имунизационен календар т.е. сложи ни 2-я прием на хепатит Б и имаме един прием на Пентаксим(петвалентна).Тези дни обаче като ходихме на консултация ни сложи шестаксим,каза че вече ги има налични и са спрели пентаксима,обясно,че нянма проблем че има един прием преди това на хепатит Б,просто трябва да има по-голямо разстояние между ваксините!!!!Питанката ми е има ли друг такъв случей,че с това имане и нямане на ваксини вече ни побъркаха значи,много съм ядосана

лошо ми става
Та и ние вече си спим като хора. Иначе сме само на АМ през около 3 часа по 130 мл , а сутрин и вечер по 150мл , сокчета не съм му давала, не мисля и да давам скоро . Вчера бяхме на консултация и вече е 64 см и 6500

според мен по-добре да е по-слабичко детето, отколкото да е с наднормено тегло, то и за това е толкова активно, като няма какво да му тежи
, а и ММ се прибира от работа в 24:00 часа и докато се изкъпе да вечеряме, да си кажем някоя дума и си лягаме към 1:30-2:00 часа, но той като спеше до 7:00 успявахме да се наспим, а сега спим по 3 часа и сме като зомбита. 
. По някога , когато и коликите и зъбите го замъчат, е няма такъв рев. Той си успокоява коликите с бибата, ама когато го болят венците я не иска и снощи му намазах венеца с Панадол и за няколко минути се успокои и заспа. Това ми го беше казала лл на консултацията, защото като го гледа и каза, че са тръгнали зъбките и ми каза това да направя, когато много го боли.