Лято на Халкидики

• 14 432
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
А къде ще отседнете? Аз тепърва започвам с търсенето и ориентирането за място, време на почивката....
Има време още. Сидония? Къде е темата, че не я намирам? Аз основно държа да съм на близо до плажа и той да е страхотен. Също ми се искаше да е all in, но гледам повечето не са.

# 16
Ситония. Там почти не правят хотели до плажа. На плажа има основно дървета.Вариант е Сарти, но плажът е дълбок. Ако искаш да си до плажа по-добре на Касандра.

# 17
  • София
Здравейте,

Записвам се да следя.
Миналата година бяхме във Вурвуру Ситония.
За това лято ни се иска с малката да отидем, хем да има хубав плитък плаж (тя прави 1г), хем мъжа ми да се гмурка.
Ще следя темата, а ако някой има идеи, да споделя Simple Smile

# 18
Все пак на никой не са му в повече паричките (на тези който са им... еми те са в Бора бора) и според мен сайтовете за екскурзии са ОК. До момента около десетина пъти съм резервирала по този начин и не съм останала разочарована. Ако си хванеш 2-3 сайта и си ги следиш редовно на такива ниски цени можеш да отидеш, че чак да се учудиш! Моята почивка се състой от 5 нощувки + закуска и вечеря за 146 лв. на човек, което е смешно. Така, че човек ако иска може да си изкара чудесно и за без пари  smile3521  , но честно казано, аз гледам да е със собствен транспорт, ако се отнася за Гърция или Турция.

# 19
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми препоръчате къде на Халкидики можем да отседнем.Изискванията ми са пясъчен плаж , плитко море и хотел близо или на плажа по възможност със закуска и вечеря или ол инклузив.Никога не съм била там и нямам представа на къде да се ориентирам.Благодаря предварително.

# 20
Все пак на никой не са му в повече паричките (на тези който са им... еми те са в Бора бора) и според мен сайтовете за екскурзии са ОК. До момента около десетина пъти съм резервирала по този начин и не съм останала разочарована. Ако си хванеш 2-3 сайта и си ги следиш редовно на такива ниски цени можеш да отидеш, че чак да се учудиш! Моята почивка се състой от 5 нощувки + закуска и вечеря за 146 лв. на човек, което е смешно. Така, че човек ако иска може да си изкара чудесно и за без пари  smile3521  , но честно казано, аз гледам да е със собствен транспорт, ако се отнася за Гърция или Турция.
Здравей, може ли на лични да ми напишеш фирми за Гърция, които си ползвала и си доволна. Ние сме ходили мин.година частно на самоизхранване и бих искала да намеря нещо с храна.

# 21
Ще помоля и аз Kotarachee да ми прати и на мен фирмите които следи Praynig

А иначе имам по-специално питане за Калитея на Касандра и Криопиги(дано не бъркам как се пише).От търсенето из нета останах с впечатления че това са оживени селца,а аз такива обичам.Как са плажовете?Харесвам оживени пясъчни  плажове със бийч барове,ако може да ми препоръчате такива на Касандра.

# 22
Здравей, може ли на лични да ми напишеш фирми за Гърция, които си ползвала и си доволна. Ние сме ходили мин.година частно на самоизхранване и бих искала да намеря нещо с храна.
Моля и за мен налични ако може.Praynig
Благодаря предварително.

# 23
# 24
  • София
Ние сме резервирали на Порто Карас - хотел Мелитон, Ситония от 06.06-13.06.
Много е хубав хотела на брега, от едната страна има марина.
Настаняването е със закуска и вечеря.
Преди няколко години сме го посещавали и останахме доволни.

# 25
  • СОФИЯ
kotarachee, може ли и на мен на лични да ми изпратиш сайтовете който следиш. Благодаря предварително.

# 26
Аз малко в страни да питам кога ще почивате. Резервирах още януари от 2 до 8 юли, всички които познавам се оказа, че почиват юни или септември. Дали няма да е адски топло.... За Торони говоря

# 27
  • София
Халкидики 30-05-2015г.

Промяната на времето е на лице.
Преди два дена, дъжд и студ, до вчера на обяд.
Един ден беше достатъчен за рязка промяна на времето.
Тези които тръгват да не се притесняват.
Днес всичко си дойде на мястото, плажове и басейни се пълнят от тези, които са предпочели края на май.
Вчера беше така:

Днес е така:

А след обяд вече нямаше места на плажа и басейна.
Включително много от хората са във водата и в момента.
Всъщност, хотела, в който сме и тази вечер, няма никакви свободни стаи, а въобще не е малък.
Смело тръгвайте и приятна почивка на всички...

# 28
 Бихте ли споделили нещо за този хотел http://promotravel.bg/deals/pochivka-jenny-hotel-7-nights/  Praynig

# 29
  • София

polia72
Този хотел не е на плажа, и офертата е сравнително добра заради това, на човек е…за юли.
Снимките от плажа, нямат нищо общо с хотела, просто са от плажа на Сивири.
Двора на хотела е доста голям и затревен. Спокойно е, но не е лукс.
Писано е много за селището и района, доколкото си спомням и за хотела, ако не го намираш ще ти помогна.
Ако това е цената, която търсиш, 500-600 евро за 2+2… Има такива цени, дори по-ниски за юли, единствено трябва да направиш компромис с храната.
Но ако имаме предвид закуските и вечерите, това е добра оферта.
Но не е трудно да изкарате и на собствено изхранване, когато парите са ограничени.
Ако платите примерно до 400 евро само за нощувки.
Но това е друга тема, ако решиш.
Казвам го, защото точно там, например има хубави апартаменти за 4 човека без храна, но с кухня.
Всеки трябва сам да направи своя избор спрямо храната.
Аз по този въпрос съвети не мога да дам, защото за нас храната е последното перо от пътуването или почивката.
Човек може да изкара с 5-10 евро на ден, а може и със 100....

Направих за теб този албум, да добиеш представа за района.
Първите 6 снимки са от въпросния хотел…

Siviri, Kassandra

Общи условия

Активация на акаунт