Забременели след Ин витро - тема 4

• 50 136
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Дани, браво за Бхс!! Ти си имаше основание да се тревожиш, радвам се, че са добри резултатите Simple Smile

# 256
Аз също от самото начало съм със запушен нос. По време на бременността се случва често това подуване на лигавиците. Аекара, какво става с теб? Пиши като можеш!

# 257
Здравейте момичета, прочетох на бързо хубавите новини за Бсх на Дани  Hug и че някои усещате бебчетата е супер Hug

Аз снощи пак бях на доктор........... шийката от 37 мм в петък снощи беше 44 мм- това добре
Бебетата бяха добре  Heart Eyes. Въпроса е че не спира болката в корема и имам контракции. Док започна инжекции тинзапарин содиум ( за съсирването на кръвта) и ми смени магнезия на шишенца от 1,5 гр три пъти на ден. Днес пусках кръвна картина обща, CRP, D-DIMERS. Аз преди повече от година бях правила едно генетично за тромбофилия, тогава излезе супер. Лошото е че има постоянни болки и не е хубаво да има контракции, защото може да изхвърля ........ Cry. Ей със това се бори доки сега да види каква е причината и всичко да е наред

# 258
Аекара, дано всичко е наред! Стискам палци! Ако трябва питай дали да не влезеш в болница за няколко дни, да овладеят тия болки. Има ли такава практика при вас?

# 259
Сега ми се обадиха , кръвта е добра,  CRP е отрицателно. Другото утре вечер ще е готово. За сега постелен режим у нас.
 newsm78 да не би да съм прекалено чувствителна и затова да имам болки, пък и са две бебета ..... и аз не знам вече.

# 260
Възможно е да е от чувствителност и от броят на бебетата, браво за хубавият резултат на изследването, почивай си и си мисли хубави работи, ще изтърпиш заради бебочетата и след време ще им разказваш през какво си преминала за да ги обичаш оооооще повече.  Hug
Аз например имам много висока чувствителност на венците, на основата на ноктите и явно всякакви меки тъкани. Доста ме придърпва матката също /не като твоите болки, естествено/, но като си знам, че съм с нисък праг на болката и не обръщам такова внимание май.  newsm78

# 261

Кей, мъжът трябва да измисли сериозна компенсация за безотговорната постъпка.  Twisted Evil

Twisted Evil така е!
Радвам се, че всичко е наред с бхс-то!
Аз ще правя и втория скрининг - фактор възраст, какво да се прави.  Rolling Eyes
Аекара, всичко ще е наред! Най-хубавото е, че си обръщаш внимание, отговорна си и няма да се стигне до нищо лошо!  Hug

# 262
Кей, какъв е този скрийнинг за възраст? Аз и БХС не съм правила-не се прави при близнаци.

# 263
Аекара, радвам се, че са добре резултатите. Със сигурност си чувствителна, в смисъл, че се притесняваш, но какво да правим, вглеждаме се в себе си повече от другите бременни.. Настина лежи си и си мисли хубави работи, опитай се да не мислиш отрицателни неща. Понякога и внушението помага.

Кей, какво се прави при втория скрининг - пак ли се взима кръв и т.н. Мен май сега на следващия преглед ще ми правят фетална морфология втора, тогава ще съм почти в 18 седмица. Като че ли другите лекари я правят след 20та, но в моята "майчина книжка" Mr. Green така е записано.

# 264
  • на пясъка при черупките от миди
А след кой опит ин витро видяхте положителния резултат?

# 265
При мен стана от първия път.

# 266
И при мен по някакво чудо стана от първи път.

# 267
И аз от първи опит.

# 268
  • на пясъка при черупките от миди
Simple Smile Супер. Аз бях се подготвила за голямо чакане, че като слушах други мами от клиниката....
Просто ми беше любопитно. Ама и като чета сега кой на какви прегледи ходи и на какви изследвания....явно всеки лекар е със собствено мнение.

# 269
Ами аз имах различни поводи да се убедя, че за съжаление медицината не е точна наука. Все пак и лекарите са хора, имат мнения, подкрепят различни виждания. За себе си се уверих, че човек трябва да слуша собствения си здрав разум и така да взима решенията, иначе тотално можеш да изперкаш. Това и покрай проблемите на мъжа ми и по повод на други мои здравословни грижи извън инвитро процедурите - все различни мнения...

Общи условия

Активация на акаунт