Забременели след Ин витро - тема 4

• 50 136
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Ирина, мисля че трябва да ограничиш пътуванията, а също и да не мърдаш от леглото докато не спре напълно кървенето ..Гадно е , но няколко дни се изтрайват

# 406
И на мен не ми се пътува момичета,но ще се прибера в Бс поне за 2 седмици,че вече не ми се стои в Ст.Загора при свеки. Много мързелива е станала,учителка е и като се върне от работа първо хапва стабилно,гледа индийските сериали до 5 следобяд,спи до 7 и чак тогава решава да готви,а аз вече в 7 огладнявам и немога я чакам до 10 ,за да вечерям. И затова ще си отида до БС поне майка ми е млада пенсионерка и ще си ме гледа както трябва,няма ми се налага да готвя и чистя.

# 407
Рени айде при мама да ти готви и това дето искаш  Hug Hug Hug

# 408
Иринка и аз се радвам, че са добре бебоците. Hug Но и аз си мисля, че е излишно да се движиш напред-назад по тия пътища. Харесай един доктор в Бургас и стой при него. Просто няма смисъл да пътуваш толкова много.

# 409
Рени, казали са ти вече - кротко.
И отивай при мама да си те поглези.  Hug Имаш нужда!

# 410
Момичета, все се каня да питам-някоя пие ли метфогама или метформин?

# 411
  • София
Илиянка, аз пиех глюкофаж, което е метформин, по 1000 мг. на ден сигурно поне две години.
След пожителния тест лекарката ми от "Щерев" каза веднага да го спра, включително ендокринологът др. Начев ми беше казал да го спра при бременност.

# 412
здравейте момичета как сте днес?
Аз цяла нощ не спах добре пак болки в корема отдясно ............. и сутринта в 8 и нещо спазми в дебелото черво пак. Много е болезнено не знаеш какво ти става , не можеш да поемеш въздух от болка. За съжаление няма кой знае какво да се направи за това. Четох , че е от стрес и лекарства най- често се предизвиква тази гадост ooooh! . Сега пак ме боли корема отпред и кръста, но ме навява на мисълта че е от червото и просто там ме удря  Thinking .

# 413
Моля се да изкарам до 10 юни, тогава е първата дата за секцио............. или поне да вляза в седми месец  Praynig Praynig Praynig

# 414
И аз се моля същото. Гадно ми е - ту кръвно, ту грип... Днес пак ми е височко кръвното, уф, чувствам се като баба на 70 години.

# 415
Кей наистина е ужасно ................. надали ще можем да си отдъхнем ние до края  Whistling

Дано всички сме късметлийки тук и да родим живи и здрави бебета  Praynig

# 416
Оф момичета, скапана работа. И аз не спах добре... въртях се, будих се, топло ми беше, студено ми беше. И съответно днес не съм много във форма. Дано не се разболявам.. Просто хич не искам. Само си меря температурата като луда ooooh!

# 417
И аз от една седмица имам проблем със съня. Спя до към три часа и след това се почва едно въртене, отвратително направо, не знам до кога ще изкарам така.

# 418
Irina Dacheva - много се зарадвах да чуя че бебоците са добре! Почивай си сега и дано понамалеят тревогите. 

Явно че няма да спрем да се тревожим, на мен въобще не ми се мисли за колички, детски стаи, та дори за пол и име на бебето, не успявам да се зарадвам напълно и да се възприема като бременна. В августовската тема дори вече не чета - не се чувствам съвсем на място. 

А, да се и похваля - днес за пръв път повръщах, а от сутринта усещам бодене и придърпване в корема.  Ако правилно се ориентирам, точно така е трябвало да се чувствам миналия месец, а сега да отшумява.

# 419
Момичета приеха ме в болница и съм на системи. Пак прокървих по пътя за Бургас . От системата ли е незнам,но немога да виждам буквите на тел.

Общи условия

Активация на акаунт