Забременели след Ин витро - тема 4

• 50 138
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
Аекара, точно на същото захранване съм и аз /с около 10 дни по-рано започна спирането на повръщането при мен/. Нямам търпение да проям всякакви плодове и зеленчуци, че поне малко запека да пооправя. Simple Smile Вчера пих сироп Лактулоза и като започна едно гаденеееее, за 5 мин. ми се върна картинката от предният месец, бях започнала за две седмици да забравям какво е. Бля! Никога повече този сироп няма да го доближа, ще си бода свещичките Ева-Кю като торта и това е.  Joy Чакам да излезе и "истински" лапад и коприва, умирам за такива супички, а и желязо да заредя малко.
Добре, че и при теб се задържа поне храна вече, за едно нещо по-малко да се тревожиш поне, заради бебоците ще изтърпим всичко. Сестра ми е била на абсолютно същият режим като теб, само че преди 25 години, когато са нямали толкова техника и нововъведения, осем месеца се е побъркала от притеснения, болки, лежане и серклажи и т.н., а майка ми до 6 месец плътно драйф. Аз направо нямам никакво право да се оплаквам.  bowuu
Зу, дано да ти се размине и на теб!  Hug

# 346
Ах Дани поне запазихме линията първите месеци  Mr. Green, не че аз не стигнах стоте килограма покрай всички опити ( поне при мен така се отразява) Mr. Green.

Фрида дане чувам че няма да издържим  Naughty.............. Господ да ни е на помощ  Praynig Praynig Praynig
То след толкова мъки и трудностти не ми се мисли за лош изход  Naughty

# 347
Ще издържим всички и ще се подкрепяме до края, пък и после, живот и здраве!  Hug
Ама това бебче на снимката на темата е голям бонбон, и с това меченце, искам да мачкам и да гушкаааааам, щях да казвам по-рано, ама страхотна снимка. Бравос!  Peace

# 348
Дам много е сладко  Party
И аз отивам да доокрася тортата Дани  Mr. Green

# 349
Ама това бебче на снимката на темата е голям бонбон, и с това меченце, искам да мачкам и да гушкаааааам, щях да казвам по-рано, ама страхотна снимка. Бравос!  Peace

Дам, и аз от както направихте темата не спирам да го гледам когато отворя страничката Simple Smile

# 350
Дам много е сладко  Party
И аз отивам да доокрася тортата Дани  Mr. Green

Оооохохохо, а аз отивам да купя украса от аптеката... ахахахахахаха  Mr. Green

# 351
Мен пак ме хвана една тежест в корема и кръста, до тоалетна и един душ си взех само  ooooh!
Пак ще пазя нон стоп леглото.
На вас тежи ли ви корема или не? При мен много рано започна това нещо  newsm78

# 352
Мен пак ме хвана една тежест в корема и кръста, до тоалетна и един душ си взех само  ooooh!
Пак ще пазя нон стоп леглото.
На вас тежи ли ви корема или не? При мен много рано започна това нещо  newsm78

Хич не е рано. мен преди 1 месец докторът ми каза, че ще изхвръкне за 2 седмици и така и стана...голяма работа е...хихихихи. Страх ме е от този серклаж най-вече да не се наложи да лежа, защото аз съм свикнала да хода пеша по час-час и половина на ден с кучето. Ако ги няма тия разходки ще стана огромна и пак беля. За 2  седмици лежане бях наддала 5 кг, но сега като се движа активно не наддавам и се чувствам добре. Като чета Фрида как лежи и бррррр. Моя позната износи близнаците си без серклаж, направиха и секцио по-рано, но защото беше станала огромна и бебетата притискаха всички органи. Пък и докторите са на мнение, че зависи от шийката и ако тя е ОК, няма нужда от това чудо. Дай Боже всичко да е наред с всички нас! Praynig Praynig Praynig

# 353
От стимулацията досега съм качила 10 кг.  Embarassed
Това лежане ме съсипва, тъкмо станах по-активна, спряха зацапванията и хоп - грип.  #Cussing out
Искам хубаво време и разходки, че ако лежа няма да могат да ме вкарат през вратата в родилното  Joy

# 354
Кей, идвай с мен да разхождаме кучето-голям купон, Че и хора виждам-разнообразявам се доста.

Момичета, вие какво кафе пиете? Аз се мъча с безкофеиново, от няколко дни ме боли глава, днес цапнах едно нормално и главоболието ми веднага мина. Явно кръвното ми пада много, то по принцип е ниско. Ще питам доки може ли да пия по 1 на ден.

# 355
Много четох за кафето и пише, че без кофеиновото е по вредно от кофеиновото. Аз започнах да пия 3в1, или малко нес кафе с много мляко. Всички ме убедиха, че по едно слабо кафе да ден не е проблем.

# 356
  • на пясъка при черупките от миди
Момичета да се отчета....след втора ПКК хемоглобин, хематокрит и еритроцити са ми занижени отново. И това след като приемам желязо. Много се притеснявам да не получа някоя анемия. Вие как сте с тези показатели?

# 357
Момичета да се отчета....след втора ПКК хемоглобин, хематокрит и еритроцити са ми занижени отново. И това след като приемам желязо. Много се притеснявам да не получа някоя анемия. Вие как сте с тези показатели?
Много ли са ти надолу, по принцип на бременните показателите не са като на нормалните хора.  Joy
На долна граница или малко под нея не е опасно, ако се притесняваш, по-добре с доки го обсъди. Откога го пиеш желязото, нали знаеш, че си има период на натрупване, дай му малко време. Simple Smile

# 358
Кей, идвай с мен да разхождаме кучето-голям купон, Че и хора виждам-разнообразявам се доста.

Момичета, вие какво кафе пиете? Аз се мъча с безкофеиново, от няколко дни ме боли глава, днес цапнах едно нормално и главоболието ми веднага мина. Явно кръвното ми пада много, то по принцип е ниско. Ще питам доки може ли да пия по 1 на ден.
До 3 кафета е нормално или макс 200 мл. Веднагически спирай безкофеиновото, Теди също ти е писала, по-вредна и пълна с химия напитка - няма.
Аз пък си имам кандида и стрептококи некви си.
Илиянче, аз имам 3 броя дивотия у дома.  hahaha

# 359
  • София
При мен хемоглобинът е много висок или поне преди 10 дни беше със стойност 143. Пия фолиева киселина и биозин мама, които задържат и усвояват желязото, та затова. Но явно все нещо трябва да се пие...
С кафето няма проблем да се пие, но може евентуално да предизвика контракции, както и да намалява действието на магнезия, ако вече сте го започнали.
С лежането да ви кажа се свиква. Аз лежа така от 4.09., когато ми беше ЗЕТ-а. В началото и аз не си го представях как ще стане, ужасяваше ме перспективата и дългите месеци напред, но като ти дойде на главата  ooooh! Поревах, поревах, пък какво да правя. После като си помислих колко хора има инвалиди, и то млади, които лежат години и не излизат никъде, та аз ли няма да изкарам 9 м. Затова се радвам, че хванах есенно-зимния период и е студено и няма много-много къде да се ходи.
За стрептококите пих антибиотик Зинат + флуомизин вагинално и пробиотик.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 17:02 от Frida*

Общи условия

Активация на акаунт