Възможно е в момента да почиваш и да не си влизала в темата днес .
Обаче пък съм била най-болнавото бебе и дете. Майка ми с мен е отваряла и затваряла поликлиниката, дори помня, че поне 3 пъти съм лежала в болница, заради кашлица. За сметка на това едва преживявам през лятото. И гола да тръгна, ще умра от жега на 25-6 градуса. Затова мисля, че не бива да ходим в двете крайности с обличането. Баткото го обличах много леко и той като мен, лятото вода тече от него, чак от долните клепачи му се стича вода
Иначе на Маги задължително й обличам чорапогащник, панталонки или грейка, боди, блузка и яке плюс шапка. На баткото съм слагала чорапогащници и още слагам. Мисля, че е супер неадекватно да мисля, че това е унизително. Аз не понасям чорапогащници и клинове, но не мога да споря - по-топло е с тях, особено за носене под дънки, но убий ме, не съм свикнала да ги навличам и си ходя зъзнеща.
Надявам се да не ти се сърди Руми, но наистина всички тук много се притесняваме, а все пак не искаме да тръгнем да й звъним една след друга да я проверяваме през 5 минути. 
Докторката каза, че имат лека задна хрема и за това кашлят. Възможно било и да е някаква алергична реакция. Но категорично не са болни. Изписа капки и каза, че няма причина скоро да не се оправят. Отдъхнах си. Боян доказа, чее здрав, като и съсипа кабинета.Пищя, крещя, обикаля като луд, отвори всички шкафове на жената, извади всичко отвътре, взе и ключовете и ги изхвърли.....абе ужас. И тя жената гледа, гледа и вика: "И ти искаш да ми кажеш че ТОВА дете е болно????" Изнизах се умряла от срам....
И аз не искам това. Само обясних защо лично аз за себе си съм взела това решение. Но аз, другите майки може да не мислят като мен.
Препоръчани теми