Близначе, и аз бих се възмутила! Изобщо не е нормално това, ама дето вика Мисти, живеем в Абсурдистан, за съжаление.

Не мога да го опазвам от нищо вече.Пие усилено компот,един брой си го изпиват с брат му.Петьо е станал някакво страшно бичЕ.25 кила е
Ще стане на 5 април месец.Много ми се вижда.Иначе е адски подвижен ,но е станл огромен.Не дебел ,а набит и огромен.Има ли към тази възраст някакъв скок в растежа? Онзи ден пак купихме пантофи ,за 3 месеца и са му малки.Блузи и анцузи всеки месец купувам ,всичко му е до пъпа и съответно до кокалчето
Много расте ,много !
Надявам се, че това няма да са последните ти постове след завръщането ти. Кажи как сте, как е Йоан?
Марти нощес получи някакъв пристъп и не можеше да спре да кашля, та го оставих вкъщи и за 'късмет' Маги се наспа в 7:00 и разбира се, трябваше да станем всички. Та и аз не се наспах. Двамата в момента са бодри и готови за бели, а аз си мечтая само за възглавницата. А сега трябва и да ги обличам един по един, за да смогна до час да ги изведа
Чакам да се включиш после, отдавна не си ни навестявала и сигурно има за разказване

Не знам как да й отпуша нослето.
Колкото пъти съм му давала толкова пъти е имал ситен обрив по тялото. Сега ме е страх да му дам пак. Не че ще му стане кой знае какво, но мисля да поизчакам малко. Киви яде без проблеми. Скоро разбрах и аз че е алерген, но нямаме проблеми от него. И Зар сравнително рано го прояде. Даже с киви го учих да яде с вилица. Беше по малък от Ого. Ого още е под кривата круша с приборите.