Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 55 037
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Обривът на Б. се засилва. Цялото тяло е ярко червено, сякаш е минал през поле от коприва. Точно така изглежда  Confused Не знам от какво е. Той яде всичко. Снощи яде яйца, дали може от тях? Но той и друг път е ял. Или пък от орехите в баницата с тиква? Идея си нямам. А ММ ще го убия. Как можа да ме остави сама точно сега, и то преди изпит. изобщо не виждам начин как ще уча  #2gunfire

Махнах масата и столовете. Диването се научи да се катери по тях и прави един куп бели. Претътря си стол до барплота и чупи чинии, изсипва вода, играе си с ножове....И това за части от секундата  ooooh! След като днес изсипа цялата кана на пода, чашата преля. Сега ще седим без маса и столове. Да го видя как ще се катери по барплота. То ми писна вече, тотално. Само на тавана не се е качил още  Crossing Arms

# 496
  • София
Ето височината: Е. - 88 см, Д. - 85 см.

# 497
Близначе води го на лекар, това звучи страшно.
А пък като изключа тези два случая за които споменах, моите познати всички, които заминаха нанякъде не се върнаха, а и най-добрата ми приятелка каза, че и те се готвят да заминават, направо никой не остана близък около нас. Само ММ и аз не сме тръгнали от страх от езика. Embarassed

# 498
  • София
Близначе, това сигурно е "копривна треска". Получава се при алергична реакция. Дай му фенистил или Ксизал.

# 499
Ще му дам Ериус. И на мен на такова ми прилича. Бузите му са алени и направо горят. Има и някаква странна т-ра от 37.1-37.2. Обаче мамка му, как да знам какво я е предизвикало?
Не мога да го водя на лекар. Утре е неделя, а и съм сама. Sad

# 500
Близначе, и според мен тази уртикария е алергична реакция. Бързо давай Ериуса. Има ли някъде подуване (ушите например)? Неспокоен ли е? Изглежда ли ти да го сърби?

# 501
Тръгнах да доказвам на Джина, че е хубаво да се мисли и за старини, до къде отидохме Simple Smile

Честито, Данче. Много радост в новия дом Simple Smile

Близначе, да се оправя Боян бързо.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 17:51 от Niki1

# 502
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Данче честито   bouquet да напълните с много прекрасни моменти.
Кирил го мерят на бебешкия кантар за теглото и легнал за см,но той е 80см.
Близначе давай противоалергично тъкмо и ще поспи повечко  Laughing нали имат такова действие.
Всички мои приятели и близки които са заминали в чужбина не са се върнали.

# 503
Данче, бъдете много щастливи в новия апартмент и скоро да се нанасяте!

Аз също споделям мнението на Ники за чужбините. Вярно е, че не съм живяла другаде, освен тук, и не бих емигрирала поне засега. ММ е с американски паспорт, зарязал е изключително добра работа, за да дири още по-добра оттатък, почнал е от нулата и е успял да си стъпи на краката, но с огромна цена. На 10-тата година се е прибрал. Пълен е истории за провали, но българите там смятат, че още по-голям провал би било да се приберат... Темата е безкрайна, вкъщи постоянно я нищим и ми е омръзнала, но всеки решава за себе си. На мен много ми се живее някъде на топло и лукзозно, ама само за 2-3 години.

# 504
  • Варна
Данче, честито ново апартаментче. Ще си го стегнете лека полека и ще го попълните с хубави спомени.

# 505
Бемол как за 2-3 на мен ми се живее на топло и луксозно някъде завинаги  Mr. Green
Джине както го описваш това с консултацията, откак е направила 1г Вики е така при докторките. Реве на кантара, не дава да я мерят, мерят легнала по принцип, имат една лента на стената за по-големите деца, но съм забелязала, че нещо май е по-високо сложена отколкото трябва. Та си мисля другия месец да си я измеря сама колко е висока/права/, и да им кажа, че да съкратя този срам. И имунизацията трябва да изтърпим, а като бебе даже се хилеше като я боцкаха, лесно беше тогава. Но става по-лошо, каката я гоних по коридорите на поликлиниката, когато в първи клас трябваше да правят Манту, та кой знае и с това диване какво ме чака.

# 506
Данче, честит апартамент - със здраве да си го ползвате, да е изпълнен с щастие и радост!

К. не са го мерили от поне 6м. В нас криво ляво го докарвам 89-90см, а като килограми 13кг. Забелязвам, че домашните му обувки започват осезаемо да му умаляват и трябва да ходя за нови Crazy

# 507
  • varna
Близначе, и на мен ми мяза на алергична реакция - аз правя такива от сирене, но не чак в такъв мащаб. Ако ти се намира Елоком за мазане, моментално минава всичко от него, не е лошо да си имаш.
Емито последният път си я теглиха на бебешкия кантар седнала, явно е до доста кг. и я мериха легнала, ама скоро едва ли ще стига мястото за легнала и ще трябва да се изправи. Сега в сряда сме на консултация, ще докладвам.
Много ме е яд на ММ, казах му да не излиза снощи, щото знам, че без мен прави глупости с точно тия ни приятели, не та не, за малко било. Е, познайте, как в 4.30 звънях да му крещя да се прибира, щото знам днеска какво ще стане. Ей на, сега вони на джибри и едвам гледа - пак ще трябва цял ден сама да се оправям с всичко #2gunfire

# 508
Не знам вашите гърнета какви са, но аз разполагам с 2 - мултифункционални. Използват се за:
1. леки галошки
2. шапки
3. камиончета за яздене
4. удобни фотьойлчета

Хера, много кофти...

Близначе, как е Боцко?

Само да уточня, че "Елоком" е "мощен кортикостероид" и не се маже току-тъй.

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 11:49 от Bemol

# 509
  • София
Ники, аз не съм казвала, че не трябва да се мисли за старини, защото не прочете хубаво какво съм написала?
Живяла съм в чужбина дълго време, като учаща /първо средно, после част от висшето/ и не мога да дам обективно мнение за това как е по-добре. По натура съм голяма носталгичка /броила съм дните до обратият полет до БГ/ и не бих заминала да живея в чужбина.
Казахте, че София не е България. Така е, обаче и разходите в София не са същите като тези в провинцията. И преди някой да скочи, че киселото мляко във Варна струва също толкова колкото в София, ще кажа, че има други фактори. Например разстоянията. Детето ходи на тренировки на другият край на града, учи на около 1.5км от вкъщи, моята работа е също на толкова, а работата на мм е на около 4км. Като изключим хореографиите, които правим, за да успяваме, това не ни е и без пари, на колата и се сипва гориво. Друг пример, всеки месец плащам вход 35лв, съмнявам се, че за същата квадратура еди къде си струва повече от 15лв.
Близначе, какво става?
Ани, не знаех, че противоалергичните успиват Thinking
Бемоли, подкрепям за Елоком-а. Въпреки, че на мен и децата /по л. пр./ много ни помага. Peace

Общи условия

Активация на акаунт