Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за движенията на бебето?
Какви са препоръките за среща с други майки?
Какви са мненията за пазаруването на бебешки дрехи и мебели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за движенията на бебето?
Мнението за движенията на бебето може да варира, но обикновено се приема, че активността на бебето може да варира от едно бебе до друго. Някои майки съобщават, че бебетата имат по-активни и по-пасивни дни, като не е необичайно да има периоди без усещане за движение. Въпреки това, ако нещо изглежда тревожно, препоръчително е да се консултирате с лекар.
-
Какви са препоръките за среща с други майки?
-
Какви са мненията за пазаруването на бебешки дрехи и мебели?
Мненията относно пазаруването на бебешки дрехи и мебели варират. Някои майки предпочитат да пазаруват от чужбина, докато други смятат, че местните магазини предлагат качествени и практични опции на достъпни цени. Освен това има спорове за различните видове пелени и гащички, като някои майки обмислят използването на многократни пелени, но се колебаят поради честотата на пране.
-
Какви са препоръките за избор на количка и носилка?
-
Какви са най-честите срокове за раждане според майките във форума?
ние бяхме днес в Касида и Джъмбо, после ще дам отчет.
При термин 01май. И тя се ококори и пита "Ти сигурна ли си кога ти е бил последният цикъл, да не си се объркала нещо?" И пак и обясних, че при мен всъщност последния нормален цикъл беше на 10юли и после бяхме на море и ми дойде на 25юли, тоест само след 15 дни. И досега 25юли смятахме за последен цикъл. Но тя каза, че ще трябва да вземем 10юли за последен цикъл и ми промени термина на 17април, тъй като и на ФМ през декември лекарката беше казала, че бебето е доста по-голямо и терминът трябва да се промени на 15апр. Ама дори при 17апр термин, да показва 26март си е доста стряскащо. Накара ме да си пусна другата седмица глюкозно натоварване, защото би могло бебето да е по-голямо заради гестационен диабет. Тъй като и околоплодните ми води били на горна граница. Ако не е гест. диабет, просто се развива по-голямо бебето. Ама нещо изведнъж се стреснах колко е наближило, а аз съм доникъде с подготовката. Иначе интересното е, че баща ми, на който мислим да кръщаваме бебо е роден на 25март, та бебо може да иска на неговата дата да излиза!
как ще се организираме- тук или във фейса?
Първо, тази нощ щях да си пукна от киселини, а младежа беше изключително активен. Не можах да му се нарадвам на мятанията. Купих си Талцид, че вече сода, ябълки, мляко.. нищо не помага. И изненада - пих го три пъти (предни дни) и снощи 4тия път вече нямаше ефект
Натресох се на баща ми и ходихме до Хисаря. Много хубаво си изкарах, ама от киснене на гости, на края едвам ставах.. важното е, че се докопах до нас 
Даже се чудя дали да не ме изтриете от списъка с дата 1ви април
Vaseto29, смених ги.