"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 48 961
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Подозирам, че има шанс с тези двамата, с които е вечерял да прави лятото филм-а, за който се готви с уроците на барабани.

# 451

Жените от семейство Бейлидже.  newsm47 newsm47

# 452
Подозирам, че има шанс с тези двамата, с които е вечерял да прави лятото филм-а, за който се готви с уроците на барабани.
Филмът ще е на Ay Yapim, режисьорът ще е Али Билгин.  Peace Тези какво общо  биха имали smile3506 smile3506

# 453
  • Яко в Матрицата...
Филмът ще е на Ay Yapim, режисьорът ще е Али Билгин.  Peace Тези какво общо  биха имали smile3506 smile3506

Този Есер Йененлер, който говори за Ча, е актьор, комик, че и писател Joy... Не се знае какво може да изкочи от там Peace

# 454
Ами защо какво им пречи? Просто мое подозрение е. Те не могат ли да снимат за турския Клуни я? Нали преди да започнат филм все пак се опознават актьорите, затова така ми се струва. Но все пак те са актьори също, вярно май са повече комедийни актьори. Това е мое предположение разбира се. Не знам защо така ми изглежда отстрани.

# 455
Ами защо какво им пречи? Просто мое подозрение е. Те не могат ли да снимат за турския Клуни я? Нали преди да започнат филм все пак се опознават актьорите, затова така ми се струва. Но все пак те са актьори също, вярно май са повече комедийни актьори. Това е мое предположение разбира се. Не знам защо така ми изглежда отстрани.
Всички е възможно разбира се  Peace Макар че не ми се вярва много. Но то ще се чуе  Grinning

# 456
# 457
# 458
# 459
# 460
Привет на всички волни птички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Прегръдки ято

# 461
# 462
Страхотни са  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
А първата снимка се нарежда сред най-любимите ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463

Вагончето идва  Party Party Party след няколко часа  Mr. Green Mr. Green

# 464

Вагончето идва  Party Party Party след няколко часа  Mr. Green Mr. Green

Към 7  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт