Кюретаж и забременяване след това - тема 57

• 34 200
  • 700
  •   1
Отговори
# 450
моменталически си събирам от прашеца  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 Благодаря!

# 451
  • NE
Силвъри Честит рожден ден на твоята принцеса! Да е здрава, щастлива и скоро наистина кака.

# 452
Силвъри, честит празник на малката Рапунцел! Да расте здраво, щастливо и много чаровно дете!
Аз си позволявам да споделя днешния си тест, който ме зарадва много Grinning Вече съм по-спокойна и се моля този път всичко да е наред Praynig
Благодаря на всички за милите думи и силната подкрепа Hug
Скрит текст:

# 453
  • NE
malachika Супер е теста. Grinning

# 454
  • София
Ехаа браво! Тест перфектен значи ЧХГ си нараства!

# 455
  • Варна
Страхотни чертички - хайде честито, лека и безпроблемна до финал  Hug

Силвъри, да ви е жива и здрава дъщеричката и скоро да стане кака   bouquet

# 456
  • София
Браво malachika, тест като от учебника - перфектен. лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче на финала.  Hug  Hug  Hug

# 457
Здравйте момичета,да се отчета след днешният преглед,имаме си сърдечна дейност Hug Hug Hug,ама така се бях притеснила,че като ми премериха кръвното беше 160 на 90 и докторката ме изпрати на кардиолог,после взе да се нормализира и сега като се прибрах ми го измери личната лекарка и беше 120 на 75.От притеснение си беше.Сега съм пък 8 седмица,странно преди две седмици бях 5,пък сега 8 newsm78 .Е сега чак на 11.03 ме викат за БХС,ще стискам до тогава.

# 458
  • NE
Ели Честито тупа лупа. Все така да бие под твоето до термин.
Водят те + 1 г.с. по размери на бебето, хубаво е. Отпусни душата, че малкото човече разбира. Направи с БХС и фетална морфология.

# 459
Браво! Много стиснати палци от мен и не се притеснявай (знам, че това няма как да стане, но аз да си го кажа  Hug )

# 460
  • NE
Абе става. Всеки път си мерих пулса докато чакам преглед и всичко беше наред. Бях си казала, че няма да се панирам, а колко страшни мисли ми минаваха.

# 461
  • София
Elito честито сърчице! За седмиците всичко зависи и от това кога точно ти е бил последния преглед, може да е бил на 5 гс 6 дни а сега да си 8 гс 1 ден. Можеш на телефона да си свалиш приложения коя седмица си или да си сложиш лентичка тук във форума. Wink аз пък пред кабинета никога не съм изнервена. Преди това съм но стигна ли в болницата мв облива спокойствие. Simple Smile

# 462
Здравейте момичета Simple Smile Някои от вас ме помнят, други не. На 05.02 и моята мечта се сбъдна, станах мама на едно безценно малко момченце. Изкарах доста притеснителна бремнност, но всяко едно притеснение и болка след раждането си заслужаваше. Бъдете силни и вярвайте, че и вашите съкровища ще дойдат.  Hug

# 463
Честита рожба, Валентина!  bouquet  Да ти е жив и здрав малкия и много да слуша!

# 464
  • NE
Валентина Честито юначе!  bouquet Да е живо и здраво и пътя му да е осеян с много щастие и любов. Бързо възстановяване и успешно кърмене. Hug

Общи условия

Активация на акаунт