За изневярата

• 111 291
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 515
...разни мързелани, дето от своя страна напират да родят някое дете, за да има кой да ги гледа и да не работят.

Да си детегледачка 24/7 хич не е мързелуване. Ще го разбереш някой ден  Mr. Green
Ако всички жени си гледаха така децата, щеше да е супер.  Wink Описаните от мен са друга категория.

# 1 516
Цитат
Урок номер 3033004 от БГ-мама: Личните познанства и собствените наблюдения винаги са меродавни за общата картина в страната Smile
Общата картина в страната или където и да е хич не ме вълнува.Аполитична, асоциална, а-каквато се сетиш, съм.    Laughing
Интересува ме само моят собствен свят, моят живот, моето удобство, моят Рахат, казано по Бг.
Извън това всеки да си стъкмява и да си вярва на каквито си иска "статистики".    Peace

Апропо, колкото пъти съм ставала "жертва" на подобни
Цитат
........... моя приятел, собственик на фирма за услуги, да спре с тези листовки със статистически проучвания, които прави сред клиентите си, за да опознае по-добре социалната им база.
, отговорите ми винаги са били абсолютно измислени и шегаджийски.    Mr. Green

# 1 517
Цитат
Цитат
........... моя приятел, собственик на фирма за услуги, да спре с тези листовки със статистически проучвания, които прави сред клиентите си, за да опознае по-добре социалната им база.
, отговорите ми винаги са били абсолютно измислени и шегаджийски.    Mr. Green
Нищо достойно не виждам в това или за гордост. А звучи сякаш наистина си направила нещо, достойно за възхищение. Ма мнооо си готина.

Някой, който с нищо не ти е навредил, те моли ДОБРОВОЛНО да му попълниш анонимна анкета, за да може да опознае по-добре клиентската си база.

А ти му връщаш ебавки...

И после в друга тема ще обясняваш как възпитваш децата си да са добри хора и ще кажеш, че лъжата е лошо нещо. И че не трябва да правиш непринудено зло. И че ..... тн тн тн....

# 1 518
Вината е връзка на субекта с деянието му. И за тези, които не са юристи, е логическо лесно да се схване.

Няма как някой да е виновен за това, че АЗ изневерявам. Изневярата е рационално решение на зрял човек. Искал си го и затова си го направил.

Това е писано милиони пъти.

Ако имате проблеми с партньора, говорете с него. Ако не ви чува, напуснете го.

Няма оправдание за лъжата. "Аз излъгах, защото...." няма такова изречение. Излъгал си, защото си лъжец. Толкоз.

Оправданието "партньорът ме предизвика да му изневеря" е йезуитска теза на незрели, страхливи и манипулативни хора, които освен, че могат да лъжат, могат да накарат и друг да се чувства виновен за техните лъжи....

Ама той ме биеше, ама то заглеждаше други жени, ама той не се прибираше и бях самотна, ама той не искаше да прави секс с мен, ама той ме пренебрегваше, ама той ме обиждаше...... Що за глупости?

Чуждите простотии не могат да оневинят нашите - извинете, ама това на децата им се обяснява още на 3-4 годинки, като почнат с "аз ударих Иванчо, щото ми взе играчката".

По твоята логика ако мъжът ти те побийва редовно, междувременно срешнещ човек, с който се разбираш, трябва да седнеш и да говориш с побойника и да се молиш, той да те разбере и да не те пребие, за да не го излъжеш...

По нейната логика ако мъжът ти те побийва трябва да го зарежеш веднага, а не да чакаш да се появи другия и тогава да реагираш  Peace

# 1 519
 nofelet , не става дума за гордост или срам.
Както писах, аз просто не вярвам на подобни ....." проучвания".Винаги има много странични фактори, които не се взимат предвид, та реално проучванията са си неверни, а оттам и безсмислени.
А как да се отнеса сериозно към нещо, в което не вярвам?

И веднага мога да дам пример:
Миналата седмица си изкарах карта Билла, за намаления, исках разни перилни и други препарати, та затова.В листовката имаше уточнение, че всяко маркиране на картата ми на касата ще се използва за следене на артикулите, които купувам.Т.е., съгласявам се да ме използват за опитно зайче.   Laughing  Та, понеже в момента няма как да купувам домашно мляко, купих и две кисели млека, едното промоционално, другото на редовна цена.Предполагам, това автоматично ще ме причисли към масата, потребяваща двете марки кисело мляко.А аз едва ли ще повторя покупката, просто този продукт купувам от редовен магазин 2-3 пъти годишно.
Та, ето ти една статистика, която хич не дава точна и вярна информация.   Laughing

Скрит текст:
Пп:обикновено отказвам/не участвам в подобни анкети.Именно защото не им вярвам и ги намирам за губи-време.Няколкото пъти, когато съм се "закачила" е било от излишък на свободно време.

# 1 520
Ех, Нофелет, видял си темата "Искам бебе" па да беше я прочел.  Жените, които пишат в тази тема са с репродуктивни проблеми /те или мъжете им/, опитват ин витро и други начини. Не са седнали просто да цинкят, че искат бебе, ма няма кой да им направи, защото никой мъж не иска деца. Грозно е да даваш пример точно с тази тема.  Stop

# 1 521
Винаги съм смятал, че да повтаряш тезата си е много досадно. Един път казано би трябвало да стига.

Питам, защото не получавам отговор. Явно такъв няма. Вече няколко страници приказваш за желание за деца, а темата е за изневяра. Отвори си една, ако ти е толкова важно и остави тази за лъжците и измамниците  Simple Smile

П.П. Може ли линк на ЛС за тези статистики, не намирам подобни. Само статии, че около 30 мъжете започват да искат деца.

# 1 522
по принцип не съм съгласен с мненията на нофлет ,
но в случая смятам, че има право .

да ! начина по който поставя той въпроса .. категорично и аз смятам така .. особено пък за българия .
на 30 + за жените ... това е нещо като последния влак .. да вържат някой с бебе ..
това обстоятелство, че раждайки връзват някой амсалак да ги издържа .. отлично съвпада и с зора , който им дава биологичния часовник по него време .
на 30 + една жена вече знае какво да очаква от живота ..
знае за какво става или не става ... знае колко добре се котира и т.н.
знае и вероятността да успее да постигне сама това което иска ...
това е основното !
а 90 % от жените не са в състояние да се обслужват сами .. да не говорим за успехи някакви .
което налага едно такова мислене .. че ако искат да живеят нормално .. не добре ..
най рационалния ход е да станат майки .. и някой отговорен мъж .. да обслужва и тях покрай поколението си .

ако ситуацията в българия , а и в света като цяло , но в българия най вече .. не беше толкова драматична ..
и жените имаха по добри шансове за успеваемост и реализация ..
вероятно желанието на мъже и жени за деца .. нямаше да има толкова голяма разлика ..
но в момента .. мое мнение без да съм правил проучване или да се облягам на статистически данни ..
само по наблюдения така .. е, че жените , които искат дете на 30 + са в пъти повече от мъжете .
говорим за осъзнато искане .. иначе на подсъзнателно ниво .. мъжа , воден от химичния си баланс ..
е програмиран да иска поколение значително по силно от жената .

# 1 523
Не знам какви хора познавате. Аз жена, която да не може да се оправя сама не познавам - и работят, и деца гледат, и дом, че и го намират за нормално, нищо че имат мъж до себе си (някои). Може би сте по-млади и визирате кифлите, но и те ще влязат в правия път след някоя друга годинка, деца са още.

Скрит текст:
Моят мъж беше инициатор за дете. Иска и второ. Ама не е случил на жена явно, дано не прочете какво пишете, че ще хукне при тълпите мечтаещи за бебе  Joy

# 1 524
  • Sofia
НСЧ, и аз познавам повече ОПРАВНИ жени, отколкото мъже.
Особено откакто спряха задължителната казарма, младите съвсем не знаят какво е да си истински мъж, да се справяш в трудни ситуации, да се грижиш за себе си и средата си. Някакъв АД е около тях. Но мисля, че и родителите ги разглезват и превръщат в мамини синчета.
Скрит текст:
При мен аз бях инициаторката за дете. Искам и второ. Ама не съм случила на мъж явно, дано не прочете какво споделят някои мъже тук, че ще се уплаши да не бъде сменен за някой желаещ да се размножава екземпляр  Joy

# 1 525
Хубаво ми я подаде.....

Ми да. Права си. Мъжките форуми са все на някакви теми. Мхм...

Ми как така мъжете в БГ никога не си създадоха форум с детска и бебешка тематика? От толкоз много желание да имат деца как така не се събраха в един огромен форум с теми "проблеми с бременността', "искам бебе", "жената не иска бебе" и т.н.

Момиченцата още в детската градина имат кукли бебета... Даже вчера гледах племенницата, че и тя си има "бебенце" и си го къпе......

НСЧ, що ме занимаваш с глупости Wink

Харесва ти или не, и сега и преди векове, хората, за които децата са най-мащабното постижение и смисъл на живота, са определено повече жени.

Нскоро чух изказване на Графа, че най - голямото постижение в живота му е това, че е станал баща...

# 1 526
vihrogonche, така като те чета - освен да си ги разменим  Mr. Green

# 1 527
Вихрогонче, тук в ТАЗИ ТЕМА жените ще ти обяснят, че мъжете се редят на опашка за деца и жените едвам им насмогват за желанията. Явно така им е угодно.

Всъщност, мъжът ти е съвсем нормален, стандартен роден екземпляр. За много мъже 1 дете е максимума. Да продължат там поколението, да си минат реда един вид... Но 2, 3..... много занимавка. Пък в живота има много други неща освен децата. В крайна сметка правенето на деца не е някакво мерило за житейски успех и достижение. Ето, в Индия, в Африка правят ли, правят...

# 1 528
  • Sofia
Нофелет, не мисля, че аз и ММ сме някаква представителна извадка за целокупния БГ народ  Laughing

# 1 529
Нофелет, не мисля, че аз и ММ сме някаква представителна извадка за целокупния БГ народ  Laughing
ТМ си е доста представителна извадка. Казвала си доста неща за него в тази, онази, третата и петата тема.
Та... усещането ми е доста познато. Често срещан вид е.

Общи условия

Активация на акаунт