За изневярата

• 111 411
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 545
На голямото дете тази година класен им е мъж. Като ходя на родителска или го питам нещо след часовете, направо си го търся. Crazy

П.П. Душата, жена ти работи ли?

# 1 546
Някъде в друга тема го бях писал преди-разводите в малките и  бедни родопски села са сведени до минимум.Жената излиза от двора само до чешмата на мегдана или хоремага,полето.Мъжът работи в строителството и го докарват с микробус обратно след работа в селото.Ето ти здраво семейство.Няма хотели,молове-шу шу мушу.

# 1 547
Някъде в друга тема го бях писал преди-разводите в малките и  бедни родопски села са сведени до минимум.Жената излиза от двора само до чешмата на мегдана или хоремага,полето.Мъжът работи в строителството и го докарват с микробус обратно след работа в селото.Ето ти здраво семейство.Няма хотели,молове-шу шу мушу.

Joy Joy Joy Ще полудея. А представяш ли си жената, която не мърда от вкъщи, отвори вратата да изчисти с прахосмукачката и срещу нея съседа Аполон...И се започне едно претакане през етажите, пък теб нищо, че те взимат и докарват с микробус Mr. GreenКакво правиш в този случай?

# 1 548
Е, Херц, каква ти прахосмукачка в бедното, родопско село?! По-скоро, току виж булката излязла на двора да измете шумата и гледа Мехмед по потник. Такива еротични сънища ще има после, бедна ни е фантазията. Има да мете всеки ден и то нагъзена към комшийския дувар. Mr. Green

# 1 549
И таз няма да стане,защото съседките ще я изпортят моментално,докато те метат.

# 1 550
  • Пловдив
Е, Херц, каква ти прахосмукачка в бедното, родопско село?! По-скоро, току виж булката излязла на двора да измете шумата и гледа Мехмед по потник. Такива еротични сънища ще има после, бедна ни е фантазията. Има да мете всеки ден и то нагъзена към комшийския дувар. Mr. Green
Като по Чудомир "Де оня глас ... " http://chitanka.info/text/7045-de-onja-glas

# 1 551
Кой чисти двора с прахосмукачка?
За двора и мегдана ще играе метлата, аз цитирах душата като взех повод от предишния му пост, в който обясняваше, че жената не трябва да работи, излиза само да пазарува. Допускам, че седи затворена в апартамент, та отваря си вратата за да изчисти (поне аз така правя) и оттам нататък никой нищо не може да предвиди.

# 1 552
Ако не вратата, прозореца ще отвори като чисти с прахосмукачката. А може и тераса да има, защо пък непременно на двора трябва да излезе? И пак ще го зърне комшията. И той нея. Mr. Green
В с. Борино има и блок.  Peace

# 1 553
Някъде в друга тема го бях писал преди-разводите в малките и  бедни родопски села са сведени до минимум.Жената излиза от двора само до чешмата на мегдана или хоремага,полето.Мъжът работи в строителството и го докарват с микробус обратно след работа в селото.Ето ти здраво семейство.Няма хотели,молове-шу шу мушу.
Хахаха, ще падна, там се вихри обаче битов алкохолизъм и не се знае кога някой ще вземе сопата и бам по главата. Разводи може и да няма, ама с вдовици/ вдовци ще се напълни... 

# 1 554
  • Tам през Атлантическия океан
Сильнее, чем измен, я боюсь только не узнать об изменах. Ужасно любить человека, который этого уже не заслуживает.
© Владимир Высоцкий

# 1 555
  • София
Ами като пазаруват онлайн и стоките ги носи куриер....от портата ли да хвърля, че да не се засекат.  Joy

# 1 556
Той ще пъхне фактурата под вратата, тя ще промуши парите. Когато чуе топуркащите му и отдалечаващи се крачета, ще отвори вратата и ще прибере пратката. Така правят дълбоко моралните жени. Naughty А тези, които си го търсят, ходят на танци. Crazy

# 1 557
Дано не се наложи смяна на водомер. Скоро го сменяхме вкъщи и от ВИК дойдоха две момчета, да ви кажа бяха като излезнали от филм за възрастни - по 1,90 и супер добре сложени ( не се шегувам)  Blush .

# 1 558
  • някъде в орбита...
Lady Stardust, ми не е само това - при нас минага миналата година пожарникарите да прегледат пожарната аларма. Бяха като от реклама, жена, направо мед ми покапа на сърцето като ги видях.
Също така трябва да се внимава да не се боледува - много снажни лекари има също, та и там не се знае. Влизаш в боницата за операция, излизаш с любовник Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 22:15 от InaV

# 1 559
Ужас, ужас... ooooh! Дано това не го прочетат мъжете ви! Защо въобще им отваряте?!?! Вие морал нямате ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт