За изневярата

• 111 602
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 825
Разбира се,че не налагам всички да уважават,разбират или споделят моята позиция.
О, да, разбирам те и не казвам, че налагаш мнение. Просто споделих, че моята позиция не е такава и не казвам, че е правилна.

# 826
  • Мадрид / София
Всеки има своите разбирания.Аз бих искала да знам ако се е случило нещо,а не да си мисля,че всичко е ок.Това е заблуда,която не помага на никой за нищо.Щом се е стигнало до изневяра,дори и еднократна,тази връзка няма бъдеще.Това е моята позиция по въпроса.
Явно не ти се е случвало, защото би знаела колко болезнено всъщност е да го знаеш.

# 827

Явно не ти се е случвало, защото би знаела колко болезнено всъщност е да го знаеш.
[/quote]
 Peace Точно!!!!

# 828
То пък е много хубаво всички ваши приятели да знаят, само вие да не знаете.
При положение, че така или иначе се е случило, по-добре ли е да сте в неведение и да си мислите, че всичко е наред, да правите планове за деца, примерно или за разни други неща, които да градите заедно? Не е ли по-добре за вас да сте наясно кой е човекът до вас и да направите информиран избор - да останете (и да работите по решаването на проблема, причинил изневярата) или да прекратите връзката (ако прецените, че не си заслужава)?

# 829
  • София
То пък е много хубаво всички ваши приятели да знаят, само вие да не знаете.
При положение, че така или иначе се е случило, по-добре ли е да сте в неведение и да си мислите, че всичко е наред, да правите планове за деца, примерно или за разни други неща, които да градите заедно? Не е ли по-добре за вас да сте наясно кой е човекът до вас и да направите информиран избор - да останете (и да работите по решаването на проблема, причинил изневярата) или да прекратите връзката (ако прецените, че не си заслужава)?
Аз съм от хората, които предпочитат да знаят и мисля, че именно разбирането за проблема може да разреши една ситуация (изневяра), всеки сам за себе си преценява какво да предприеме в бъдеще...

# 830
  • София
Скрит текст:
С бившия ми мъж се бяхме разделили за няколко месеца (около3-4) , тогава аз имах 2-3 излизания с един мъж ,който много ме харесваше  .Правили сме секс веднъж . После когато се събрах се с бившия  той ме пита дали съм била с друг докато бяхме разделени.Признах си от гледна точка на това да започнем без тайни на чисто . И какво се получи - 1 година тормоз ( два дни добре , месец зле) "ама как го направихте , къде бяхте, орална любов правихте ли , той търсил ли те е , лъжеш ли ме , ти си к*рва , ти ме нарани , разби ми достойнството ...." . Аз от чувство за вина мълчах и търпях всичкия този цирк докато един ден не го пратих до магазина точно когато стоеше вглъбен в компютъра ,в бързината не си излезе от фейсбука и аз натиснах да му се запамети паролата . Вечерта  когато заспа влязох в профила му и какво да видя .- това не е човека който аз познавам и съм наранила толкова много , не изтрити съобщения от 2 години назад с любовницата му  Shocked Периодично я викал за секс , тя му се обяснява в любов ,плюе ме без дори да ме познава,искала да ми гледа детето и ей такива ...  и тогава разбрах причината за 3-4 месечната ни раздяла , пробвал е да има връзка с нея , а на мен каза ,че се разделя с мен защото не искам да си напускам работата ,където съм заобиколена от мъже,защото не съм била разбран човек и т.н,т  newsm78.
Всичко можех да простя ,защото го обичах стига да не ме беше тормозил цяла една година заради еднократната ми забежка по времето когато не бяхме заедно ,а в същото време човека правил къде къде по-големи простотии .Ей тая една годна тормоз не можах да я забравя . разделихме се .

неговата постъпка е отвратителна и жалка,но като те чета - добре сте се били събрали; не е трябвало ад се разделяте; той с любовница, ти флиртаджийка разгонена, той ти предлага раздяла, ти не си шокирана, ама хич, а с първия срещнат под завивките.

А той, бившият ти - още по-гнусен....с по-гадни изпълнения от сорта "аз мога, ама тя не може"

# 831
  • Варна
За изневяра винаги може да се намери причина. Дори и един дребен битов скандал може до толкова да накара някой да издивее, че да реши. че това е идеалният начин да си го върне. При мен знаех защо се получиха да ми изневерят няколко пъти. Суетен мъж, наближаващ 30-те и от страх, че вече не е привлекателен си търсеше някой да го почеше по коремчето. Единствено не можах да го разбера когато ми изневери с 14 годишна и после след като ми се влачи по корем отново кръшна ама този път мен вече ми дойде в повече предната буля и с рязък и остър шут го изстрелях от живота ни. Не мога да отрека, че и аз имам някаква вина да ми изневерят. Оставих се на течението и се доверих, че щом ще имаме дете значи се обичаме достатъчно силно и сме преодолели кризите.

# 832
...ти флиртаджийка разгонена, той ти предлага раздяла, ти не си шокирана, ама хич, а с първия срещнат под завивките...

Леле, къде го видя това?
Според теб след като една жена бъде зарязана колко време трябва да е в "траур". Пише, че са били разделени 4 месеца и за това време е спала един единствен път с друг мъж. Това ли е филиртаджийка, която се хвърля с първия срещнат под завивките  Shocked

# 833
Единствено не можах да го разбера когато ми изневери с 14 годишна
Това си е направо педофилия... Sick

# 834
мира77 , той твоя е бил сериен кръшкач ....Не се коси, и А. Джоли да е до него, пак ще търси нещо чуждо да му четка егото.

# 835
  • Сф
Да, и мен ме подразни изказването на Роналд . В крайна сметка , ако един брак не върви се стига до изневяра.И според мен има разлика от мимолетни флиртове до паралелни връзки.

# 836
  • Ямбол
Ако един брак не върви се стига до раздяла. А до изневяра стигат глупаците.

# 837
  • Сф
Ако един брак не върви се стига до раздяла. А до изневяра стигат глупаците.
Не може да даваш такива характеристики.Това е мненито ти, но то не е меродавно. Много  е първично да разделяш хората на глупави и умни  спрямо изневярата!

# 838
  • София /Абсурдистан
Понякога човек не може да си позволи да се разведе, отчитайте го

# 839
  • Сф
Понякога човек не може да си позволи да се разведе, отчитайте го

+1

Общи условия

Активация на акаунт