За изневярата

• 111 594
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 840
  • Мадрид / София
То пък е много хубаво всички ваши приятели да знаят, само вие да не знаете.
При положение, че така или иначе се е случило, по-добре ли е да сте в неведение и да си мислите, че всичко е наред, да правите планове за деца, примерно или за разни други неща, които да градите заедно? Не е ли по-добре за вас да сте наясно кой е човекът до вас и да направите информиран избор - да останете (и да работите по решаването на проблема, причинил изневярата) или да прекратите връзката (ако прецените, че не си заслужава)?
Аз съм от хората, които предпочитат да знаят и мисля, че именно разбирането за проблема може да разреши една ситуация (изневяра), всеки сам за себе си преценява какво да предприеме в бъдеще...
Зависи от случая, ако си млада и кроиш планове за семейство и деца... но пак можеш да разбереш до голяма степен дали дадения човек става за семейство и дали искаш точно той да е наблюдавайки го с времето.
 Разбирането за изневярата на човека, който е със теб те съсипва психически. Самочувствието ти се срива до земята и доста душевна сила се иска за да можеш да продължиш напред. Затова знаенето за изневярата не е най-желаното знаене.

# 841
...Затова знаенето за изневярата не е най-желаното знаене.

А защо въобще е нужно да седи с човек, който я смята за нищо? Вместо да продължи напред и да намери друг, който я обича и уважава?

# 842
  • Мадрид / София
...Затова знаенето за изневярата не е най-желаното знаене.

А защо въобще е нужно да седи с човек, който я смята за нищо? Вместо да продължи напред и да намери друг, който я обича и уважава?
Разбира се, че никой не може да я застави. Това е личен избор. Последиците обаче няма да й бъдат спестени.

# 843
Понякога човек не може да си позволи да се разведе, отчитайте го

+1

Или не иска.
Ако губи облаги.

# 844
Понякога човек не може да си позволи да се разведе, отчитайте го

+1

Или не иска.
Ако губи облаги.

Ако е мъж под чехъл и му харесва , явно губи облаги, ако има деца явно не е до облаги. Познавам няколко жени които зарязаха децата заради единия ... .  newsm78

# 845
...ти флиртаджийка разгонена, той ти предлага раздяла, ти не си шокирана, ама хич, а с първия срещнат под завивките...

Леле, къде го видя това?
Според теб след като една жена бъде зарязана колко време трябва да е в "траур". Пише, че са били разделени 4 месеца и за това време е спала един единствен път с друг мъж. Това ли е филиртаджийка, която се хвърля с първия срещнат под завивките  Shocked
Благодаря за разбирането .

Роналд ,за да не изпадам в подробности не написах ,че  му се молих  да се прибере  и го търсих през първия месец , но нито телефон вдигаше ,нито вратата отваряше .По-късно разбрах защо е било всичко. В момент на голяма психическа дупка  излязох с другия мъж , знам че това не е решението ,но тогава не бях преживяла вече тази история .Обаче не мога да се съглася с теб ,че съм  флиртаджийка .Постъпката ми може да не е била от най-правилните , но за всичко си има причина .Наранената жена е доста опасно нещо .Сега гледам с други очи на това което ми се случи и не бих действала така , не бих се молела , не бих спала с другия мъж , но човек се учи докато е жив .

# 846
То пък е много хубаво всички ваши приятели да знаят, само вие да не знаете.
При положение, че така или иначе се е случило, по-добре ли е да сте в неведение и да си мислите, че всичко е наред, да правите планове за деца, примерно или за разни други неща, които да градите заедно? Не е ли по-добре за вас да сте наясно кой е човекът до вас и да направите информиран избор - да останете (и да работите по решаването на проблема, причинил изневярата) или да прекратите връзката (ако прецените, че не си заслужава)?
  bouquet

# 847
  • тук-там
................Щом се е стигнало до изневяра,дори и еднократна,тази връзка няма бъдеще.Това е моята позиция по въпроса.

А ако след ...мнайсе години връзка разбереш, че навремето ...нали.
Какво правиш с връзката - явно бъдеще е имала. Затриваш я?
Ще се чувстваш ли прецакана? Че си живяла толкова време, в невъзможен по твоите думи живот?

# 848
  • София /Абсурдистан
................Щом се е стигнало до изневяра,дори и еднократна,тази връзка няма бъдеще.Това е моята позиция по въпроса.

А ако след ...мнайсе години връзка разбереш, че навремето ...нали.
Какво правиш с връзката - явно бъдеще е имала. Затриваш я?
Ще се чувстваш ли прецакана? Че си живяла толкова време, в невъзможен по твоите думи живот?

Точно ...  Peace Всяка връзка в началото има бъдеще. А ако годините, преживяни с някого са от порядъка на 20-25+ тогава пак ли скачаш и се изнасяш на квартира и си започваш живота отначало? Дали ще имаш силите и енергията да го направиш? Много е лесно да се дават категорични съвети когато си млад и здрав и животът е пред теб. Палачинката обаче има и обратната страна и понякога се обръща. Дай сега да разрушим цял един живот заради единия принцип, всеки може да сбърка.
За протокола - хич и не ща да знам ако има нещо, нито искам да идва да ми се изповядва, за да не получи нещо тежко по манерката. Ако някой разтоварва гузната си съвест с тъпи признания в името на някаква негова си истина, моля да не го прави с мен точно.
И мисля, че  такива признания трябва да се правят само когато имаш много сериозна връзка и вече си решил да живееш с другия човек и трябва да го обявиш или пък принципно в този момент се изнасяш от къщи. Иначе не стига че си сгафил, ами трябва и да нараняваш човека до себе си и продължаваш да живееш с него, егати и тъпотията е това.

# 849
Аз въобще се чудя с какъв акъл се дават съвети и категорични мнения по толкова важни въпроси за чуждия живот, и то на база нечии постъпки от тийнейджърския  период.  Това, което важи за 20-годишните, не е същото при 40,50-годишните.

# 850
Аз въобще се чудя с какъв акъл се дават съвети и категорични мнения по толкова важни въпроси за чуждия живот, и то на база нечии постъпки от тийнейджърския  период.  Това, което важи за 20-годишните, не е същото при 40,50-годишните.

Къде говорим за изневяра в тийнейджърския период?

# 851
Кой е тийн тука? Rolling Eyes

# 852
Ами примерите как някога сме се разделили с гаджето на 18-19 години след изневяра са това. Не, че в темата пишат тийнове.

# 853
Ами примерите как някога сме се разделили с гаджето на 18-19 години след изневяра са това. Не, че в темата пишат тийнове.

Ами не, примерите са съвсем други!

# 854
Herz, ти пък как разбра кого имам предвид, че си толкова категорична? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт