За изневярата

• 111 252
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 395
Не знам за "всеки". Едни не мирясват, ако на ден не направят комплимент поне на 10 жени. Други оглеждат и мълчат. Аз примерно съм от вторите. Комплимент на друга жена освен съпругата си не съм правил не помня дори от кога.
Аха, а наум правиш ли комплимент или и там мълчиш?
Не съм сигурен, че разбирам въпроса. Разбирам правенето на комплимент като да си отвориш устата и да кажеш нещо със звук.

Аз просто си гледам и се радвам на природните забележителности.

Разбрах, мисълта ми беше поне наум не си ли казваш "каква красавица, как ми се иска да я опъна"?
Мисленото опъване на жени е процес като дишането. Особено лятно време в нашата родина двата процеса са с почти същата честота.
Разбрах вече, изневеряваш на жена си на ум.
Аха Simple Smile Даже и имената им не помня  Joy

# 1 396
nofelet, криво разбираш, явно се правиш. Изобщо не говоря за общоприетите стандарти за красота, казвам че ако в очите на ближния си не си красив, в чии ще си тогава. Говоря за любов и е важен начина, по-който те гледа човека до теб.
Много ми е трудно да повярвам, че ще намирам за физически красива жена си, ако стане 90 кила. Даже направо не го вярвам. Силно се надявам, ако се случи, да има акъла да не ме пита "Намираш ли ме за красива?"... Дано ми го спести.

Но ако попита... "Да, най-красивата на света си!" естествено.

Казано е в добро и зло... Simple Smile

# 1 397
Е как да няма нужда всеки мъж да намира жена си за красива. Ако той не я намира за такава, че кой!
Може да я намира за душевно красива.
Не е задължителн да я намира за физически красива.
Ако един мъж се е влюбил в жена, заради вътрешната й красота
Влюбването и любовта са доста различни неща.

Любовта винаги я изпитваш към вътрешната красота на някого. Не може да обичаш външност. Ако можеше, аз щях да обичам Салма Хайек. Пък не я.

# 1 398
Аз пък въобще не разсъждавам така Simple Smile
Наясно съм, че нито аз съм най-красивата, нито мъжът ми е най-големият убавец, но има някаква химия, която свързва хората. Случвало ми се е да започвам връзка с мъж, който физически беше много красив и доста почитан от жените. Ама нищо не ми трепна, естествено връзката не оцеля.
Сега по улиците, по филмите си гледам хората и не мога да отрека очевадната красота, но това е просто част от нещо, само по себе си няма никакво значение.

# 1 399
Скрит текст:
Не знам за "всеки". Едни не мирясват, ако на ден не направят комплимент поне на 10 жени. Други оглеждат и мълчат. Аз примерно съм от вторите. Комплимент на друга жена освен съпругата си не съм правил не помня дори от кога.
Аха, а наум правиш ли комплимент или и там мълчиш?
Не съм сигурен, че разбирам въпроса. Разбирам правенето на комплимент като да си отвориш устата и да кажеш нещо със звук.

Аз просто си гледам и се радвам на природните забележителности.

Разбрах, мисълта ми беше поне наум не си ли казваш "каква красавица, как ми се иска да я опъна"?
Мисленото опъване на жени е процес като дишането. Особено лятно време в нашата родина двата процеса са с почти същата честота.
Разбрах вече, изневеряваш на жена си на ум.
[/quote]
Аха Simple Smile Даже и имената им не помня  Joy

[/quote]

Ау, палавник!

Цитат
Наясно съм, че нито аз съм най-красивата, нито мъжът ми е най-големият убавец, но има някаква химия, която свързва хората.
[/b]

А баш, химия, точно, тогава изобщо не се замисляш хубав или грозен, щом химията я има.

# 1 400
  • Сф
Ех, аз да дам разяснение все пак.Въпросната жена наистина е малко плашеща, не е  дебела, но е мъжкарана по- скоро и много намусена и особено в сравнение с мъжа и който е красив. Просто като видиш жена му до него и чак се стряскаш.Не очакваш такава жена до него просто.  Peace Аз мисля, че користни цели има там, ама карай.Изказването е изключително грозно,казано е в мъжка компания и показва верно тъпотата на мъжа. Въпреки 10 те години аз много се съмнявам , че това е сполучлива връзка и защо ще се създават деца,  е ми да си работят бизнеса и това е . Въпросният също така на общо гости ми направи комплимент ни в клин ни в ръкав,  че искал да подаде чашата на красива жена  Laughing намига, абе отврат!" Пич та дрънка!"Чудя се дали да не го  шамаросам вече, че прекалява със закачките... newsm78 Намекнах на ММ и той ми вика-----а въобразяваш си...... Shocked

# 1 401
Лигльо. И аз имам познато семейство, в което мъжа, пред жена си, се къса да се лигави с другите жени в компанията. То не е "красавице" и прочие галантности. Но поне неговата жена е хубава и то много, особено сравнена с него.  Laughing Laughing

# 1 402
Аз пък познавам мъж с красива жена и  сладко малко момиченце, който си има любовница - силно неженствено привлекателна, пълна, с мустаци и с речник, при който  средностатистически хамалин би се изчервил.Обаче той си я обича и обгрижва,дори иска да се развежда и  да живеят заедно, ама тя не ще Laughing Та верно си е химия...някаква  Rolling Eyes

# 1 403
Аз пък познавам мъж с красива жена и  сладко малко момиченце, който си има любовница - силно неженствено привлекателна, пълна, с мустаци и с речник, при който  средностатистически хамалин би се изчервил.Обаче той си я обича и обгрижва,дори иска да се развежда и  да живеят заедно, ама тя не ще Laughing Та верно си е химия...някаква  Rolling Eyes

Малей, химия, ще да е от ония опасните обаче. Страхотия!

# 1 404
Аз пък познавам мъж с красива жена и  сладко малко момиченце, който си има любовница - силно неженствено привлекателна, пълна, с мустаци и с речник, при който  средностатистически хамалин би се изчервил.Обаче той си я обича и обгрижва,дори иска да се развежда и  да живеят заедно, ама тя не ще Laughing Та верно си е химия...някаква  Rolling Eyes

Мой съученик заряза жена си и от няколко години живее с любовницата. Той самият е доста пълен и не бих казала красив. Жена му е хубава, нежна, с хубаво тяло, 2 деца имат. И умна, с добро образование и работа. Като видях любовницата останах като гръмната - едра, груба, нечистоплътна, смърди на пот, мазна коса, а за капак и с липсващи предни зъби. А е жена на 31 г.
Наистина има някаква химия. Защото явно за него любовницата е по-хубава от жена му  hahaha

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 10:47 от Анонимен

# 1 405
Аз пък познавам мъж с красива жена и  сладко малко момиченце, който си има любовница - силно неженствено привлекателна, пълна, с мустаци и с речник, при който  средностатистически хамалин би се изчервил.Обаче той си я обича и обгрижва,дори иска да се развежда и  да живеят заедно, ама тя не ще Laughing Та верно си е химия...някаква  Rolling Eyes

Мой съученик заряза жена си и от няколко години живее с любовницата. Той самият е доста пълен и не бих казала красив. Жена му е хубава, нежна, с хубаво тяло, 2 деца имат. И умна, с добро образование и работа. Като видях любовницата останах като гръмната - едра, груба, нечистоплътна, смърди на пот, мазна коса, а за капак и с липсващи предни зъби. А е жена на 31 г.
Явно наистина има някаква химия. Защото явно за него любовницата е по-хубава от жена му  hahaha

Е, не това вече не знам каква химия е? Някакав убийствен химикал ще да е, няма начин!

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 12:13 от Anna-Bell

# 1 406
в тези случаи .. вероятно става въпрос за несъвместимости и големи дефицити по скоро ..
от колкото за химия .. както вие я наричате .
мъжете .. обикновено не търпят ограничения .
представете си, че за хубавата жена е нормално да прави секс веднъж на месеца .. и то да кажем като награда за нещо си ..
докато другата ... грозницата иска секс постоянно и не използва секса като разменна монета и добиване на благинки и позиции .
това мъж трудно ще го търпи , ако не е някое мекотело .

това примерно пот , мазна коса и липсващи зъби са все нормални неща ..
дори и едра може да мине за нормално нещо ...

не мислете , че една контеса на фона на проблемен живот е за предпочитане ..
пред една работеща трудолюбива жена .. па ако ще и зъбите отпред да й ги няма ..
прави се това ... потта и косата се мият .. с малко диета и тренировка може и вид да добие по приличен , ама с акъла и отношението нещата не седят така .. не се изненадвайте толкова ..

не всичко е във външността

# 1 407

Наистина има някаква химия. Защото явно за него любовницата е по-хубава от жена му  hahaha

Е, не, не, стига!

# 1 408

Е това ме разби, къде е nofelet да коментира... Simple Smile

# 1 409
Скрит текст:
Наистина има някаква химия. Защото явно за него любовницата е по-хубава от жена му  hahaha[/spoiler]
Е това ме разби, къде е nofelet да коментира... Simple Smile
Не го вярвам. Като не вярвам, как да коментирам.

Чак пък липсващи предни зъби Simple Smile Хубаво е да се преувеличава, но умерено все пак.

Общи условия

Активация на акаунт