ПРИМОРСКО 2015 г. - мнения, впечатления и препоръки!

• 130 562
  • 704
  •   1
Отговори
# 165
И ние за първи път ще  почиваме в Приморско .Резервирала съм  апартамент от 19.  07 . в Перла Плаза  за една седмица.Дано да останем доволни  от хотела и почивката

# 166
Здравейте и от мен,

Навсякъде се пише и коментира само северния плаж, а за южния нищо.
От общината ми отговориха, че плажа има наемател и за информация относно ремонта и подреждането на плажа, с чадъри и шезлонги да се обръщаме към него.
Ние имаме резервация от 24.06 и също се притеснявам, че плажа няма да е готов, а хотела ни много близо до този плаж и ежедневното ходене до северния е немислимо.

# 167
 От общината дадоха ли някакви координати на този наемател да се информираме от него?Ако не оправят плажа за нас Приморско ще отпадне ,като дестинация и ще е много жалко.

# 168
От общината дадоха ли някакви координати на този наемател да се информираме от него?Ако не оправят плажа за нас Приморско ще отпадне ,като дестинация и ще е много жалко.

Този наемател е от няколоко години - Борислав Желязков

# 169
Здравейте, за първа година ще почиваме в Приморско от 11-18.07.
Запазила съм стая във Вила Десс - няма много отзиви, но се надявам избора ми да е правилен.
Ако някой е отсядъл там, моля за мнение.
Относно заведенията естествено и мен ме интересува къде можем да се нахраним вкусно и на нормална цена, но това е нещо много субективно.
Например за мен доброто заведения трябва да има богато меню от гледна точка на разнообразие в ястията изключващи месо, защото аз не консумирам.
И според вас с бюджет около 100 лева на ден за дваме възрастни консумиращи известно количество бира  Laughing които трябва да се нахрянят сутрин обед и вечер в заведение - ще си ходим ли гладни???

Брях, как гладни ...  Laughing. С 100 лева на ден, цял фестивал, може да се организира, ката ден ...  Joy!
Е бре, такъв живот, как да не го прегърне и  обича човек ... Hug!

# 170
Интересува ме хотел Перла Сън Парк до дяволската река, ако  някой има впечатление моля да сподели.

# 171
Някой да е посещавал дом Емо до северния плаж?А да препоръчате апартамент пак там да е близо.

# 172
  • Тра-ла-ла
Снимки от днес от южния плаж на Приморско. Гепих ги от ФБ страницата на един местен хотел Grinning
Скрит текст:

# 173
Интересува ме хотел Перла Сън Парк до дяволската река, ако  някой има впечатление моля да сподели.
По миналогодишни мнения Перла Сън Парк от всички Перли (изключвам новия от 2014 Перла Роял) беше най-добре. По моите преживявания в Перла 3, аз в нито една от Перлите няма да почивам, но това е личен избор.
За Сън Парк си вземете репелент, има много комари покрай реката.

# 174
Снимки от днес от южния плаж на Приморско. Гепих ги от ФБ страницата на един местен хотел Grinning
Скрит текст:

Значи вече е готов.много са бързи.Супер!!!

# 175
Скрит текст:

Много е хубаво, кои хотели са наблизо там  Embarassed Случайно попаднах в темичката ви, не смъ следила Приморско. Там харесвах само плажа Перла, но и този изглежда супер  Heart Eyes

# 176
Зависи какво търсиш-голям хотел...по-малък...семейна къща...има голям избор.Към ММЦ плажа става още по-хубав.Северният плаж към Перла е прекрасен.Аз чакам с нетърпение края на юли...тогава и ние ще почиваме в любимото Приморско.  bouquet Laughing Laughing

# 177
  • Тра-ла-ла
Много е хубаво, кои хотели са наблизо там  Embarassed Случайно попаднах в темичката ви, не смъ следила Приморско. Там харесвах само плажа Перла, но и този изглежда супер  Heart Eyes
Примерно тук, но май не са всички хотели в Приморско
Скрит текст:
http://www.booking.com/city/bg/primorsko.bg.html?aid=318615;labe … 26352945-ouqjFWED*tpv48Uta6TTcAS46932946705:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=Cj0KEQjwhuqrBRCFuPz4ipOx5JIBEiQAZJ7F-soM7zXKsmOsnBrGMnS6sRptrszlaY4SbFYEDDFgLP0aAicV8P8HAQ#map_opened
Или в сайта почивка.бг почти всеки хотел е означен къде се намира в/у карта, на която са отбелязани и другите хотели. Например:

# 178
Скрит текст:

Съвесем близо до южния плаж са:Южни нощи,Буена Виста,хотел Приморско,хотел Рила,Детелини,Стоп,хотел Ники,Аркадия,Аноя,Империал.

# 179
Благодаря, момичета, сега ще огледам предложенията на Марта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт