Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 53 070
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Жаклин,прекрасни момичета имаш.  bouquet Дано й е разминал вируса на малката разбойничка  Peace.
Добавям за епилацията,че поддръжката м/у сеансите е само и изключитено с бръснене  Crossing Arms Хем плащаш,хем бръснеш  Crossing Arms Абе, тегаво  е с тая женска поддръжка  ooooh!.

За ортодонт се заговорихте, май и аз ще водя синковеца. Като си държи устата в отпуснато състояние, устните му не са затворени, а му се виждат зъбите. И той е разтревожен от таз работа,пък аз-не.Не ми се вижда да има голяма захапка, ама ще го водя, че от бащина му страна са с ужасни зъби, за беля да не е хванал баш тоя ген  Thinking

Утре престраших да си запиша профилактичен преглед при гинеколожката ми. Два пъти годишно ходя аз, въпреки нежеланието си. Ама се напатих по едно време от безхаберието си. Абе,незнам по чужбина как е,но моя приятелка в Холандия не е ходила,откакто роди (преди 6 години).Всеки път й се карам като си дойде и й предлагам да я заведа.Там нямало такава практика  newsm78 То,незнам кое е по-добре,де.

Та,тъй.

# 196
  • София
Жаки, много са ти хубави дъщерите, да са живи и здрави.
Гита, малката рисува страхотно.
Оnna, дъщеря ми (4 год.) също проявява агресия към брат си на моменти безпричинно, но аз го отдавам на това, че я е дразнил примерно предишният час или ден. Не оставям агресията ненаказана, казано й е, че след като никой не я удря нея, няма право да посяга, така че задължително ще има последствия. Аз обикновено като се сбият двамата, отупвам задниците и на двамата да няма обидени  Embarassed, полудявам, че след толкова приказки и обяснения от моя страна често използват боя като средство за решение на споровете си, явно не съм се справила добре с възпитанието, на моменти се срамувам от себе си...
Янечек, не мога да помогна със съвет за специалист, но миналата година водих Мартин за консултация при някакъв ортодонт в Стоматологията (вече работи в Германия). Според него често се злоупотребява с нуждата от брекети, нали цената им е "много приятна", каза, че дълготрйният положителен ефект от шините преди смяната на всички млечни зъби бил много съмнителен.
GeNa, не зная за Холандия, но сестра ми живее в Австрия - там гинекологичният и мамологичният ежегоден преглед са задължителни, даже изпращат съобщение за глоба, ако не се явиш.

# 197
Моя приятелка, която има две деца, никога не е ходила на гинеколог, на преглед. В смисъл, ходила е през бременностите, но е давала да я гледат само на ехограф. Децата са родени със секцио.

# 198
  • София
Привет!

Жаки, страхотно сладка малка Жаки и чудесна млада девойка си имаш, да са ти живи и здрави!

Погледнах за Абатство Даунтън си говорите и се сетих, че съм гледала няколко сезона, но като не помня колко..... та снощи дръпнах 3-ти, 4-ти и 5-ти, вероятно до 3-ти съм го гледала, ще видим. Много хубав сериал, обожавам филми с тази епоха.

Рисунката на детето на Гита ме впечатли силно, много е добра!

Който пита за ортодонт, мога да дам координати на добра ортодонтка в София.

# 199
Мерси, мерси!

Все едно с ютия са ме ударили по главата, така ми се спи...  Crazy А ходих до банката, че трябваше пари да внасям, ходих да купя софийска баница и айрян (за колегите, не за мен  Mr. Green), после се сетих, че и мляко няма в офиса... и горкият ми мъж ме закара до всички тези точки, защото сме с една кола, другата я дадохме на приятел, сега си оправя неговата от онази гадна градушка в София.

Жаки, малката е истински бонбон  Hug

Току-що ми звъннаха от една агенция с уникална цена за хотела, който искахме. Елиттур са, чудя се дали направо да не резервирам, то е без пари направо!

# 200
След бърз преглед:
- искам да съм при Jacklin*
- май и този път няма да стигна до център за лазерна епилация
- прекрасни деца има! Да са живи, здрави и щастливи Simple Smile
- гледам "X factor". Най-много харесвам Славин. Харесвам братята на сцена. Михаела не. Невена - нещо не ми достига. Бенчев е актьор, добър, но надали ще му дадат шанс за миг слава. Мирян...не знам. Жалко е, че 'звездната им слава' е сега, на тази сцена. И после бързо биват забравени. Интересно ми е Саня в кого ще реши в крайна сметка да инвестира.
- мъжете от темата изчезнаха. Аз не разбрах какво се случи миналата седмица. Кой кого заподозря и кой кого разкри (моля да ми обясните на кратко).

Остана Куркума Simple Smile
Хайде кажи ми Куркума, кое те привлича тук?

"...Чудя се, когато отмине момента със скубането и пречистването, накъде ще изплесне индустрията. Понякога, хеле ако съм пийнал повечко и съм в настроение за концептуално мислене - си мечтая накъде, но е рядко....
Сподели и посоката, в която мечтаеш Simple Smile

# 201
Сега пуснах клип да го гледам този Славин. Както каза Елица, ужас! Този ако пее в заведение на живо, в което се намирам, ще стана и ще си тръгна. И какъв дразнещ английски ...  Sick
На Михаела гласа ѝ ми хареса, но голямо напъване наистина и като цяло много посредствени изпълнения.  Водещите обаче са върхът. "Михаела го направи много елегантно. Вокална, разчупена, ...".  Tired

# 202
Гледам аз - няма нови отговори в "Искам да кажа" и си викам - не може никой толкова време нищо да не иска да каже, а то имало нова тема.

Водолей съм, с асцендент скорпион. Вярвам в зодии, но заедно с другите фактори, които определят човек.

От "Фактора" харесвам най-много Невена. Най-не харесвам този инфантил Бенчев. Не понасям такива мъже  Sick То бива лигня, бива, ама не му отива. А чисто органически не понасям и Мирян. Освен, че и двамата с Бенчев не могат да пеят.

При мен нищо ново - бебето се посра, шматкам се насам-натам по задачи, сега излизам на разходка, нормалните неща.

Жаклин, сладко малко момиченце си имаш  Hug

# 203
  • София
При мен нищо ново - бебето се посра...
Joy  Joy  Joy

# 204
  • Ямбол
Как си разбирате асцендентите и какво значение имат те? Нищо че съм учила астрология, пак нищо не разбирам.

# 205
Ми определя се спрямо часът на раждане. Мама ми каза в колко часа  и се поинтересувах.
Иначе казват, че след някои години от възрастта на човек, характерът му се определя повече от асцендента, т.е. нещата присъщи на скорпион се проявяват при мен. Макар, че не съм забелязала въздухарството на водолея да е отстъпило и на милиметър.  Crazy

Но както казах, умерено вярвам. Все пак факторите като семейна среда, възпитание и прочие, определят повече един човек.

Малката се посра от лакомия, още оня ден. И от тогава, до вчера на обяд не и дадох да хапне и един залък. Само на вода и компот от дренки. Ама и тя не си поиска. Тумбака и спадна и заприлича на човешки.

# 206
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, много сладка малката и много хубава каката! Да са ви живи и здрави!

Аз не съм гледала Х-фактор отпреди Нова година, снощи не знаех, че има и съм го изпуснала. Бенчев и на мен ми е малко повече артист, отколкото певец. Михаела не съм я гледала как се напъва,  Мирян заради тази усмивка на неловкост, която му е като залепена а лицето, вече ми е малко неприятен. Парадоксалното е, че в началото точно заради тази скромна и добродушна усмивка го харесах, а сега точно тя ми седи като тик на лицето му. Има хубав глас, но не пее много вярно. Невена е много добра певица, харесвам я, но точно х- фастор не й достига.
Х-фактор за мен имат само братята. Кефят се на музиката и тя ги оживява и разкрасява даже. Другите са просто певци - изпяват си песента и толкоз. А тези двамата "живеят" на сцената.

# 207
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За ортодонтите - най-добрата клиника се намира до нас. Казва се "Валор". Лични впечатления нямам, но често ми се случва, прибирайки се, да видя някой отдавна несрещан познат, който е довел детето си там. Доволни са, но казват, че е скъпо. Шефът на клиниката бил автор на учебника по ортодонтия, ми казаха.
Ако някой се интересува, ще погледна точно адреса.

За асцендентите - ако не си го знаете, може да попитате в служба ЕСГРАОН в общината ви. Наскоро разбрах, че там има час на раждане на всеки (друг е въпросът колко е достоверен).

# 208
Аз лично имам много лошо мнение за шините и най-вече поради факта, че децата ги носят не в устата, а в джоба. И не мога да им се сърдя много, защото знам колко е тежко да си с шини в устата и горе и долу-все едно си с намордник. Не можеш да преглъщаш като хората, да говориш, а ако ти се прияде нещо навън се чудиш де да ги денеш тези шини...

Привърженик съм на брекетите-там не можеш да ги свалиш и ефекта от тях не е компрометиран.
Може да е по-скъпо, но ще си спестите търсенето на загубени шини.
Моите родители, горките къде ли не са търсели моите шини-по поляните даже... Sad

# 209
  • Ямбол
Сметнах си асцендента онлайн: http://astrohoroscope.info/ascendent.htm
и ми излезе, че е Козирог:
Скрит текст:
Според часът и мястото на раждане които въведохте, вие сте

Асцендент Козирог

Вие държите на думата си и затова на вас може да се разчита. В обществото се държите на известна дистанция, докато не се убедите, че околните Ви възприемат изцяло и докато заслужат вашето доверие. С времето ставате все по уверени в държанието си и постепенно ще наложите присъствието си. Не е изключено да станете човека на когото всеки разчита и уповава. Това се случва естествено и без да се вдига много шум или да се налага да си правите някаква реклама. Тази естествена скромност ви прави да изглеждате много надеждни и заслужаващи доверие, в резултат на което можете бързо да се издигнете по социалната стълбица. Трудна област за вас обаче са партньорските взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт