Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 53 099
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде ... тук ...
Изпуснала съм ви тотално. Много работа, много нещо, а и ски-уикенд (и пак не се престраших да пробвам карането на ски, а и компания от некаращи имаше  Blush ) и след него ми го изкарат през носа от работа пак...

На мен ми изписа асцендент Водолей и нищо вярно с мен, по-скоро обратното. Освен майка ми да се е объркала с около половин час и съм Козирог. Тогава става  Crazy

За кг - добре са ми 52-54кг, но толкова не съм била от преди да забременея с малкия. Така или иначе в момента съм 60 и ми тежат. Надявам се с ограничаване на храненето и въртенето на педалите вкъщи да застопоря качването, че и да посваля нещо. За повече време не мога да намеря изобщо. Даже и на колелото не съм се качвала от сряда Tired

# 241
какви приятни цифри споменавате,а аз напълнях 25 оки през бремеността, може и повече, след 4 месеца ми бяха останали 5-6 кила само, без диети и ограничения щото кърмих и си хапвах, не знам кака се случи това. Но сега вече имам нужда от диета и спорт, но несериозна го давам.

# 242
Оризът явно ми разказва играта на мен и производните му нудъли, за седмица съм плюс кило, все се надявам да е от смяна на климат, вода нещо, ама...
Зависи от ръста и структурата, аз съм 158 сме, в момента 56 кила Embarassed не е добре, не е. Не изглеждам дебела, но само с подходящи дрехи. Късите панталони ще ги пропусна тази година:( Ако не слушате ще се покажа по бански:)) Ама малко тен да добия барем:)
Правя упражнения, спирам всякакви въглехидрати и оризи, само риба, морски дарове, салати  и супа. Казах!

# 243
  • Ямбол
А бе, Жаки, я да си хапваш. Нали си почиваш, стига си се тормозила. Вредно е. Е, не да се тъпчеш, но опитвай храната, тук няма такава.

# 244
  • Варна
Петдесет и осем кила бях оня ден. После пред погледа ми се изпречиха едни фъстъци и нататък няма да разправям... Чакам да мине понеделник, 26-ти, че тогава имам рожденник. След това ще съм по-строга със себе си.

# 245
От вчера имам добри новини свързани с работа.
Сега съм се заровила в трудово право (най-общо). Simple Smile

За килограмите, до 21г. поддържах 58-62кг, за ръста ми някой ще кажат че са много....но спортувах и нямаше сланини и др. подобни.
Повече тези килограми не си върнах, а сега след второто раждане съм....
Трябва да си прочистя главата и започвам режим....не ми се получи веднага след празниците нещо.

Не помня дали съм показвала рисунки на щерката....тя 2ра година е в кръжок по изкуства. Има картини в няколко изложби.

# 246
Килограми няма да отчитам, защото във форума всеки грам над шейсет килограма, те вкарва в графа безнадеждно грозни лели глигани в анцузи Laughing  Очаквам да се наредят тези с около петдесет и нещо Laughing
Искам и да кажа колко много съм ядосана на едни модерни нови, но не мога да споделям в подробности, че после язък за уж сравнителната анонимност в бг мамата Grinning
Та общо взето нищо не казах.
Умират доста професии, установявам. Времето ги налага като ненужни.
Янечек, аз приключих с математиката преди двайсетина години, но пък много харесвам хитри деца Laughing
Много хубаво рисуват хлапетата. Големият ми син също като че ли има малко талант или умения, не знам как да го определя, но му се получава.

# 247
Аз съм Риби с асцендент Скорпион. При мен играе голяма роля, тази мекушавост присъща за Рибите е по-притъпена при мен, за сметка на другите по-силни качества на Скорпиона.
Случвало ми се е при случаен разговор с астролог да се подведе, че самата ми зодия е Скорпион.

Ванини, градът има значение от гледна точка на часовата разлика. Ако влезеш в достоверен сайт за фазите на Луната ще видиш, че във всеки град настъпват с някакви минути разлика. С Одри ги бяхме сравнявали един път.

# 248
  • Sofia
Ха,добра ви вечер!
Килограмите сте подхванали.... зависи къде и по колко са разпределени.
Важни са мерките, момичета.
Скрит текст:
Аз съм си кльощава и висока, но имам дънки, които ми стягат,т.е качила съм 2-3 килограма, с които бих се разделила. Не обичам да ми стягат дрехите  Crossing Arms или трябва да спра да си купувам най-малкия номер гащи,туй то. 172см на 50 кила съм,ама и по-малко съм била.Грозновато кльощава бях по едно време,но аз пък си се харесвах,само че откровено си гладувах.След 18 ч. нищо не ядях,както и преди 18 ч.  Mr. Green
Днес водих младежа на зъболекар. Сложиха му лекарство и в петък-пломба. Бая дупка има в устата си ПАК  ooooh! Консултирах със зъболекарката за ортодонт,каза,че захапката му е малко дълбочка,та ще го заведа.Той категорично каза,че шини/брекети-няма да носи  ThinkingТа,ще видим.Според мен няма и нужда,де,но...

Какво замисляте за почивните дни след месец(28.02-03.03)? На мен днес ми се обадиха  бившите ми колежки с оферта за екскурзия до Атина. Много им се зарадвах, навила съм се,пък да видим,че те много се палят и все нещо се сговнясва. Моите мъже са се записали на бридж лагер по това време и без друго и аз щях да дремя край тях  Crossing Arms.Та, Атина ще ми дойде тамън  Peace

Опънала съм софрата-винен кебап с гъбки и бланширан ориз се предлага у нас.   chef
П.С. Дева с асцендент водолей съм. Правили са ми хороскоп няколко астролози, не им вярвам особено.

# 249
Mного ви благодаря за координатите, които ми дадохне на ЛС, знаех, че мога да разчитам на вас  Hug
Съгласна съм с едно от мненията назад, че се спекулира с нуждата от брекети. Категорично съм решила, че ако слагаме апаратче няма да са брекети и няма да разреша да му вадят здрав зъб. Имам чувството, че някои ортодонти не са си опреснявали знанията от 20 години. Да не говорим, че като извадят един зъб, резката между първите два зъба се размества и не е вече в средата, което не е по-красиво от леко криви зъби. Имах една съученичка, която носеше брекети доста време и като ги свали, едно че зъбите й бяха пожълтели на мястото, където се закрепват брекетите и второ - сума ти пломби се оказа, че трябва да й правят. Трето - това, че не се махат е проблем, когато ти се появи някоя афта в устата. Има да те боли и да не зараства месеци.

# 250
  • София
52 кг са идеалните ми килограми за моята структура, 172 см съм висока. Обаче не съм била на тези килограми от вече 5 години. В момента съм 66, много са ми, но ще ги сваля.... някой ден

През почивните дни около 3-ти март моят мъж иска да отидем до Сърбия или Македония. Трябва да се поогледам за разни интересни места за посещение и хотели

# 251
Лили, нали? И мъжът ми вика, хапвай , си бе в България ще дъвчеш зеле, екстра си си:) То от неговото екстра съм на тоя хал, в далечната 2003, когато се запознахме каква бях, ехеее:)
Значи с Гена 50 килограмовата, а и на всичко отгоре висока, не го-во-ря и за другите, които ме депресират с мерките си се отнася! Изобщо много моля тези под 57 кила и над 160 см да не ми развалят почивката Joy
Имах глупостта да се зачета в една- две теми и ми стана неприятно, много странни птици има, недобронамерени, а някои тотално изкукали. По- добре да си седя тук и да "общувам" с определен кръг хора. Не разбирам какъв е кяра на някой да търси скандала и да вее чуждите гащи? Малко ли проблеми си имаме в реалността.
Куркума, нали искаше рецепти оттук? Най- известната им и най- любима моя супа е Том Ям с морски дарове. Прави се със специална паста, която продават, с кокосово мляко, джинджър и лимонова трева.
Освен даровете има и два- три вида гъби, експлозия от аромат и вкус е! Ям я всеки ден, люта е и безмерно вкусна:) Ако някой иска ще му донеса пакетче с тази паста Том Ям, която всъщност прави вкуса, останалите съставки ги има и при нас, е за гъбите не съм сигурна, но може да се заменят и с печурка.
Другото ми топ ястие е пилето с кашу и зеленчуци, него редовно си го правя и в къщи. Три вида чушки, лук, пиле и кашу. Подробна рецепта при интерес ще дам.
Янечек, аз също съм против безразборното слагане на берекети, превърнало се сякаш в мода. Една умна ми беше казала, че имала средства за брекети и нямало кво да си губи времето с апаратче... Идеше ред за леко крив един преден зъб....

# 252
  • Ямбол
Гена, много надалече гледаш. Аз още тази седмица ще се възползвам. После в началото на февруари имаме 4 почивни, в единия ще съм в Пловдив служебно, а за мартенските ми е далече. Колко вода ще изтече дотогава. преди това се надявам и на грипна ваканция честно казано. Скоро не са ни разпускали така, а има нужда.

# 253
JACKLIN* си я представям точно като аватара, та колкото и да казваш, че си се окръглила не възприемам.  Радвай се на ваканцията, после ще му гладуваш.

# 254
  • София
Нали съм сладокуса, а и любител на екзотична храна, набързо потърсих дали тук се предлага въпросната Том ям паста. ОБаче все в руски сайтове я откривам. Ще погледна в ХИТ дали я има, там има цяла редичка с азиатски храни, може пък да ми се усмихне щастието.... А после, Жаки, ще те моля за по-конкретни инструкции за приготвянето на супата.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт