Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 53 046
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Почвам ви подред:
Гита Ог, много прекрасна рисунка  Hug

Онна, не е честно туй твойто дете  Thinking как така напада,безпричинно.Ми,ако някой му издърпа ухото безпричинно? Някаво наказание си трябва,според мен.

За лазерната/фото/Еллос епилация да кажа- 5 процедури на лицето, 8 на подмишници и интим.Само последната зона е пооплешивяла  hahaha Демек-не съм доволна. Трябва си постоянство-ПОНЕ 8 процедури през 20 дена,след това разреждане през месец или 40 дни. Правих ги в Хил Клиник,където си е цифра. Ходих няколко пъти и в Леграно-прилична цена и прилично качество,препоръчвам. От Хил не съм доволна  Naughty Имам доста висок праг на болка (според лекари),обааааааааче се препотявах на тия процедури,ей. Жаклин да сподели, тя беше казала,че е приключила с проблема"косми"  Thinking

Пак се налапахме с пилешки хапки и спаначено пюре ние. Големи ламтурници сме  Embarassed

Мър,честит взет изпит  Peace.Почерпи,ама не с оризовки,моля  Naughty Не ги долюбвам,'ич.

Х фактор гледаме, забравила бях кой кое  newsm78.Алекс Раева много изпечена   #Crazy.

# 151
И аз гледам фактора!

# 152
  • Ямбол
И аз. Харесвам Славин и Михаела и донякъде и Невена.

# 153
  • Sofia
И аз. Харесвам Славин и Михаела и донякъде и Невена.
Славин ни е абсолютният семеен фаворит  Hug Peace

# 154
Аз съм за Славин и Бенчев. Моля ви не ми се смейте но винаги пускам по 2 смс-а за Бенчев  Blush

# 155
  • Луната ни пази
Аз съм за Славин и Бенчев. Моля ви не ми се смейте но винаги пускам по 2 смс-а за Бенчев  Blush
Ти ли, ти ли си виновна Саня да беснее????  Joy Joy Joy
Аз съм фен на СЛАВИН, Бенчев и братята (щото нали съм половин добричлийка) Simple Smile
Гледам фактора и куфея!

# 156
Мерси на всички  Hug

Най-хубавото ми е, че поне тази вечер ще седна да си почета книжката с по-освободено съзнание, толкова ми се чете, а нямам време  Crossing Arms

Гита, рисунката е страхотна, детето определено е с талант!  Flutter

# 157
Някой слагал ли е шини на детето си наскоро? Трябва ми ортодонт за моя син. Водих го при един препоръчан, който първо ни каза, че трябва да изчакаме, а сега иска да вади един здрав, тъкмо пораснал зъб, за да сложим шини, с което аз не съм съгласна. Основният проблем не са леко кривите зъби, а дълбока захапка. Така че търся друг специалист.

# 158
Идвам да кажа за лазерната епилация. Изключително съм доволна, и аз приключих с проблема "косми". Смятам, че това са едни от най-добре похарчените ми пари. Освен, че процедурата е скъпа, аз други недостатъци не виждам.
Първите три сесии ми бяха през месец, след това се разрежда по преценка на специалиста. При мен имаше ефект още след първата процедура - докато дойде време за втора процедура, не се наложи да се обезкосмявам. Не помня обаче с точност през колко време ми бяха следващите процедури. Знам, че почнах ноември и до май бях готова. В момента ходя един път годишно, обикновено преди началото на лятото.
Лятото не се прави.
Болката не е кой знае какво, но и аз се водя с висок праг на поносимост. В началото дори ми  беше приятно, усещах само затопляне. Сега, понеже увеличават мощността, ме боли само на триъгълника (не повече от кола маска, да не говори, че точно на триъгълника всичко приключва за броени минути). Аз обаче съм много по-склонна да изтърпя дори и час болка един път годишно, отколкото да се мъча всяка седмица.
Няма такова облекчение ви казвам, буквално забравяш да мислиш за косми. И кожата става изключително гладка, чак лъщи - нещо, което преди не успявах да постигна.

Честито на Мър за взетия изпит. А рисунката на детето на Гита ми се стори направо професионална.

# 159
Май никога няма да си направя лазерна епилация, като прочетох как се радвате, че нямате косми, изведнъж осъзнах, че изобщо не искам да се разделям с космите си завинаги, особено на някои от местата, които споменавате  Blush Пък и кой знае каква мода ще дойде след време, може да дойде ерата и на лъмбъросексуалната жена. И ще ви питам тогаз, гордо показвайки прелестна козина изпод подвития си крачол.

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря за милите думи за последната рисунка на Танти. Определено има разлика от преди след тръгването на курсовете. Може пък това да е "нейното" нещо и с това да си вади хляба един ден. Лошото е, че на курсовете и после на изпитите се рисуват не толкова любими за нея неща - делви-мелви и подобни скучнотии, ама това е.

Янечек, минахме и ние с Констанца през шините. Ти в Сф ли беше? Лошото на ортодонтката ни е, че спря да работи в събота и много забатачихме нещата поради нямане на възможност да идем през седмицата. Сега ще трябва всичко от начало, но нямам очи да е при предишната. Иначе съм доволна от нея.

# 161
В София, при това нямам претенции за квартала, само да има добри отзиви.

# 162
  • София
Водих сина ми при една ортодонтка, препоръчана от колежка (прави шините на двамата й сина). На синът ми също трябва да се вадят здрави зъби и отидохме при нея за емнайсто мнение. Хареса ми / ни , при нея ще ги правим. Но реално още не ни е направила нищо, за да имам отзив.
Работи и до късно, и в събота, на Стамболийски близо до бившето Нипроруда. Лошото е, че докато работи не си вдига телефона, та за час се звъни вечер след 10.
Ако искаш да я пробваш, пиши, утре от работа мога да изпратя телефон.

# 163
  • Варна
Цялото семейство сме за Славин. Много го харесваме.
Майка му преподава в школата, която посещава девойката ми.

От няколко дни забелязах, че като сложа чиния с нещо в микровълновата, тя се накланя и плъзва напред. Чак преди малко ми хрумна да проверя плота, върху който стои-пъхнах си пръста в луфт.  Crazy Като нищо ще се срути. Голяма беля можеше да стане. Отдолу под плота се получава ниша, където стоят панички с вода и храна на котките.
Та свалих печката на земята, до укрепването.   

# 164
изведнъж осъзнах, че изобщо не искам да се разделям с космите си завинаги, особено на някои от местата, които споменавате 

То и това не е никак малко, вместо да се терзаеш все, че не можеш да се наканиш и да го мислиш, и да се чудиш. Аз съм точно обратното - бих се разделила на мига с (почти) всички косми без да се замислям и ако може да е завинаги, още по-добре. Пък лъмбъросексуалната мода като дойде, ще си ходя демоде  Wink

При нас настана студ, 8-9 градуса беше днес. От 15 деца в отбора по футбол на сина ми, днес тренираха само три, големи са глезльовци.

При нас върви The Voice US. Много харесвам Адам Лавин  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт