Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 53 098
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм Телец с асцедент Телец

# 211
Аз риби с асцедент риби... Не особено добра комбинация, ама търпя се Simple Smile

# 212
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен ми излезе, че асцендентът ми е Стрелец и е учудващо точно за мен, до последната дума.

"Този асцендент ви определя като човек с вродено чувство за справедливост и неутолима жажда за знания. Жизнерадостни сте и имате открито и оптимистично отношение към живота. Хората с асцендент Стрелец обичат да казват това, което им е на сърцето, и в резултат на това имат славата на искрени, но лишени такт хора. Пътешествията са много важни за вас, защото обичате тръпката от посещението на нови, вълнуващи и дори опасни места. Широкият кръгозор и любовта към живота приключенията ви превръщат в желана компания. Вие обаче мразите някой да ограничава свободата ви на действие и често се стремите да избегнете поемането на отговорности. "
И това за липсата на такт е вярно, но рано осъзнах, че искреността понякога се покрива с липсата на такт, та, работейки много върху себе си, преодолях това.

# 213
И моя асцедент е Стрелец. Повечето от нещата са верни, но ги отдавах на зодията - Везни.

Трябва да си вдигна д-то и да готвя мусака. Хич не ми се занимава с рязането на картофите.

Какво ще стане ако в мусаката сложа земна ябълка? Дадоха ми десетина но такова досега не съм опитвала. На какво има вкус?

Прецака се компютъра - не иска да затваря отворение страници, не дсава да сменя буквите.

# 214
И аз си видях асцендента, макар че го знаех, ама викам да проверя. Само не разбрах, каква връзка има града, в който си роден  Thinking

Днес най-накрая ще правя фрикаделите на Лиляна. Мисля и аз да им добавя кашкавал. Може и топено сирене в средата.

Нино, много се смях. То не е за смях, ама начина, по който ги представяш нещата е смешен. Дано да е добре вече бебето.

# 215
Искам да питам тази лазерна епилация може ли да се прилага при бременност и кърмене?

За Х фактор искам да кажа,че съм доволна от избора на песни за вчерашния концерт с изключение на Михаела!

Изпуснах да видя малката Жаки  Crossing Arms

# 216
  • Бургас
И аз изпуснах да видя Жаки.
Х-фактор го гледам чат-пат. Никой не ми харесва. Но в сравнение с миналогодишните участници тия направо са класи над тях Simple Smile .Най-любим от всички  досега ми е Рафи.

# 217
  • София
Относно ортодонтите да ви питам. Необходимо ли е да заведа големият ми син на ортодонт, просто така профилактично? Аз питах зъболекарката му дали има нужда от такава консултация, но тя каза, че за момента няма.

# 218
  • София
И аз мисля, че Рафи е олицетворението на това, което така странно наричат х-фактор. Като излезе на сцената, все едно слънце изгрява. Много пеещи и танцуващи има, и много работливи, и амбициозни, и т.н., но това неговото си е дар Божи.

Докладвам обяд айсберг, зелена чушка, краставица и риба тон в зехтин, като зехтина не го ядох, доколкото беше възможно. Сутринта се претеглих да видя от къде стартирам - 58 кг Embarassed Толкова съм била само в напреднала бременност, не се шегувам. Довечера - танци.

Естел, и аз не знам какво е земна ябълка. Сподели, след като го опиташ. Нашенско ли си е или някаква екзотика?

Имам нужда от помощ. Някой тук играе ли или познава ли играещи Майнкрафт?

Онна, нашата стоматоложка каза, че ще ни прати, ако види признаци на нужда, засега сме ходили само веднъж, когато малкият си изби предния зъб.

# 219
  • София
Моят мъж настоява да заведем детето на ортодонт, защото според него трябва да се слагат брекети.  ooooh! Изобщо не отчита факта, че детето има точно 4 сменени млечни зъба и трябва да му паднат и поникнат и останалите. Всъщност Кати е с отворена захапка, а няма криви зъби. Новите й са едри и добре подредени, засега. Аз също съм с отворена захапка, но не смятам, че по някакъв начин ми е утежнила живота.  Thinking

# 220
  • София
Белинда, шегуваш се, нали? Объркала си първата цифра.....

# 221
  • Пловдив
Е как не сте яли земна ябълка?!!? Гулия? Шангал? http://www.hera.bg/s.php?n=2364

# 222
  • София
Ами аз лично не съм Rolling Eyes Как е вкусно, на салата нещо? Прочетох й полезните свойства и бих си купила, ако ми кажете рецепта за сполучливо приготвяне.

Алфа бета, не съм объркала нищо, за съжаление.

# 223
  • София
Алфа бета, не съм объркала нищо, за съжаление.
Тогава кажи към какво тегло се стремиш.
Аз на 58 км ще съм като щека.  Mr. Green

# 224
  • sofia
Е как не сте яли земна ябълка?!!? Гулия? Шангал? http://www.hera.bg/s.php?n=2364
Уф, това как го мразя. Беше плъзнало из целия двор, мъж ми не дава да го вадя, салата да си правел...толко си правеше. Стърже се на ренде, може да се комбинира с морков и там, каквото ви хрумне, сол, киселко, зехтин.
Вчера го видях в някакъв магазин 4 и нещо килото....викам си тия не са добре. Това вирее във всякакви условия, като бурен е. Като цъфти много ми харесва.

Белинда, аз ако стана толкова кила ще съм фиданка....в момента също съм в напреднала бременност Laughing

Общи условия

Активация на акаунт