Къде в Русе?!Тема-7

• 93 177
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
къде мога да намеря интересни хубави тапети - вече обиколих Жираф, Карпет макс, Практис, Практикер, М.бриколаж.

# 301
до старото родилно има един магазин само за тапети

# 302
  • Русе
И срещу автогарата в магазин Калчев преди имаше много голям избор на тапети Peace

# 303
Аз си харесах тапети в Техномаркет Хоум, само дето с цената не се харесахме  hahaha Тапети май някой каза, че има и в Артистика. В Дружба 1 и Чародейка има магазини Шоне и там има тапети.

# 304
  • Русе
Здравейте,
къде мога да намеря интересни хубави тапети - вече обиколих Жираф, Карпет макс, Практис, Практикер, М.бриколаж.
Магазин "Елада" на Борисова. Но си отдели един ден да гледаш каталозите  Simple Smile много са... Маалко по-скъпички  са обаче. Но са страОтни .   Peace

# 305
Здравейте,
Магазин "Елада" на Борисова. Но си отдели един ден да гледаш каталозите  Simple Smile много са... Маалко по-скъпички  са обаче. Но са страОтни .   Peace

Тъкмо за там щях да пиша  Peace . Всичките ми са от там винилови, много съм доволна.

# 306
Мнооого ви благодаря. Аз до Елада щях така или иначе да ходя за завеси и пердета. На мен точно такива ми трябват от тези по каталози, които са! Hug

# 307
  • Русе
Аз пък да кажа за "домашните любимци". Ние в блокът напръскахме с Айкън и вече трета година ни една гад няма. Има всякаква инфо за него в нета. Мнооооого доволни!.

# 308
Аз предложих на комшиите, но всички ме гледаха като полезно изкопаемо. Всички се оплакаха от хлебарки, но никой нищо не предприе. Казаха ми, че съм се борила с вятърни мелници. Едната комшийка ми каза, че те от нас падали в тях. Тоест аз в нас съм си ги развъждала. Напръсках си целия апартамент (да си призная пръсках заради бълха) и уцелих и хлебарките. От как напръсках се родих. Вече не дебна нощем в банята с чехъла.

# 309
Едно огромно благодаря на mibobo и agnesana .  Hug
mibobo,взе се от пазара,няма как.Моя направо донесе като се разкряках като снасяща кокошка че трябва. Whistling
Агнес,и твоя "сироп за кашлица" купих. Laughing Ходих до Кауфланд-а отново към 20:30 защото ми се доядоха дюнери от Аладин.По скоро моя ме зажали да не съм готвела.И да хапнем по дюнерче,защо не?!?!Ти пробва ли им нещата?Пиците са дебелички...Друго си е тънка основа,хрупкава....Но дюнерите стават.Иначе най-хубави дюнери съм хапвала в Студенсия град.Страхотни.....Бе да си оближеш и хартията:сочни и с много месо.Невероятно вкусни. Heart
Много се смях на сиропа за кашлица,с двете добавени букви.  Laughing Развеселих се. Бе то оставаше да не прочета тук за имета и как имам навика да си пиша на листче и да питах някоя служителка в КФ.Щеше да падне смях. Mr. Green Няма лошо,нали?!?! Party Като вечерта едната женица дето чисти на нещо като мини-багер щеше да ме блъсне.Извини се.Бе викам и "не се извинявай,а идвай с това чудо у нас аз ще си излъскам сама-имам изкарана книжка.  Mr. Green

# 310
  • Русе / Банско
 deska90 , adi_rz  , ~Dev~  момичета много ви Благодаря ,   bouquet

# 311
 hahaha Миленка  Hug

Дюнерите ги гледах и се облизвах, но всеки път като мина през Кауфланд и има опашка до царевицата отвън  Crazy Ще им дойде реда и на тях  Whistling

# 312
За дюнерите незнам, но крилцата са невероятни- взехме си порция 10 крилца за вкъщи и чесново сосче, ммммм уникални са!

Гледам тапети сте обсъждали - преди няколко месеца купувахме и по мое скромно мнение в Русе са или много скъпи или няма избор.Ние си купихме от Дом на тапета във Варна.Ето страничката им във фейса
https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%BE%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-% … 909850461?fref=ts има доставка с куриер, жената е много любезна.Само за сравнение това което бяхме харесали там го имаше и във Жираф - тук в Русе цената беше с 10 лв на ролка повече!

# 313
тук в Русе цената беше с 10 лв на ролка повече!
Това разби просто ooooh!

Аз диря водопроводчик... Предложения?  newsm78

# 314
  • Русе
E, в нашият "богат" и "проспериращ" град как няма цените да са на мах?! Пък и нали оглавихме класацията за Най-добър град за живеене. Толкова чужди компании избраха нашият град за да предложат стоката си. Погледнете в Мания, в Хумана и другите не ги знам. Само маркови дрехи на световни фирми. Половината китайски фирми също са тук, даже са на всеки ъгъл вече. А Вий за едни 10 лв. на ролка се хващате  ooooh!

Вейдър, като намериш читав водопроводчик, веднага плясни тук координати че такова животно рядко се среща.

Общи условия

Активация на акаунт