Къде в Русе?!Тема-7

• 93 065
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Преди време бях купила много сладурска шапка на малката от Джъмбо. Някой знае ли изкарали ли са вече летните шапчици? Или къде има хубави детски-за дете на годинка става въпрос.   bouquet

До колкото помня като ходих преди 10-на дни в Джъмбо ги видях май  Thinking
Благодаря   bouquet

# 511
  • Русе
И аз ги разглеждах шапчиците, бяха ги извадили преди около две седмици. Има изчистени, има и с любимите анимационни герои. Бяха чак в дъното в дясно на входната пътека, но може и да са ги преместили.

# 512
  • Русе
Момичета, извинявам се, но пак ще питам (защото вече удряме на камък): може ли някой, който скоро е правил ремонт на баня и е доволен от майсторите си, да даде препоръки и координати някакви?

# 513
  • Русе
Къде могат да се плащат местни данъци освен в Здравец? По-специално по центъра някъде.

# 514
T Post (тип топ куриер) - http://www.courier.bg/bg/pages/view/44

ЦПУ РУСЕ   ул. Цар Асен №31 (срещу блок Афродита)   
ЦПУ РУСЕ ВОДОПАДА   ул.Борисова № 80   (водопада на ул. Давид)

# 515
  • Русе
Какво е това ЦПУ, пощата ли? Че на брат ми са казали, че не може, но не знам дали има значение клона.

Още един въпрос. Къде продават обувки на матстар? Миналата година купих на малките текстилни ниски кецове, още са като нови, а цяло лято игра, каране на колелета, балкани и т.н., а бяха нещо от порядъка на 6-7-8 лв. Искат пак такива. Или нещо друго да предложите, класически черен кец с бяла гума, това са ми поръчали Simple Smile.
http://olx.bg/ad/detski-ketsove-mat-star-tamnosino-sas-zeleno-ID … 2.html#b92c3dda26
Нещо такова

# 516
Адресите са на офисите на Тип топ куриер (не знам какво е ЦПУ - от сайта им копирах направо)
Но изрично пише, че мога да се плащат там данъци

За кецки не мога да помогна... на Ялта гледала ли си (то там остана ли нещо работещо въобще)

# 517
Доналд Дък продават Матстар.  Данъци на улицата която е срещу Земеделския колеж посока Борисова. Там се плаща и ток. Блока зад сладкарница Люлин, входа е отстрани на блока на въпросната улица.

# 518
Къде могат да се плащат местни данъци освен в Здравец? По-специално по центъра някъде.

В изчислителният център могат да се платят данъците.

# 519
  • Русе
Данъци на улицата която е срещу Земеделския колеж посока Борисова. Там се плаща и ток. Блока зад сладкарница Люлин, входа е отстрани на блока на въпросната улица.

От това нищо не разбрах Simple Smile.

Изчислителния център може би ще ми е добър вариант.  Агнес, кажи и някъде в Дружбите евентуално?
И на тип топ намирам удобен офис, дано наистина може да се плаща.

За Мат стар-а в Доналд дък - имаше само до 30-ти номер и май нямаше избор като ходих преди месец. Но утре ще гледам да мина пак.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 19:43 от Meggysan

# 520
Матстар и аз ги търся ама в Русе май няма...Чак в Габрово или Плевен Sad

# 521
Данъци на улицата която е срещу Земеделския колеж посока Борисова. Там се плаща и ток. Блока зад сладкарница Люлин, входа е отстрани на блока на въпросната улица.
От това нищо не разбрах Simple Smile.
....

Превеждам ти - улицата е свети Георги, пункта за плащане се намира под блок Йордан Йовков , последния вход, откъм гарата, влиза се откъм късата страна на блока, има къде да се паркира наблизо - около едноименната църква

# 522
  • Русе
adi_rz , мерси, с улицата ще го намеря по-лесно.

KaRoLa, нямат официален магазин, но тук там се продават разни техни неща. Иначе в Търново имат, евентуално на път за балкана ще минем да купим, но ми се искаше от тук да съм готова.

# 523
  • Русе
Меги, до мен на работа има каса за данъците

# 524
  • Русе
Ели, мерси, май там ще мина. Че съм в движение и може би там или към пазара ще успея да мина.

Общи условия

Активация на акаунт