Къде в Русе?!Тема-7

• 93 071
  • 728
  •   2
Отговори
# 495
На ул.Борисова няма магазин за домашни любимци, аз всеки ден минавам от там.В този район само този в комплекса срещу гарата.

# 496
  • Русе
Сигурно е само за храни. Моя грешка Peace

# 497
Не е на Борисова,а на Видин до Била. Не знам дали продават и животни там.

# 498
  • На брега на реката
Там има само храва

# 499
  • Русе
Ние имахме преди време - свинче - живя около 4 години и умря. Имайте предвид, че вдигат врява, особено като са гладни. Големи писъци са.

# 500
  • Русе
Да ви питам къде мога да си претапицирам кухненските столове? Има още живот в тях и не ми се дават(пък и нямам излишни) 500 лв. за нови.

# 501
  • Русе
Да ви питам къде мога да си претапицирам кухненските столове? Има още живот в тях и не ми се дават(пък и нямам излишни) 500 лв. за нови.

Ние претапицирахме преди 2 седмици. Магазинът се намира на Борисова, на реда на централата на Приста Ойл.

# 502
  • Русе
Ние претапицирахме преди 2 седмици. Магазинът се намира на Борисова, на реда на централата на Приста Ойл.
Там преди имаше един мебелен магазин, Нов дом ли беше newsm78 Там ли? А каква е цената, долу-горе, че хич си нямам представа?

# 503
  • Русе
Не, сега там се премести тапицер баш.
http://www.tapicer.bg/
И аз към него съм се насочила към ушиване на калъфи за пейките на двора, ще видим.
Колди, Как си, доволна ли си от него?

# 504
Ние имахме преди време - свинче - живя около 4 години и умря. Имайте предвид, че вдигат врява, особено като са гладни. Големи писъци са.

Сега гледахме клипчета и наистина много силно квичат  Crazy

# 505
  • Русе
Не, сега там се премести тапицер баш.
http://www.tapicer.bg/
И аз към него съм се насочила към ушиване на калъфи за пейките на двора, ще видим.
Колди, Как си, доволна ли си от него?

Да, свършиха чудесна работа. Утре ще питам съпружието за цената, че сега заспа. Някакви 60 лв. ми се въртят в главата. Ще видим.

# 506
  • Русе
Meggysan, Колди, благодаря!  Hug
С интерес ще чакам и за цената, че уж една нищо и никаква 7 квадратова кухня(е, и трапезария 13 квадрата до нея Laughing), а така като гледам, 6 хиляди май няма да ни стигнат.  Rolling Eyes Ел. уредите ги имаме, маса и столове - също, само фурна с котлони и диван ще вземаме.

# 507
Здравейте!
Преди време бях купила много сладурска шапка на малката от Джъмбо. Някой знае ли изкарали ли са вече летните шапчици? Или къде има хубави детски-за дете на годинка става въпрос.   bouquet

# 508
Здравейте!
Преди време бях купила много сладурска шапка на малката от Джъмбо. Някой знае ли изкарали ли са вече летните шапчици? Или къде има хубави детски-за дете на годинка става въпрос.   bouquet

До колкото помня като ходих преди 10-на дни в Джъмбо ги видях май  Thinking

# 509
  • Русе
Нашата свинка никога не е квичала ама и аз гладна и жадна не съм я оставяла. Живя две години Sad

Общи условия

Активация на акаунт