Къде в Русе?!Тема-7

• 93 081
  • 728
  •   2
Отговори
# 480
  • На брега на реката
Трябват ми нещо като общи работници, нещо като хамали....и аз не знам как точно да ги нарека. Имаме два гаража за събаряне, да дойдат, да ги бутнат и да си оберат щуротиите за скрап и ако е нужно да им се доплати. Дали мога да открия в Русе някой, който да предлага подобна услуга  Whistling

# 481
Ами нали имаше т.нар. робско пазарче ....някъде до стария родилен ли беше  newsm78

# 482
Да, до стария родилен. Там със сигурност ще се намери кой да свърши работата. Всеки ден се събират там "кандидати" за подобен вид услуги- стоят точно над градинката над сградата на стария родилен.

# 483
  • Русе
И аз съм ги виждала да се въртят около закусвалнята и бившия супер Peace

# 484
  • На брега на реката
Ох сещам се за кои говорите. Направо си е рисковано да се хваща с тях човек. Ще докладвам и на съпружеското тяло, но няма да е очарован от идеята  Mr. Green

# 485
Майка ми беше докарала двама от там да ни пренесат дървата. Нямам оплаквания.

# 486
Къде предлагат премахване на стрии с лазер? Има ли такова чудо в Русе

# 487
  • Русе
Къде предлагат премахване на стрии с лазер? Има ли такова чудо в Русе
След като толкова време никой не ти е отговорил, явно на никой не се е налагало да прибягва до такива услуги. Попитах Гугъл и ето какво ми отговори Peace
Скрит текст:

# 488
Привет момичета  Simple Smile
Знаете ли къде има магзини за домашни любимци, по-конкретно хамстерчета и морски свинчета?
Аз знам 3 магазина: в единия край на Александровска от към парка, зад РДВР-то и почти срещу механа Странджата.
Ако се сещате за още магазини, без значение къде в града, споделете.   bouquet
Снощи нашето хамстерче умря, живя при нас 2 г. и 4 м. и толкова бяхме свикнали с него  Sad
На мен не ми се иска пак да преживявам смъртта на животинче, но пък щерката предполагам ще го преживее по-лесно, ако вземем веднага друго животинче  Tired
А вярно ли е, че морските свинчета живеят по 15-17 години?
Ако е така, да вземем свинче вместо хамстер. Thinking

# 489
  • Русе
Привет момичета  Simple Smile
Знаете ли къде има магзини за домашни любимци, по-конкретно хамстерчета и морски свинчета?
Аз знам 3 магазина: в единия край на Александровска от към парка, зад РДВР-то и почти срещу механа Странджата.
Ако се сещате за още магазини, без значение къде в града, споделете.   bouquet
Снощи нашето хамстерче умря, живя при нас 2 г. и 4 м. и толкова бяхме свикнали с него  Sad
На мен не ми се иска пак да преживявам смъртта на животинче, но пък щерката предполагам ще го преживее по-лесно, ако вземем веднага друго животинче  Tired
А вярно ли е, че морските свинчета живеят по 15-17 години?
Ако е така, да вземем свинче вместо хамстер. Thinking
Има един и в началото на Николаевска, от към гарата, срещу еврофутбол има комплекс с магазини, на втория етаж има зоомагазин, с доста избор.  Peace

# 490
  • Русе
polin4eto, има 1 в началото на "Николаевска", към гарата. Нещо като търговски комплекс има там. Още един на ул. "Борисова", до м-на за бои. Как обясних само.  ooooh! Blush Дано ме разбра.

# 491
Благодаря ви  Hug, за този на Николаевска разбрах къде е, но този на Борисова, сещам се за магазин за бои на Оргахим, там ли някъде  newsm78

# 492
  • Русе
Да, там някъде е. И в Родина има един, но не се сещам точно къде се намираше. Ако има от квартала някой може да е по-наясно.

# 493
  • На брега на реката
Срещу Странджата (ако така се назовава все още) има едно малко магазинче. Всякави гадинки има там, изумителен избор от екзотични и не толкова. Зад Дирекцията на МВР също има магазин с всякакви животинки. В Родина магазин има в блок Колос, много разбран и коректен е човечеца, все ни подарява играчка за котето. Но честно казано не съм обръщала внимание дали продава и животинки. На Борисова и аз не се сещам къде е, а всеки ден минавам от там  newsm78

# 494
Утре ще ги обходим, този път сигурно ще вземем свинче, но сега чета че живеят между 4 и 9 години, обикновено около 5, което е горе-долу добре. За разлика от хамстерчетата, които живеят около 2 години.
Благодаря на всички за помоща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт