Къде в Русе?!Тема-7

• 93 092
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
viki_1974, брат ми наскоро си поръча от тук. Засега е доволен   Simple Smile

# 466
  • Русе
Вики, сега има друг на негово място,на единия етаж са матраци, нали ходих да търся, на другия е мека мебел. На Виденов хич не ти ги препоръчвам.

Вики, ще го видя този магазин,не го знам. Склонна съм и на малко по-скъпи, стига да не с прекалено, разбира се.

Premier_Jour, има навсякъде, от големите магазини до кварталните.

# 467
Моля за помощ Praynig
Дайте идеи за магазини на мебелни фирми, които да предлагат кухненски ъглови дивани, с функция сън. Да са удобни за сядане, тъй като тази вечер ходихме в Арон по друг повод, седнах на един диван и ми се оръби д-то Laughing
Спрели сме се на нещо от този тип
Скрит текст:

Почти всички мебелни фирми по ул. Николаевска предлагат такива, но вече колко са удобни незнам.Нашият е същият модел, купен от Мак мебел, срещу Дома на тапета. Не си поръчвай от там. Големи ядове имахме с него, а и за спане изобщо не става.

# 468
  • Русе
Мегисан, Тач! Прекрасни са. Цвят, материя....всичко! Май ги имаше и някъде из Русе, иначе си имат сайт на бг.

# 469
И до скоро имаха намаление. Не знам имат ли още. Бях ги мернаЛа из фейса и поразгледах.

# 470
  • Русе
Гледах им разцветките, ама нещо все на цветя, пък пусто хич не харесвам такива. То повечето платове сега са такива. Като търсих за децата, но да не са детски, че то имаше точно 3 десена, които не са на цветя. Ще ги погледна пак. В Русе преди ги имаше, но сега май само в Елада има, но като ходих нямаха никакъв избор.

Мдаааа:
http://tac.bg/spalno-belio-c-21.html?model=3.
Само 3 варианта Sad. Карето донякъде ми харесва, но и те с квадратни калъфки, а ще трябва да търся да ми шият още 2, че спим с много възглавници.

# 471
Меги в магазин Диди там до Зарзаланов, оглеждала ли си платовете. Сравнително скоро влизах с позната, че тя си ши комплекти за спалня....имаха голямо разнообразие, ранфорс не ти ли допада, от него имаше доста десени не само цветя. Избираш си платовете и ще ти ги ушият по твои размери, иначе има и готови комплекти де ако са ти стандартни нещата  Peace

# 472
  • Русе
Благодаря ви, момичета! Снощи мислено, а после и виртуално обходих всичките мебелни магазини в Русе, за които знам и нищо интересно.
Дани, видях ги и в този сайт, довечера ще ги покажа и на ММ.
Когато се приберем в Русе по първи май, ще погледнем и в Некрасов и на място в ИРИМ и Стефани стил. Така или иначе кухнята я поръчахме сега, ще я монтират в началото на юни, имаме още месец-два Wink Лошото е, че нямаме възможност често да се прибираме, а също така и много време да обикаляме по магазините.
Тук в Ловеч, фирма Велга правят много добри дивани, но нямат кухненски ъгли. Навремето за хола ми в Русе от тази фирма си поръчвах дивана, дори го ползвахме за спалня и спяхме на него ежедневно. Много е удобен! Магазин Изгрев на Борисова работят с фирмата.

# 473
  • Русе
mibobo, миналият месец ших там чаршафи на малките. В крайна сметка хасе, ранфорсе не ми хареса нищо като за тях, само един сини кръгове, ама ... много синьо щеше да стане, та едни жълти, готини, на чертички разни такива. Имат и памучен сатен, харесала съм един за Гого в червено за неговата стая, но това догодина. Обаче за нас нещо не харесах. То пак ще гледам, че тогава основно за децата обикалях. Аз затова и написах евентуално и за шиене, че там ще ги направя. Със сигурност ще отида да проверя и там, но исках и готови и по-така да видя.

# 474
  • Русе
Меги, на Борисова има един магазин срещу високите блокове, незнам дали е същия, за който говорите по-горе, но аз си купих от там миналата година долни чаршафи и калъвки ранфорс - имаше голям избор и на ушити и на платове. Много съм доволна от качеството - не са мръднали след всичкото пране.

# 475
  • Русе
Да, този е същия, за който Мибобо каза по Муткурова, другият им магазин.

Вики, тов къде е точно и още ли е там?
Чаршафи преди имаше до Елада на новия булевард до бебешкия магазин, но там май са им доста солени цените, щото помня, че бяха маркови Wink
От Елада посока Дружните ли? Днес минавах с колата от там, но не видях такъв магазин. Ще мина и пеша де, но да питам.

# 476
  • Русе
Meggysan, някъде след бебешкия магазин беше. Да, от Елава в посока кръстовището на Мелницата. Може и да са го затворили. Знам ли? От лятото не съм минавала оттам newsm78

# 477
Можете ли да ми препоръчате кадърни майстори за ВиК инсталации и баня, моля   bouquet
Аз имам един такъв майстор, пиши на лични ако искаш  Peace

# 478
Магазина след детския "Габи" на Бозвели затвори преди повече от година. Беше в новата кооперация.

# 479
  • Русе
Благоаря ви. Сещам се, че там имаше нещо, но бързичко ми ахвчера и не го видях, та викам да питам.

Общи условия

Активация на акаунт