качествен солариум

• 1 302
  • 6
  •   1
Отговори
 здравейте , някой да ми препоръча качествен и чист солариум в Пловдив newsm78

# 1
  • София
Извинявай, ама за какво ти е тази вреда върху кожата?
"Качествен солариум"?  Такова животно нЕма.  Да не говорим, че вече отдавна отмина модата на много загорелите лица през зимата.

# 2
"Качествен солариум"?  Такова животно нЕма.  Да не говорим, че вече отдавна отмина модата на много загорелите лица през зимата.
Значи , като питам за качествен солариум имам предвит да е чист , най-вече добра хигиена и качествени лампи. А ти защо си мислиш, че точно силно загоряло лице искам за зимата??? Аз не исках съвет, а да не говорим, че съм на 40 год. newsm78 и добре знам кое , защо, как и колко да ползвам Rolling Eyes

# 3
  • София
Значи , като питам за качествен солариум имам предвит да е чист , най-вече добра хигиена и качествени лампи. А ти защо си мислиш, че точно силно загоряло лице искам за зимата??? Аз не исках съвет, а да не говорим, че съм на 40 год. newsm78 и добре знам кое , защо, как и колко да ползвам Rolling Eyes

Спокойно,  Stop

Няма как да знам, че си на 40 години. Обикновено младите момичета ползват солариуми, защото не им пука още за вредата. Щом си знаеш вредата и въпреки това питаш, тогава ОК.
Всичко добро

# 4

Спокойно,  Stop  Всичко добро госпожо  bouquet спокойна съм и мисля че съм добре възпитана, обаче тук.........каквото и да попитам , освен СОПНАТ отговор или в повечето случай  отговор изобщо няма , а по-скоро  коментар........не получавам

Няма как да знам, че си на 40 години. Обикновено младите момичета ползват солариуми, защото не им пука още за вредата. Щом си знаеш вредата и въпреки това питаш, тогава ОК.
Всичко добро
  Всичко добро госпожо  bouquet спокойна съм и мисля че съм добре възпитана, обаче тук.........каквото и да попитам , освен СОПНАТ отговор или в повечето случай  отговор изобщо няма , а по-скоро  коментар........не получавам

# 5
  • София
Не реагирай така. Не съм искала да прозвучи обидно. Просто само предупредих, че не е нито модерно, нито безвредно. Повечето млади момичета изглеждат гротеско с тези черни лица и силиконови устни и е жалко, че не разбират колко се загрозяват. Решението си е твое, щом си на достатъчно години, че да си преценяваш.
И не знам защо си на мнение, че не получаваш помощ.
За да не мислиш, че съм злонамерена ще споделя, че имам приятелка, която ходи на фитнес в Кеа Спорт. Там има хубав и чист солариум.

http://kea-sport.com/solarium-2/

# 6
Не реагирай така. Не съм искала да прозвучи обидно. Просто само предупредих, че не е нито модерно, нито безвредно. Повечето млади момичета изглеждат гротеско с тези черни лица и силиконови устни и е жалко, че не разбират колко се загрозяват. Решението си е твое, щом си на достатъчно години, че да си преценяваш.
И не знам защо си на мнение, че не получаваш помощ.
За да не мислиш, че съм злонамерена ще споделя, че имам приятелка, която ходи на фитнес в Кеа Спорт. Там има хубав и чист солариум.

http://kea-sport.com/solarium-2/
Благодаря ти много , даже ми е близо.От София съм, но в момента съм в Пловдив и нямах представа къде тук. А относно изкуствения тен одавна ползвам умерени  автобронзанти преди да се        попека пак умерено на слънце. Имам проблем с кръста и ми се отразяват добре няколко минутки  зимата за кратък период в солариума., някак си и по-добре се чувствам. Simple Smile Права си за момичетата със силен тен, много е грозно.....добре, че някой ползват спрей тен, от няколко години го има в България.Вече даже и в Пловдив от миналата година. Ок, да не те занимавам повече  Simple SmileЧао

Общи условия

Активация на акаунт