Всички ми завиждат

• 27 587
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
  Кой пък ви обиди, че сте слаби?

Хайде сега, стига превземки Laughing
Е, кой, сети се! Анорексички, скелети еврейски...

Завиждам аз на хубавите носове. В профил съм такава издължена чушка, че не мога да се гледам. И на здравите зъби.

# 181
  • София - Рим и обратно

Как ще са торби? Един торбест модел не се сещам да съм виждала.
За да ми е още по-гадно наскоро извадиха колекция с моето име.  Crossing Arms

Има, има. Всъщност торбестите им модели са ми най-приемливи, поне са от истинска кожа. Бонбониерите и бейбилоните в бонбонени цветове хич не ги коментирам....но, всеки с вкуса си, естествено.

# 182
Престанете с тази Фурла. Искам и аз. Twisted Evil

# 183
  • Blondeville
  Кой пък ви обиди, че сте слаби? Аз като бях много, ама наистина много слаба, никой не ме обиждаше. Напротив.

Хайде сега, стига превземки Laughing

Абе намесиха се термини като "анорексички", "торби с кокали", "освиенцим" и т.н

Аз съвсем откровено, без грам превземка се дразня на подобни коментари. Веднъж една колежка на баща ми, когато бях на около 10 пред мен каза, "Ауу, ма дъщеря ти много слаба, тя е според мен физически недоразвита". А аз наистина не съм болезнено слаба. Неприятно е. Имаше период, да не се смеете много, когато бях на 13, ходех с анцуг под дънките за да изглеждам по-едра, признавам си, че до 18 някъде имах комплекс, че съм слаба. И сега, макар и на почти 30, реагирам малко първосигнално на тема килограми.

# 184
Стигнахте ли до космите, или още сте на килограмите?
Да не изпреварвам събитията, ама да си кажа - на краката нямам никакви косми, на коламаска не съм ходила нито веднъж в живота си.
Разрешавам ви да завиждате, колкото си искате!  Hug

# 185
  • София
Анорексичка не съм наричала никого, коментирах "болезнена слабост на границата с анорексията", демек нездравословно състояние.
175 см - 50 кг и им завиждали Rolling Eyes Ами не, едва ли им завиждат.
Както бих отговорила на някоя 175, 80 кг, ако ми обясни, че й завиждам на извивките.
Едва ли, това си е наднормено тегло.

А кой какви филми и комплекси си има в главата е отделен въпрос.

# 186
  • София - Рим и обратно
Веднъж една колежка на баща ми, когато бях на около 10 пред мен каза, "Ауу, ма дъщеря ти много слаба, тя е според мен физически недоразвита". А аз наистина не съм болезнено слаба. Неприятно е. Имаше период, да не се смеете много, когато бях на 13, ходех с анцуг под дънките за да изглеждам по-едра, признавам си, че до 18 някъде имах комплекс, че съм слаба. И сега, макар и на почти 30, реагирам малко първосигнално на тема килограми.

Блонди, аз те разбирам напълно. НА мен ми беше станало комплекс това за слабостта. Аз пък ходех с 2-3 дебели чорапогащника един върху друг, за да ми изглеждат по-дебели краката  hahaha.
Момчетата ме питаха дали ги мия в епруветки #Cussing out.

# 187
  • Once there was a Hushpuppy...
когато бях на около 10 пред мен каза, "Ауу, ма дъщеря ти много слаба, тя е според мен физически недоразвита". А аз наистина не съм болезнено слаба. Неприятно е. Имаше период, да не се смеете много, когато бях на 13, ходех с анцуг под дънките за да изглеждам по-едра, признавам си, че до 18 някъде имах комплекс, че съм слаба. И сега, макар и на почти 30, реагирам малко първосигнално на тема килограми.

Е, ти пък на 10..
Ами аз до 16г. бях недоразвита... Rolling Eyes То, като момче бях... Но, на съученичките с пълнеж....им се радваха понякога в училищния двор.Гадно.

# 188
Да не изпреварвам събитията, ама да си кажа - на краката нямам никакви косми, на коламаска не съм ходила нито веднъж в живота си.

И аз така, напълно сериозно Peace
Други са ми кусурите на мен Laughing

# 189
    Не завиждам, защото съм другарче по съдба, но ме изненада с това признание.   Hug

Скрит текст:
Представях си те знойна брюнетка, пък ти се оказа блондинка под прикритие. Flutter

# 190
  • София - Рим и обратно
Ако някой иска да си оплете ангорски пуловер, да заповяда след месечната ми кола маска Mr. Green. Затова пък имам гладка, безкосмена и несбръчкана кожа на лицето, така че не се оплаквам много 4470.

# 191

А, че ти блондинка ли си? Виж ти.
 Аз също нямах почти никакви, а каквито имах бяха руси и невидими, но от гимназиална глупост поразвалих нещата.

# 192
Не съм блондинка и пак нямам косми.
Двойно повече завиждайте!  Mr. Green

# 193
Дари, слабичка си.
Аз бях дълго време така, същата. Поне до към 27. После вече качих и скрих стърчащите по мен кокали.

# 194
  • Blondeville
Честно казано и на мен ми се струват твърде слабички краката на Дари, но ако се храни добре и не пази диети, за да е слаба, сигурно моят и другите подобни коментари може да й се сторят неприятни, за което се извинявам.

Аз да се върна на моята си завист - към 173-те сантиметра ръст - ей, такава мъка ми беше като разбрах, че има няма едно 10 сантиметра винаги ще ме делят от мечтания ръст  Laughing Като бях ученичка, не помня по каква причина баща ми ми беше попълвал документите за лична карта, двамата сме в районното, а жената от гишето гледа документите, после ме поглежда учудено и възкликва "Девойче, ти не си 175". Аз възмутено, но и с жална нотка отговарям "Ами не съм, разбира се", а баща ми до мен се подсмихва и казва "Е, аз малко съм преувеличил явно"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт