Всички ми завиждат

• 27 573
  • 427
  •   1
Отговори
# 210
Не е до честота на хранене и количества, такъв ѝ е моделът. И моят е такъв, само че ям горе-долу веднъж на ден по много и то вечер. Имам приятелка, която е с физика на средностатистическо 10 годишно момиче, а яде като разпрана постоянно и по много. Пред очите ми е изяждала една тава баница. На почивка сме били заедно, моят мъж и нейният заедно ядяха по-малко от нея, а са едри мъже.

# 211
# 212
  • София - Рим и обратно
Аз също никога не съм се ограничавала. Ако ви кажа какви неща обичам да ям.... Embarassed. Никоя уващаваща себе си дама, не би яла тлъстината на пържолата, а аз я обожавам. Crazy
В последно време обаче, гледам да не прекалявам с тия неща, защото не е само до фигура, а и до здраве. Представям си как холестеролът сигурно ми хвърчи в небесата и се спирам Rolling Eyes.

# 213
Ето .. аз сега завиждам на Мери и на Чек  Mr. Green

# 214
  • Другата България
В последно време обаче, гледам да не прекалявам с тия неща, защото не е само до фигура, а и до здраве. Представям си как холестеролът сигурно ми хвърчи в небесата и се спирам Rolling Eyes.
Да, за това съм абсолютно съгласна. smile3521
Heart Eyes
Не можеш да ми завидиш, знам аз, и на Чек не можеш. Hug

# 215
Мери, точно сега ти завидях да знаеш! Ям моркови и се пукам от яд:) И на Чек и завидях! Досега се утешавах, че кльощите поне цици нямате, а се оказа, че нейните били пораснали, това вече не може да се преглътне  Crossing Arms

# 216
Heart Eyes
Не можеш да ми завидиш, знам аз, и на Чек не можеш. Hug
Не ме издавай де  Crossing Arms  Heart Eyes

Аз всъщност не обичам да се тъпча. Ям малко, но пък вредни неща  Mr. Green Това е проблемът ми.

А, сега гледам по Нова за този, който уж е наследник на американската милионерка. Е, ако наистина им е наследник му завиждам  Mr. Green

# 217
  • София
кво сега, свършихте с космите, започнахте с яденето и килограмите - пак повод за четкане на другарчето! А после теми на тема за лицемерието във форума.

# 218
  • Once there was a Hushpuppy...
Поне се редуват темите Joy

# 219
Честно да си кажа - завиждам на току що влюбените /усещането е неповторимо/
и на тези, които нямат стрии.

# 220

Аз също.  Blush

# 221

Цитат
Аз също.  Blush

абсолютно, това е усещане, което не може да се замени с друго.

# 222

Цитат

абслютно, това е усещане, което не може да се замени с друго

# 223
  • Другата България
Мери, точно сега ти завидях да знаеш! Ям моркови и се пукам от яд:) И на Чек и завидях! Досега се утешавах, че кльощите поне цици нямате, а се оказа, че нейните били пораснали, това вече не може да се преглътне  Crossing Arms
Ти ли бе? doh rotfImao
Беги си скрий някъде, че си смешна! Wink Hug
На теб ти завижда половината форум /предполагам / и аз тоже /не предполагам, а съм сигурна Wink/, седнала да мисли за глупости!
Ръфай моркова, това е полезно за кожата! Hug

# 224
Да взема и аз да си кажа мерките, че поне да съм актуална в темата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт