Всички ми завиждат

• 27 171
  • 427
  •   1
Отговори
# 225
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така като гледам си единствената, която още не е, така че давай Laughing.

# 226
  • Другата България
Ааа, и ти не си, недей тъй!
А аз на Жакито и завиждам за пътешествията, тя си знае!

# 227
Да бе, да дам и да ме заклеймите завинаги като слон в рокля (анцуг нямам понеже Laughing).

# 228
  • Другата България
 Thinking Аз със сигурност ще те харесам, така че давай, поне  едно "+1" ще имаш  Laughing!

# 229
След снимката на Дари всички сме слоници, така че, Джой, въздържай се:)
Мери Hug

# 230
След снимката на Дари всички сме слоници, така че, Джой, въздържай се:)
Мери Hug
Даже и аз не смея.. Joy

# 231
О, аз ако покажа, няма да ви се стори чак толкова трагично, колкото ако кажа- понеже са ми доста килцата на хартия, по нашенски стандарти направо непростимо много, а още не съм започнала да се търкалям. Уж Thinking

# 232
Нормално е някой да ти завижда, ако притежаваш това, което той не притежава и мечтае да притежава. Simple Smile

# 233
Нормално е някой да ти завижда, ако притежаваш това, което той не притежава и мечтае да притежава. Simple Smile

Ми не го намирам за нормално..
Може би, защото няколко десетилетия ми отне да съм в мир със себе си и несъвършената си физика и визия, и сега не мога и не искам да си представя, че мога да бъда друга.

Какъ е смисълът да мечтая за кенийско дупе, като генотипът ми е да съм с малък и плосък задник? newsm78
Сигурно бих могла с няколко пластики, ама за тук това е не §ак толкова не-нормално..)

# 234
  • Варна
Дари, имаш страхотна фигура. И, да, завиждат ти.

# 235
Дари, имаш страхотна фигура. И, да, завиждат ти.

Изобщо, дори грам не мога да и завидя. Виж на някоя по-оформена мацка - да.

# 236
  • Другата България
Ами, признавай бързо, че завиждаш, как изобщо се осмеляваш да противоречиш, не се научи, ей, язък, че съм ти ментор.  newsm66 red
НекоЙ хора наистина много си вЕрват, ама няма лошо.

# 237
 Завиждам на фигури, но не на дарината. В крайна сметка е важно, че тя се чувства добре в тези килограми. Аз и в най-слабия си период, който не беше от хубаво и който не искам да си припомням, не бях толкова слаба. Казваха ми, че изглеждам ужасно.

# 238
  • Другата България
  В крайна сметка е важно, че тя се чувства добре в тези килограми.
smile3521

# 239
Ами, признавай бързо, че завиждаш, как изобщо се осмеляваш да противоречиш, не се научи, ей, язък, че съм ти ментор.  newsm66 red
НекоЙ хора наистина много си вЕрват, ама няма лошо.

Ама как може да съм толкова нагла  Mr. Green Отивам тихо и кротко да се самонакажа в ъгъла.

Общи условия

Активация на акаунт