Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 071
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Искам и аз да съм султанка пък ама не мога да си направя сама аватар дори...помощ Praynig
Мамче, много си хубава. Срещу вашия апартамент някаква поляна ли има? Хубаво е като нямаш друг блок точно насреща
Да, има поляна, а тази постройка е лятната градина на една квартална кръчма. А блокове има насреща, но са малко по-надалече.
Пратих ти аватар, Мимче. Hug

Дона, от сърце ти желая успех и положителен резултат когато му дойде времето.

А сега вече изчезвам да готвя, че много се отплеснах с тези султани и хареми. Crazy

# 121
Прибрах се успокоена  Heart Eyes. С дреболина всичко е наред, слава Богу... Майка й само истерясва от време на време. Взеха ми секрет за изследване и ме чакат на 6 февруари за втората ФМ.
Сега мога да дишам, ей... стомах ме болеше, гадеше ми се... В каквито филми сами се вкарваме, никой друг не може...   bouquet за подкрепата!
Дона, ние успяхме след PBMC! Стискам цилно палци! Танцу, и теб те мисля. Кога ще ходиш при доки?
Жане, щом си имала нужда да споделиш с дружки, ок.
Ава, така и не успях да ги сваля всички кг преди положителния тест. Много е трудно като си в постоянни стимулации или подготовка за такива...
Ще ги смъкна след юни месец Simple Smile
Отивам да ям нещо, но ще ви наглеждам, че за 2 часа 40 мнения  Shocked...

Уанче, писах ти  Hug

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 13:37 от pussycat

# 122
Мамчето ме премени и мен в тон с темата Simple Smile)) за другата ще видим какво ще измислим Simple Smile)) според това, какво сънуваме

Дона  Praynig Дано следващия месец е вашия!

# 123
  • В градината...
Едно следобедно турско чайче. Да ви е сладко или дет се вика - афъйетолсун !

# 124
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Благодаря ви момичета. Вече съм по- спокойна за утре  Hug

# 125
  • На остров
Коте  Hug , борбено момиче е твоята бебка! Супер, че всичко е наред   bouquet !
Донна стиснати палци от мен  Praynig !

При нас си вали сняг неспирно, но е красиво .

Мимче тук е 3 месеца срока за името и се води точно момиче еди кое си докато си няма име .

Ива Миши да за същата градина разказвах .

# 126
Мамчееее  Hug много благодаря, аз гледах, гледах 15 мин някскви сайтове и се бях отказала...

Коте, много се радвам. Така е за филмите, но понякога не можем сами да се успокоим и е дори по-добре да кажеш на лекарите, които те следят, че се притесняваш пивече от обикновено, за са го имат и те пред вид.  Hug

Уанче, да, те си преписват законите тука един от друг, все примери с Швеция дават тука  Mr. Green

Перу, благодаря за почерпката, ммм баклавичка

# 127
  • В градината...
Мимче, хапни си, хапни, че не се знае кога пак ще можеш на спокойствие  Naughty

Някой страничен ще ни помисли, че сме някаква ориенталска секта, като види аватарите  Mr. Green

# 128
Перу ти няма да се преобразиш,че така няма да те хареса султана hahaha

# 129
  • На остров
Мимче не те понзах  Hug , три път четох какви закони и какви чудеса. Да при нас дават за пример все Дания и Норвегия, но си истина, че вие сте по най най особено на тема дизайн и ресторанти   bouquet !

# 130
аферим машала ханъми!

# 131
Ей, много сте се разкрасили всичките  Simple Smile
Харема е готов. Търси се султан  Simple Smile
Дона  fingerscrossed  и от мен

Коте, радвам се че всичко е наред с дребосъчето. Напразно си се притеснявала толкова.

Танзу, успех утре на прегледа

Мимче, много ми е интересно, като няма име бебето няколко месеца ще трябва да му викате бебка  Simple Smile

# 132
Айстига бе! Сички сте ханъми  Joy . Все ми се струва, че по- роматично звучи отколкото е в действителност , ама щом ви харесва;) може следващата тема с по- заголени каки да яизмислите

# 133
Всички сме пременени тематично  Laughing
Даре ще трябва да поддаваш жокер за следващата тема да си търсим премени  Crazy  hahaha
Коте виж, че всичко е наред.Спокойно сега, погали коремче  Hug
Перу аз чай не искам, ама баклава ще взема.
Само при нас ли имаш 3 дни да дадеш име на бебето?
Жанче дай и на теб да ти метнем фереджето hahaha

# 134
  • В градината...
А ханъм гьобеи /женски пъп/ яли ли сте  Thinking https://www.google.bg/search?q=hanim+gobei&client=ubuntu& … =1280&bih=929

Общи условия

Активация на акаунт