Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 024
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Ааа, Жане, спокойно. Аз съм качила 8 килограма, така че няма да завиждат а ще злорадстват  Mr. Green

# 511
  • Инсбрук
Жане и на мен ми се беше свило сърцето преди първия преглед тук, то и в бг не бях голям почитател на докторските кабинети. Дано случиш на любезна докторица.

# 512
Аз ходих веднъж  за друго нещо. Не ме изуми , но пък беше професионална и любезна, и не особено емоционална . То май така и трябва . Ще видим,ще ви кажа-нали всичко си ви казвам  Rolling Eyes
Отивам да се оправям , май бая сняг вали навън.

# 513
Жане, всичко ще е наред!  Hug
За момичетата в процедура - късмет!

# 514
Кей, как си ти? Къде се губиш? Посъвзе ли се от настинката?

# 515
  • В градината...
Жане, чакаме те с хубави новини  Hug

Мимче, много нежно име  Peace

Хоупче, дано бързо се оправи детето  Praynig

Аз си купих какаово масло, обаче не знаех, че е като буца твърдо. Та, намерих една рецепта за домашен крем - смесва се с пшеничено масло, зехтин и малко кокосово масло. После става за мазане на бебка. Ама то пак взе че се втвърди, явно повече зехтин трябва да сложа  Thinking

# 516
Перу, той май си стои перманентно твърдо. Мойто го смесих с малко жасмин, но си стои твърдо. Като го разтрия между дланите си, се втечнява и така мажа... За бебка ще сложа невен вътре Simple Smile И ще купя павловича мас (която всъщност няма мас вътре) казват, че е много добра за бебета.

# 517
  • В градината...
Пшениченото масло се оказа много добро също http://apteka.framar.bg/13002449/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE% … -55-%D0%BC%D0%BB-

# 518
Имам 3 дебели книжки вкъщи с разни рецепти с етерични масла. Ще видя и там какви съвети дават и ще пиша Simple Smile

# 519
Жане - успех миличка!

Всички в процедурни схеми тази седмица - не се притеснявайте, бъдете целенасочени, успех и много късмет от мен!

Павловичата мас не е мас а много хубаво кремче в 3 варианта. На сръбски и македонски така викат на кремовете - мас или маст. ММ ми носи всеки път, не че го няма тук, ама да има ангажименти  Laughing.
Отделно на слаб огън на водна баня варя кокосово масло с билки - лайка и невен, за бебето.
Какаовото масло е супер за нашите кожи, особено за бременилките - е, на мен стрии не ми се появиха, отдавам го на маслото частично.Освен това в Македония има едно кремче, казват 150- години не се е променяла рецептата, пак е за бебе, ако някой има зор, да свирка. Аз не съм фен на Веледата, толкова неща накупих, разочарована съм.

Хоупче, не теб кураж, в такива моменти трябва много кураж и адекватно реагиране.Бързо да се оправя момчето, че да ни давате уроци по барабани  Heart Eyes.

Даре, обяснили са ти момичетата законите, освен да пробваш по без гащи - те ханъмите май така ходят  newsm78.

# 520
  • Варна
Кали, как се чувстваш след вливката? С какво благотворително дело се занимаваш?Спомням си, че беше в първите редици помагащи по време на наводненията.

След вливката се чувствам добре, като изключим факта, че цялата ми дясна ръка е синя, защото както винаги не можаха да ми сложат абоката в събота. Девойката ме дупчи на три места на дясната ръка и накрая успя да го сложи на лявата...  Tired
А благотворителното събитие сега е свързано с наши приятели-моторджии, пострадали в ПТП. Правим го от четири години като празник по случай "Трифон зарезан". Организираме ядене, пиене, игри, групи и събираме вход за събитието. После събраните средства от входа ги даваме на някой такъв приятел, който има нужда от помощ...

Разбрах аз за Жанчето и сега чакам да пише какво е казала док... Praynig

# 521
без гащи ще ходя ........... то се видяло  Joy
ма тия мъжове ме изумяват - викам му на едно старо гадже "добър ден" днес, а той "хайде да се е***" и то изключително сериозно .......... мелай ... излезна ми късметЯ!

# 522
Уф, Жана нещо не пише...

# 523
И аз чакам с нетърпение Жана!

Мимче, чудесно име има малката бебка! Между другото и при нас можело един месец да стои бебето без име. Аз съм забравила, защото всъщност от болницата те изписват с бебето  без име и ти трябва да го впишеш по интернет. Когато му запишеш името, тогава вече има така нареченото ЕГН и започват да ти текат автоматично детските.

Хоупче,  Hug представям си какво си изживяла!
Магнет, радвам се, че децата са по-добре!
Много благодаря на мамите, които се отзоваха по моето питане!  bouquet Не е болна, пък ще видим как ще е идните дни.
Ина, чудесни плажове имате, а имате ли и много акули, освен делфини?
Успех на всички, които имат нужда!
Иги, вкъщи ли си още?

# 524
 два сака, единия Ще падне а за другия не се знае , но вероятността да го последва е голяма.и Кисти .Почивам една седмица и в понеделник съм на лекар

Общи условия

Активация на акаунт