Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 007
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Пусни линкове. Готварския английски става Wink ако не се справя, ще препратя на сестра ми - тя ще преведе.

# 451
Даре, Simple Smile
Скрит текст:
По тази рецепта правих днес, НО захар сложих 6 с.л., лимони 2 и мисля, че брашното също беше по-малко, но аз винаги доизменям нещо, най-вече намалям захарта, защото не обичам много сладко, а и отгоре ако се залее с лимоновия крем се компенсира.
http://www.taste.com.au/recipes/36511/lemon+yoghurt+cake
Тази рецепта, може би е по-коректна, онзи ден правих по нея
http://www.taste.com.au/recipes/30991/lemon+yoghurt+cake+with+syrup
Тази я правих преди 2 седмици, ама май пропуснах грис, само с брашно и не съм заливала със сироп, а пак с крем.
http://www.taste.com.au/recipes/20192/lemon+semolina+cake
Ето го и този lemon curd, който ми е голям фаворит.
http://www.taste.com.au/recipes/20189/lemon+curd
За него използвам 1 ч.ч. захар и повечко лимонов сок.

Дано ти хареса! Това е единственият сладкиш, който Сава яде с голяма наслада, че и ме моли да направя пак!

# 452
  • В градината...
Манди, Дона, айде, чакаме вашият ред  Peace

Ан, моето кръвно е 80/40, 90/60, а вечер става 70/30, 65/25. В началото се чувствах като на умирачка Лошото е, че като се изнервя, ядосам или вълнувам, го вдигам на 120, 130, което не е добре. Разликата става голяма.

Иги, много хубави неща, явно има къде да си спасяваш нервите  Naughty

Майка ми пък нали й върнахме в магазина дрешките, дето бяха втора употреба /едното беше много яко клинче/, та днес се захванала да плете клинче  ooooh!

# 453
  • На остров
Перу има желание жената  Heart Eyes

Ината много хубави рецепти, аз кърда го купувам готов в бурканче .

Ан на Титето момчето е януари 98, моето е ноември 98 .

Хайде стискаме плаци утре на всички Манди, Донна, Ивето, Рейнобоу дано не пропускам някой .

Амини нямаме такава част за съжаление иначе бих ти пратила, ако имахме.

# 454
Уанче, на мен домашния повече ми допада за заливка на сладкиш, по-пухкав седи, иначе и купешкия си е вкусен, особено с палачинки на нас добре ни върви. Simple Smile

# 455
Ината, благодаря. Утре ще си ги преведа на спокойствие. И аз не винаги спазвам на 100 процента рецептите. Най-често от 2-3 си съчинявам моя. Може би нещо като заливка трябва да се преведе това?

# 456
  • В градината...
какво е кърд  Thinking

# 457
  • На остров
Перу като лимонов крем
https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&am … -8#q=lemon%20curd

Ината ти си майстор за това си правиш всичко у дома   bouquet !

# 458
  • В градината...
да, намерих го - маслен крем без мляко. Видях, че има и ягодов. А по принцип кърд го дава нещо като цедено кисело мляко  Thinking

# 459
  • София/Стара Загора
Благодаря за стиснатите палци, аз се опитвам засега да засека някакво ову и май-май ще е тия дни, та все пак има за какво  Hug Hug Hug

кали, а дано с тези вливки да те подготвят добре, после биопсиите да са наред и успешен нов опит Hug Hug

аз пък готвих пиле фрикасе   chef

# 460

Цвети и Амини вие ще сте следвашите мами  Hug  Heart Eyes !

Едва ли Sad  ще се вредя, защото нямам финансовите ресурси и са една от най възрастите тук. Да имах какво да продам....ма цъ ooooh! една стара колица и един панел в който живея #Crazy Ма здраве да е. Както казва Амини не искам да се чувствам втора ръка човек Hug

Кали, много се радвам, че все пак нещо правите по въпроса, а като започнат процедурите щеш не щеш ще излезеш от дупката  Hug

Аз съм фен на едновремешните домашни потреби, но избягвам да влизам, че все нещо съм си харесала Laughing

И от мен стиснати палци за тези, които имат нужда Praynig

# 461
Ан, Уанчето ти е отговорила. Моят син е на 21 януари 1998, а твоятя дъщеря кога е?

Кали, добре завърнала се! Ами питаш дали има нови забременели: Жанчето е най-новото попълнение.

И аз мисля, че когато си бременна нищо не помага за това ниско кръвно. И аз имах такива катаклизми, лежах като ми станеше така. А навън същи ми се беше случвало. Много е неприятно.

Към майките с бебета:
Скрит текст:
появиха ни се спаначено зелени  изпражнения. От какво мислите , че са? Иначе има настроение, няма температура, жизнена е, но много начесто ака. Мислите ли, че може да е от моята храна, че нали е изцяло на кърма? Не съм яла кой знае какво по-различно.

# 462
Цвети я по-оптимистично! Човек трябва да тренира мисълта си, не говоря да си повтаряш нещо от сорта Ах ,колко съм добре, а за по-дълбоки процеси.Винаги има начин и винаги има изход.

Пак научих нещо ново-кърд Simple Smile.

Кали, как се чувстваш след вливката? С какво благотворително дело се занимаваш?Спомням си, че беше в първите редици помагащи по време на наводненията.

Тита, настинка/зибоникнене.Ако продължи така няколко дена отиди на док.Ако е еднократно, нормално е.Гледай дали е отпусната, следи я ...

# 463
Тите,Мира ти е отговорила.И ние бяхме така.Единия път бях яла лапад,а другия път -трябваше да си приберем каката в доста силен вятър.Доки,каза че след като няма Т,хрема и е спокойно детето-значи всичко е наред.

За утре на всички,които имат нужда fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 464
a_tita, личната ми беше казала, че това са т.нар. ''гладни изпражнения''( жлъчни сокове, ако не се лъжа). Аз упорито кърмех(но явно е било гладничко  детенце)и действително, тогава бяхме наддали само 350 гр.  и личната каза да даваме Аптамил само вечер.
Извинявам се, че спамя.
За Шерифчето наличието на бактерии също качват ПАП-а. Прави се изследване за резистентнот.Надявам се и при теб да е така. Като мине пак ще минеш на ПАП 1. Мен ме писаха ПАП 2, защото имало наличие на бактерии и съмнение за бакт.вагиноза, като се препоръчваше ново изследване след лечение.

Общи условия

Активация на акаунт