Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 013
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • На остров
Кали добре заърнала се  Hug

Даре, сигурна съм, че ще се справиш с плетенето, за питането на сестра ти, ти ще си прецениш дали е ок  .

Иги много хубави неща   bouquet !

Жане чесита фурна, щом не си отишла на лекар значи така си преценила, че е правилно  Peace

# 436
Жане, утре и понеделник. Иди на доктор, моля те! Ние от днес сме обзаведени с апарат за кръвно. След като ММ ми би рекорда 180/100  Shocked

# 437
Утре отивам , часа ми е във вторник рано сутрин,ама вече душа не ми остана!
Абе Иги , страшна си! С Дара може да се конкурирате!

# 438
Иги, страхотни плетива!  newsm10 Да питам, за бебешките работи имаш ли схема, или така на око /или по модел/ си ги плела?
Даре, вие взаимно май си го вдигате кръвното?
Жане  Hug дано всичко  е наред с бебчето.
Кали, ти си смела жена  Hug

# 439
Кали,добре си се заърнала.Стискам палци да има ефект от тези вливания.

Жане  newsm66 направо си за бой.Да отиваш на лекар да не идваме ние вкупом да ти теглим един пердах.

Само аз ли изтървах произведенията на Иги? Много обичам да гледам такива неща,нищо че аз съм с 2 леви ръце Embarassed.

Аз пак бърках кекс(ама истински,като не може от другия) и нали се чудя какво да правя шоколадите ,та разтапям и поливам кекса отгоре.На моите хора много им харесва така.

# 440
Здравейте! Страхотна екзотична тема и прекрасни новини(доколкото успях да прочета) !
Пропуснах доста теми, но ви заварвам в отлично настроение, за което се радвам!
Купих си тестовер за О, но колкото приближава датата за О, толкова по-бледа чертата! Сдобих се и с гъбички и утре съм на контрлен преглед, че да видим накъде са фоликулите.

# 441
  • В сърцето на любимите мъже!
Ех, засрамихте ме, ама не за друго, а защото най-хубавите ми неща изобщо не са снимани. Ще взема да ги наснимам и да ги сложа някъде.

Иначе всичко е по схема, рядко правя промени, аз съм порсто изпълнител, не съм чак творец.

# 442
За ниското кръвно пия кока кола. Не си е работа!

# 443
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
здравейте, момичета! Честито на Кали и Мимчето! В петък ми сложиха лекарството и утре съм на контролна биопсия. Ако всичко е наред правим трансфер така че Rainbow няма да си сама.  Ще бременеем заедно. Стискайте палци!

# 444
Перу, аз алкохол изобщо не мога да пия. А на теб колко ниско ти е кръвното? Моето е или 105/70 или 90/60. Но вчера по-скоро си мисля, че горната граница е паднала и съм ги събрала.
One11 януари 1998 е. Мисля ти имаше син на нейната възраст?
janach отивай задължително на преглед, за да не си направиш нещо по-лошо.
splendichka и аз пиех Кока-Кола преди, но откакто съм бременна от нея пък ми се гади  Crazy

# 445
  • София/Стара Загора
Дарееее, ти сънуваш объркване на темите, аз обаче си го правя наяве. Добре, че горе-долу съм уцелила къде да го напиша, ама не съвсем и се чудя що Амини не ми отговаря в тази тема. Там малко се редактирах, а тук да пусна това, което бях писала, въпреки че вече е късно, говорим за плетки, но все пак Simple Smile

И аз се замислям за подмяна на инвентара в кухнята, но докато не направим ремонт няма да вземам нищо, защото вече се чудя кое къде да прибирам, а толкова да обичам да пазарувам подобни неща

кали за нов опит ли се подготвяш?

брей, не мога си пусна отговора, пишете ли, пишете  Mr. Green

# 446
Здравейте!

tanzu, и аз чакам уж моя си кухня, че да си я оборудвам, ама да видим до кога!
Кали, дано се повлияеш бързо от вливанията.
Иги, и аз пропуснах красотите, които си показвала, ама съм убедена, че са страхотни. Сега ще хвърля едно око и на тенджерите. Simple Smile Да ти кажа и аз, дърпаш Дявола за опашката!
Не се сетих първоначално за марката, а всъщност имам един грил тиган от тях. Ако можех да го вдигам с една ръка, щеше да е чудесно оръжие за самозащита!:) Ха-ха, шегувам се, хубава им е много посудата, ама тук са още по-скъпи!

И аз съм се отдала на творчество, но в кухнята днес. След деня изкаран в "градския" парк... В най-голямата жега ги курдисах моитее мъже да трамбоват, ама поне има детски площадки, та Сава нямаше оплаквания.
Напът към къщи напазарувах малко и като си дойдохме завъртях един лимонов кейк, че трябва да си използвам лимоните от градината. В момента много е на мода у нас! Отгоре го заливам с лимонов curd, на български не знам как се казва този крем (лимонова кора, сок, захар, масло и яйца), уникално се получава! Тази заливка я слагат по принцип на лимонов чийзкей, което е следващият ми проект.
А сега трамбовам до фурната и обратно, защото довършвам една лютеница, че едни патладжани и чушки отлежаваха вече седмица.
Преди 2-3 седмици направих една доза, която се омете за отрицателно време, та сега отново! Simple Smile КОнсервената фабрика работи на макс.

Рансън, идвайте, идвайте! Плажове има за всички! Simple Smile А ние от гости не се плашим!

# 447
Ината много среднощно посещение Wink точно гледахме Григор Димитров от Мелбърн и се сетих за теб. Би ли споделила лимоновия кеск как го правиш? До сега само една свободна вариация съм си измислила, сравнително сполучлива, ама не съвсем (от стандартен кекс с кис.мляко махам кис.мляко и на негово място лимонов сок)
Манди Wink чакай си .... Wink

# 448
  • Варна
кали за нов опит ли се подготвяш?

Ами нещо такова... Няма да е по-рано от март, но изписаха две вливки преди стартиране на опита, та сега ги правя. Вчера и днес едната, към средата на февруари ще е другата. После биопсия, контрола на имунология пак и чак тогава старт. Дано ми дойде музата до тогава, че в момента нещо хич не ми е оптимистично... То е така от Нова Година де. Затова и не влизах във форума известно време - реших да не мисля малко за бебешките въпроси, ама нямаше кой знае какъв ефект. Само работата помага май...

# 449
Даре, а среднощно? При нас е 22ч. все още, в Мелбърн са напред с няколко часа.
С английския ти как беше? Да знам дали да пускам директно линкове или на личния да превеждам. Правила съм два, единият е с масло, а другият с кисело мляко, и двата варианта са сполучливи. Този с киселото мляко е по-лесен, защото се прави и без миксер.

Ей, лютеничката ми е убиец! И какво кьополу спретнах с останалите патладжани и чушки, мммм само за ракийка, ама без подходяща компания не вървиииии... Wink

Общи условия

Активация на акаунт