Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 066
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ПАП 2 си е окей, какво лечение?

# 466
ПАП 2 си е окей, какво лечение?

Лечение на бактериалната вагиноза. Беше установено наличие на бактерии в секрета. Изследването беше по някаква национална скринингова кампания за онова нещо на маточната шиика.

# 467
  • София/Стара Загора
Магнитче, оправяте ли се вече...децата закрепиха ли се?

# 468
  • София
Да не чуе дявол по - добре са , на Лили к в първи ден без температура след пет дневния температурен маратон, иначе си кашляме и сме хремави всички. На мен ми дойде вчера и ми е много зле за първи път така след ражданията.

# 469
  • На остров
Магнетче радвам се, че сте по добре  Hug , за другото си мъка всеки месец ама си търпим .

# 470
  • София/Стара Загора
хубави новини, магнитче, пу-пу, и да са все по-добре, а ти пий нещо, достатъчно са ти тревогите, та и с това да се бориш...и виж като се пооправите, идете тази аптека срещу мола, нищо не губиш, а може да се окаже от полза

# 471
  • София
Пих нурофенче даже започва да ме отпуска вече и сега ако и Лили заспи ще е пълно щастие Simple Smile досега ми раздава целувки - буквално, ново умение от днес й е и й е много интересно и не мога да я накарам да цокне за да се унесе. А днес е спала общо 20 мин за целия ден.

# 472
И аз се образовах за лимоновия кърд ли беше, много интересно ми се видя, и идея за заливка на мъфини, които правя често. Много ли ще е нахално, момичета да помоля за една рецепта с подробности на български, не давам зор, когато е удобно, ако изобщо някой се навие, де Simple Smile
Тита,
Скрит текст:
ако изхожданията са повече на брой от броя хранене е проблем. Иначе много зависи и от храната ни, на малкото си бяха доста редички, до първата лъжичка захранване. Оттогава са си читави. И ЛЛ и хомеопатката казаха, че не е проблем, ако не са повече, и при непроменено поведение, без температура. Ако продължи дълго, пусни микробиология.Ама се съмнявам...да е проблем.
Кали, добре си се завърнала и хубаво си решила за вливката.
Жане, стискам палци утре да стигнеш до доки и да се похвалиш и успокоиш душичката.
Изтървах на Иги плетките, много искам да ги видя, че имам прежда за жилетка на малкото, но още си търся модел, имам 2 дето съм плела на баткото, ама искам нещо по-различно. В интерес на истината и време нямам нароследък.
За маркови тенджери си говорите, харесва ми да гледам, непознати марки са за мен, аз съм с по-обикновени, но пък оказаха се качествени, и верни дружки. Последното дето съм купувала в тая област е млековарка за 3 л.мляко, че по толкова вземам от млекомата, и правя страхотни кремчета вътре, не загарят, гладки са и едно уредче, комбинирано за готвене на пара и блендер, което използвам на макс за бебето, а и за нас правя я царевичка на пара, я шейкове.
Днес цял ден се стеле мъгла тук, отвратно време, тая вечер пак е такава. Дано седмичката, която започва е хубава за всички Hug Чакам с нетърпение, по някоя дума за малките бебки, а да, и Иги да не се помайва Hug

# 473
Леле, колко имам да чета  Shocked
Ние се скапахме 2та почивни дни и не ми се мисли как ше изкарам седмицата...
Вчера се смляхме от обикаляне по магазините, днес от чистене и разместване. Но пък сме доволни от резултата. Поръчахме си онзи белия скрин и леглото от бебешката стая. Онова, жълтото кошче за 1 франк и то е наше вече  Flutter
Утре ше пиша повече, като ви изчета  Heart Eyes
Лека нош и сладки съниша с или без султани и кИфтета и объркани теми  Crazy

# 474
Сплендичка,сега ми назначиха лечение и после ще прав контролна цитоамазка.Ако не се повлияя ще мислим за друго лечение.Доки ми каза,че тогава най-вероятно ще трябва да спра да кърмя,заради по-силните лекарства.Аз сега умувам,ако се стигне до там,да се лекувам по-нататък,когато спра да кърмя.

Магнет,радвам се че вече сте по-добре.Дано спите спокойно.

Коте ,имала си ползотворни дни.Честити ти покупки и да си ползвате със здраве.

# 475
Шери, прочетох какво ти е казал доки. Дано се повлияеш добре от лечението  Heart Eyes
Уанче, имаш поща  Mr. Green
Ина, и аз искам на твоя плаж, нищо, че вече е пренаселен  Party
Иги, честити ти придобивки и със здраве да си ги ползваш!
Жана, дано не е нищо страшно! Стискам палци силно утре да чуеш хубави новини! Пиши после.
И аз съм в отбора на ниското кръвно - обикновено 80/50, но понякога долната граница пада под 40 и така ме цепи глава, че ми се повръща... Айрян със сол като че ли ми помага.
Дона, стискам палци утре!
Ививката, мина ли трансфера?

Къде сте бре!?

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 22:48 от pussycat

# 476
  • На остров
Коте  Hug
Страхтони ползотворни дни сте имали   bouquet !

Звездичке кърда си английски специалитет, но ще ти преведа и някоя англ и някоя шведска рецепта  Hug !

Шери, ако трябва спешно лечение ще го спреш кърменето нямаш избор .

# 477
Ехо Hug прибрахме се днес следобяда, пълна къща, но е весело. Свекървата гледа каката и Тео докато бяхме в болницата и ще остане до утре. Да чукам на дърво Тео възприема бебка по-спокойно отколкото се опасявах, та се надявам да се справим. А каката е пак много щастлива, само иска да я държи и разнася. Бебка ще се казва Хелена, ще е Ели то е ясно Simple Smile

Стискам палци на всички , които имат нужда другата седмица
Жана, ще отидеш на лекар утре, нали?
Магнет, оправяйте се по-скоро
Кали, радвам се, че пишеш Hug
Иги, много сладки плетки, шарените шапки и ръкавички много ми харесаха

Ще поръчам да ми купят един кърд, има тука ама не съм опитвала Simple Smile

# 478
  • На остров
Мимче добре дошли у дома  Hug ! Много хубаво име сте избрали !
Пълна и весела къща сега у вас Heart Eyes !

# 479
Не дадох снимка на моите тенджери  Blush

http://promocii.bg/files/43cdbde8814f888de8c598ffce26015a.jpg

а тигана който съм си харесала е този http://shop.gamaelit.bg/product/tigan-vita-%D1%96%D1%96-s-kerami … dhobdv#ad-image-0

Тя тази тема почти свърши, ама аз да кажа  Laughing

Аз съм кандидатка за рецептата за лимоновия чийзкейк Simple Smile

Мимче, много хубаво име сте избрали, а и има и български вариант  Wink

Общи условия

Активация на акаунт