МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 687
  • 833
  •   1
Отговори
# 645
Преди месец си пуснах изследвания в клиниката - хормони на ЩЖ, НК клетки и биопсия на маточна лигавица. От 3 седмици се опитвам да ги получа, по телефона ми отказват да ми ги изпратят, защото... ами лекаря трябвало да даде разрешение, сега го няма, обадете се другата седмица (това ми казаха днес). Преди са ми изпращали изследвания, не е имало проблем, това сега нова практика ли е? Освен това ми казаха, че резултатите от биопсията въобще пък не ги давали. Аз съм дала близо 500 лв за всичко това и няма да мога дори да си го получа?!
Някой имал ли е сходен проблем?

# 646
Доктор Богомил Бойчес май на 13.10 вече ще е там. А тая практика я имат след Стаменов и София с биопсиите. Не се дава никаква епикриза,  там беше патент на доктора да видим тук кво ще измислят.

# 647
Lilka, благодаря  Hug Много се радвам за линийката в подписа ти  Heart Eyes Пожелавам ти лека до прекрасен финал  Hug Дават диск на феталната  Peace
Да, много е неприятно това с изследванията. Трябва лекаря ти да ги види и да ги коментирате по телефона. Дори за най-обикновена ПКК и урина е така. На мен никога нищо не са ми пращали. Само там на място съм успявала да си взема някои резултати.  Tired

# 648
Здравейте момичета някой правил ли е хистероскопия ?На кой ден се прави или няма значение ?Колко ви излезе и има ли нещо страшно ?

# 649
Здравейте!
Аз искам да попитам дали някоя от вас е правила и преглед на гърдите при д- р Любомир Бойчев? Имала ли е някоя проблем с гърдите и мога ли да му се доверя и за това? Става въпрос за киста на гърдата

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 16:20 от mardan

# 650
  • Русе
Здравейте!
Аз искам да попитам дали някоя от вас е правила и преглед на гърдите при д- р Любомир Бойчев? Имала ли е някоя проблем гърдите и мога ли да му се доверя и за това?
Не съм си правила такъв преглед. Но мои приятелки, да. Можеш да се довериш съвсем спокойно.

# 651
Моя приятелка си прави пълен преглед и пюати 50лв с гърдите и видеозон,  но тя е с поликистозни яйчници и искаше всичко.

# 652
http://invitro-tutrakan.bg/10-години-мц-св-иван-рилски-оод-гр-тутра/
Днес нашата клиника празнува! Тук невъзможното става възможно,  а мечтите отнемат повечко време.
Да са живи и здрави,  все така всеотдайни и човечни.

# 653
Help,  ако имаш дата за секцио в Тутракан предният ден ли се влиза в болницата??? Доктора ми каза изкарай си рождения ден и ела,  но тогава секциото след обяд ли ще е или на сл ден? А той нали отива в клиниката към 14ч.

# 654
  • България
Зависи каква ти е уговорката - може да влезеш предния ден или в деня на секциото. Ако си в деня, зависи колко са натоварени. Може и към обяд да ти е секциото.
Успех!  Hug

# 655
По повод на секциото има още едно момиче за сега.Значи отивам в деня.

# 656
Здравейте, и аз се записвам да следя темата. Бременна съм в 18-та седмица и съм при д-р Л. Бойчев. И преди си ходех при него и съм много доволна - и за обикновен годишен преглед и за преглед на гърдите. Беше ми открил кисти на гърдите и без проблеми ги излекувахме.
Сега за бременността - малко ме притеснява, че на последния преглед имах доста завишено СУЕ, изписа ми антибиотик и сега ще ходя да си пусна пак да видя дали е имало ефект. А за фетална морфология - не ми предложи да ми направи, но на следващия преглед ще питам, то в кои седмици можеше да се направи?

# 657
Здравейте! Февруари месец имах преглед при Б.Бойчев,но честно казано не съм особено доволна от неговото отношение (не знам защо така). Сега реших да отида при д-р. Л.Бойчев,понеже вече от година и половина се опитваме да си имаме бебче,но не се получава, и честно казано последно време взех и адски много да се депресирам за това.Та се надявам той да ни обърне малко повече внимание,и незнам дали ще се наложи да се пускат някакви изследвания,та трябват ли да се носят някакви документи или да се направят предварителни изследвания,защото не съм запозната с това.Преди година и половина съм оперирана от миома,и ще си взема епикризата от операцията,но освен това нз дали е нужно нещо друго.

# 658
  • русе
здравейте момичета Simple Smile Аз съм.при л.бойчев правихме ц.снимка но явно нещата не са наред сега чакам цикъл и лапаро за сега съм доволна обръща ми внимание и НАЙ ВАЖНОТО ОБЕСНЯВА БЕЗ ДА ПИТАМ и да му вадя думите с ченгел Simple Smile

# 659
Здравейте, момичета. Имах записан час за 21.11. От преди четири месеца,  но се обадиха да ми го променят в ден,  в който ще съм в цикъл най-вероятно.
Моля,  ако има някоя,  която няма да си ползва часа около тази дата, нека пише. И той е човек,  знам,  но толкова го чаках тоя час Sad

Общи условия

Активация на акаунт