Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 006
  • 746
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Е хубава работа,темата се превърна в "Дайте да покажем колко сме различни и неотразими,затова трябва да не харесваме Black Opium".
Аз пък го харесвам и дори,представете си бих го носила. La Vie Est Belle даже си нося,пък и го харесвам и то много,без да ме интересува колко е популярен сред простолюдието.

Глупости  Laughing Аз мразя сладки парфюми , нося свежи и нежни и това е причината да не харесвам новия Опиум, не знаех че това ме прави различна и неотразима  Mr. Green

# 526
Новата, лятна Ескада.

# 527
  • София
Днес, минавайки през Zara, бързичко реших да преслушам парфюмите. Учудващо от всички налични там харесах Oriental Zara for women http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Oriental-16574.html. Колкото и тежко да звучи, не усетих нищо сладко, ванилено, а един по-скоро билково сух и нежен аромат. Не го купих, но май това ще ми е следващата бюджетна находка  Flutter

# 528
Е хубава работа,темата се превърна в "Дайте да покажем колко сме различни и неотразими,затова трябва да не харесваме Black Opium".

Е, не! Има и такива, които го харесваме, имаме го и го носим с удоволствие.  

# 529
Аз днес от скука в тъпите парфюмерии тук се напръсках с това - то пък взе, че ми хареса. И траен. От 1 на обед, след душ, още го усещам.
Много странно, гледам му пирамидата -  от такава бягам с триста - ни плодов аромат обичам, ни роза...някакви круши, цветя..брр.
Сигурно заради муска, който се е завъртял, ми хареса Simple Smile

# 530
  • Бургас
Аз пък го харесвам и дори,представете си бих го носила. La Vie Est Belle даже си нося,пък и го харесвам и то много,без да ме интересува колко е популярен сред простолюдието.

Не е така, аз също обичам и много сладки парфюми. Имам La Vie Est Belle, откакто е пуснат. Много го харесвах и го носих, но когато излезе беше нещо ново. Сега съм го скрила дълбоко в шкафа, защото ароматът му ме преследва навсякъде и ми стана банален. Просто очаквах от Black Opium нещо по-впечатляващо и не бих платила цената, която му искат при положение, че вече има десетки аромати от този тип.
Например това: http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique- … ntense-24821.html е един от ароматите, излезли наскоро, който е мноооого сладък, а аз  много харесвам  Simple Smile Ако някой го е пробвал, ще се радвам да сподели мнение  Hug

# 531
  • Belgium
Да отклоня малко темата от новия Опиум, с два аромата, които са ми любопитни и ще издирвам за тест - Peruvian Ambrette by Zegna и Essence No. 4 Oud by Elie Saab:

# 532
Да отклоня малко темата от новия Опиум, с два аромата, които са ми любопитни и ще издирвам за тест - Peruvian Ambrette by Zegna и Essence No. 4 Oud by Elie Saab:
Парфюми на Zegna се предлагат в бутика на марката на ул. Съборна до Президентството, но не знам дали вече имат и тези по-специални нишови серии. Като ходих там преди 2 години продаваха само стандартните аромати и то на доста завишени цени.

# 533
Не помня дали писах, но много харесах новия летен Eli Saab.
http://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Resort-Co … ection-29164.html
Ще го тествам няколко пъти, но съм сериозно заинтригувана.

Отбелязах си Морската роза от линка на Самсара за проба. Явно съм на вълна круша, добре че имам Signorina Eleganza за носене, но ми се искат и други разновидности.
Чудна круша има в Брит ЕдТ, и ще пробвам Дивите круши на Монтал. Аттимо на Ферагамо е много нежeн и елегантен, а също и бюджетен.

Реалистична и сочна е крушата в Annick Goutal Petite Cherie, но за съжаление усещам и пластелинова нота, която разваля впечатлението ми от иначе така изпипан аромат. Обичам Гутал, но точно този аромат не е мой.

Не знам кой аромат е банален, спомням си какъв повсевместен ропот се беше вдигнал в чешкия форум когато излезе Dolce Gabbana Pour Femme. Донякъде разбирам почитателките на Червената капачка. И аз щях да реагирам така, ако бяха пуснали реформулирана Сисили в същата бутилка, но със съдържанието на Долче.
Аз харесах новата розова Pour femme от първа проба. Mиналия месец най-сетне си го взех, и оттогава жъна небивал успех с него. Трима непознати ми го похвалиха още първия ден, а една дама ме попита за името, за да си го купи.
Лично на мен точно тази комбинация от ноти, в точно това съотношение ми създава усещане за нежност, хармония и удовлетворение и безкрайно ме радва.

# 534
  • Пловдив
  Petite Cherie  го подмятах известно време в дамската си чанта , наистина сочна круша,  обаче аз друг кусур освен великата му нетрайност не намерих и го размених , то просто след 15 минути никой нямаше при мен, новата му собственичка и до сега си го пръска с удоволствие, извади късмет .

# 535
И при мен Petite Cherie има добра трайност, 6-8 часа със сигурност, особено ако пръсна върху дрехи.

# 536
  • Belgium

Парфюми на Zegna се предлагат в бутика на марката на ул. Съборна до Президентството, но не знам дали вече имат и тези по-специални нишови серии. Като ходих там преди 2 години продаваха само стандартните аромати и то на доста завишени цени.

Дам, аз там тествах някои от нишовите им аромати, които за моя изненада бяха изчерпани за няколко седмици. После българинът не бил купувал скъпи парфюми.

Този е нов и още не знаят кога ще го заредят, но ще го чакам.  Laughing

# 537
  • София

Дам, аз там тествах някои от нишовите им аромати, които за моя изненада бяха изчерпани за няколко седмици. После българинът не бил купувал скъпи парфюми.

Този е нов и още не знаят кога ще го заредят, но ще го чакам.  Laughing

Лу, по летищата Peruvian Ambrette го има поне от декември.. за съжаление там пък проби не дават  Confused По мои впечатления ще се хареса на почитателите на Ботега Венета. Без да съм ги сравнявала паралелно, носят ми един и същи дух - на луксозно, на изпипано, на кадифено мека кожа.

В този ред на мисли, преди Коледа бяха пуснали комплект от два на цената на един. Обаче само Ветивер заварих аз, и някак не си го представих - 250мл от иначе този наистина прекрасен ветивер. Виж ако имаше опция за съчетаване на два различни  smile3508

За Ели Сааб и аз съм много любопитна - както за летния, така и за специалната колекция. Някаква идея къде могат да се тестват? Аз не съм ги засичала никъде  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 13:11 от Elitsa_z

# 538
  • Пловдив
В Пловдив в Прити шоп ми казаха, че само те предлагали Ели Сааб. За София не знам  Simple Smile

# 539
  • Belgium

Лу, по летищата Peruvian Ambrette го има поне от декември.. за съжаление там пък проби не дават  Confused По мои впечатления ще се хареса на почитателите на Ботега Венета. Без да съм ги сравнявала паралелно, носят ми един и същи дух - на луксозно, на изпипано, на кадифено мека кожа.

Ели, ей това исках да прочета  Crazy
Е, то тука докато се натуткат да заредят, аз ще летя и може да го засека по летищата.

За Ели Сааб, няма ли го в Брюксел?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт