Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Денси, пробвала ли си новата Ескада? Много силно ли мирише на ананас?

Дезидерата, сладък ли е този парфюм на Ели Сааб?

И на мен ми се тества вече нещо пролетно - летничко.  Heart Eyes

# 541
Не не съм, тя не е излязла още.

# 542
Момичета, много, ама много ми се носи нещо, което да е остро, студено, с дъх на билки, изсушени треви и цветя и дървесна кора Simple Smile Blush

Ще се радвам на всяко предложение  Hug

# 543
  • Бургас
Много вкусна изглежда тази Ескада бих я пробвала , макар да не съм по плодовите аромати. Но нещо с възрастта доста съм се променила . Вече не търся толкова сладки аромати , но все още си имам някои сладки фаворити .
Да похваля обаче Sensuous Nude Estée Lauder имам Noir , но този на моята кожа е супер нежен без да е лепкаво сладък и много летен и стои близко до кожата . Heart Eyes . Май искам да е лято. Докато с Noir там все ме питат с какво съм се пръскала и е много траен .

# 544
  • Germany
Лу, аз пък не харесах Peruvian Ambrette, въпреки, че звучеше много мой и го чаках с нетърпение. Не го усещам кожен като Ели, а твърде wood. Обожавам дърво, но тук не ми харесва, много е сухо, като дим от сух пън, който ти влиза в очите и носа и в добавка се усещат и доста ууд нотки. От толкова сухи съставки оставам без дъх направо. Да, класен и скъп е, но е доста труден. Яванското пачули и Флорентинският ирис засега остават моите фаворити.

# 545
Дезидерата, сладък ли е този парфюм на Ели Сааб?

Плодово-сладък е, да.

# 546
Присъединявам се към питането на Самсара,и на мен ми се носи нещо такова. Пробвах Кели Калеш ЕДП заради нотката на сено,която описват и доста ми допадна,много нежен аромат и безумно траен,блотера ароматизираше стаята 2 дни  Flutter
Вие за ЕДТ ли бяхте писали,че мирише на драни говеда и т.н.?

# 547
Момичета, много, ама много ми се носи нещо, което да е остро, студено, с дъх на билки, изсушени треви и цветя и дървесна кора Simple Smile Blush
От всичко, което съм пробвала, по-билков, тревен, студен и остър аромат от този Kelly Caleche Hermes, не съм пробвала. Но в него има и кожа.
Когато през 2012 имаше ужасно горещо лято, този парфюм беше моето спасение. Той ми създаваше свеж ореол, с чиято помощ се дишаше по-леко.
Аз говоря за едТ, едП не познавам.

# 548
  • София

Лу, по летищата Peruvian Ambrette го има поне от декември.. за съжаление там пък проби не дават  Confused По мои впечатления ще се хареса на почитателите на Ботега Венета. Без да съм ги сравнявала паралелно, носят ми един и същи дух - на луксозно, на изпипано, на кадифено мека кожа.

Ели, ей това исках да прочета  Crazy
Е, то тука докато се натуткат да заредят, аз ще летя и може да го засека по летищата.

За Ели Сааб, няма ли го в Брюксел?  Rolling Eyes

Допълнителен плюс е, че по летищата и цената е по-симпатична  Wink

Ели Сааб в Брюксел (на летището и по парфюмериите) има стандартната серия Le parfum - ЕДП, ЕДТ, интенз и зелената лятна версия. Предполагам новата синя лятна версия също ще се появи по някое време. Но специалната колекция никъде не съм я виждала  Confused

Яванското пачули и Флорентинският ирис засега остават моите фаворити.

За ириса няма две мнения - и на мен той ми е безспорния фаворит  Heart Eyes

За Кели ако мога и аз да си дам моите 5 стотинки - без проба на кожа, и то поне 2-3 пъти, недей! Просто недей!  Peace
Пак в градинката на Ермес - не бих казала остър и без доминираща дървесна кора, но пак хладен и билков, за мен е Gentiane Blanche. Трайността му, макар че е колон, също е прекрасна  Flutter

# 549
О,не съм се разбързала за Кели Калеш,ще го поразнося няколко пъти хубаво преди да се реша на покупка,че тя и цената му е хубава  Crazy

И на мен този Ели Сааб ми е много любопитен,но засега никъде не съм го виждала

# 550
  • София
Докато не съм забравила, да кажа, че събираме и сетче бебета Ермесанси за другата седмица, та ако някой иска да се включи - сега е точният момент  Hug

# 551
  • Belgium
Ели, а няма ли бутик на Ели Сааб в Брюксел?

Там би било най-вероятно да ги има приве и ексклузивните линии. Както и всичките му останали парфюми разбира се.

Ковачева, благодаря ти за отзива, никак не изключвам и на мен да ми дойде прекалено прашен и сух, но пък ме заинтригува и ако намеря къде, непременно ще тествам  Laughing

# 552
  • София

Ще се радвам на всяко предложение  Hug
Етро Шаал Нур?
О де Кампань Сисли?
Рив Гош ИСЛ?
Климат Ланком?
Ароматикс Еликсир?
Прескриптив Каликс (стария... новият е някаква плодова измишльотина)?
(извинявам се за българицата, адски ме мързи да изписвам в оригинал  Embarassed )

# 553
  • София

Ще се радвам на всяко предложение  Hug
Бих ти препоръчала тези:
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-17076.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-1834.html
  bouquet

# 554
И от мен глас за Жан Клод Елена и неговата Eau de Campagne.
http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Eau-de-Campagne-1003.html

Общи условия

Активация на акаунт