Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, много, ама много ми се носи нещо, което да е остро, студено, с дъх на билки, изсушени треви и цветя и дървесна кора Simple Smile Blush

Ще се радвам на всяко предложение  Hug

"Остро и студено" - напомня ми на Vent Vert на Pierre Balmain.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 19:19 от Tanya111

# 556
здравейте!
наминавам да се похваля,че има развитие по моя казус-моят мъж разчупи зависимостта си от Пако Рабан  Laughing,макар да не намерихме в нашата затънтена провинция препоръчаните от Deetron, засега се задоволи с http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-9099.html  Whistling

толкова е обсебващ,че не знам кое повече ме влече - дали кедъра, инсенсо,ветивера или жасмина-все любими мои ...чак ми се иска да го сложа аз Mr. Green
силен,много мъжествеен,енергичен,от начало до край
единствената ми забележка в момента е,че не е особено дълготраен,което е много странно за мен,досега няколко шанела/вярно... дамски/ съм ползвала,и не мога да се оплача

# 557
Каква е тази глупост да не мога да си вляза в ЛС #Cussing out Излиза ми на мястото лента за реклама на онлайн книжарница Shocked

Момичета, много, ама много ми се носи нещо, което да е остро, студено, с дъх на билки, изсушени треви и цветя и дървесна кора Simple Smile Blush

Ще се радвам на всяко предложение  Hug
треви няма изявени, но всичко останало е в изобилие, толкова добре премерено, че в най-скоро време ЛМ трябва да го има Crossing Arms
В никакъв случай не препоръчвам на сляпо!

# 558
Благодаря на всички за предложенията, чинно са записани всяко едно от тях.
Кели Калеш го имам, въобще не се сетих, че от парфюмите, които имам този най-много се доближава да търсенията ми. Може би, защото при мен избива и доминира кожата (не драна, Слава Богу Simple Smile)

Денси, пробвала ли си новата Ескада? Много силно ли мирише на ананас?
Ако се довериш на моя нос, ще го пробвам тези дни и ще ти кажа  Peace

# 559
Kelly Caleche EDT за мен е доминираща лайка; почти само нея усещам. Няма лошо, но веднага ми задейства асоциации с хрема, температура, грипни състояния. Вероятно защото само тогава пия чай от лайка. Затова и не мога да нося спокойно такъв аромат. Имам 1-2 мостри, припомням си го, подушвам си го от време на време, оценявам го като запомнящ се и различен, но не го нося.

# 560
  • Vienna
Аз я имам новата Ескада, сладка и плодова е. Аз лично не усещам много анасан конкретно, но не ми е силна страна разпознаването на съставки. За мен е типичен аромат за лимитираните ескади.

# 561
  • USA, Steak State
Много ми е любопитен този ексклузив

Предполагам още никой не се е запознал с него....?

# 562
  • София
Ооооо да, звучи много обещаващ.  Crazy Сравняват го с Метеоритите на Герлен. Дано!  Praynig

Относно новата Ескада, се замислих, че много отдавна спрях да давам шанс на тази марка! Все някакви плодови компоти измислят, а такива отдавна не ме блазнят. От друга страна това игнориране е лошо, ще вземат да пуснат нещо свястно, а аз покрай другите и него ще отрежа.  Rolling Eyes

# 563
  • София
Самсара, ще чакам твоя отзив за Ескадата! Hug  (По принцип си падам по техните лимитки за лятото, непретенциозни са, носят добро настроение  Heart Eyes ).

# 564
Момичета, някоя от вас може ли да ми каже нещо за Jasmin Noir L’Essence Bvlgari? И има ли го все още за тест по парфюмериите?

# 565

Ще се радвам на всяко предложение  Hug

Аз харесвам много аромата на  парфюмната вода на Fendi Extreme- в него има тамян и мисля, че главно се състои от дървесни нотки, но е много специфичен аромат. Rolling Eyes

# 566
  • Бургас
Един клиширан въпрос към вас , но колко струват ексклозивите на Шанел? Приятелка ще ходи в Дубай и се чудя евентуално за Беж  Blush , но това е като идея  Mr. Green

# 567
Тук някой търсеше нещо студено и тревисто; може да се открият и топли нотки, но се сетих това

http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Truth-267.html

# 568
  • Бургас
Дезидерата, сладък ли е този парфюм на Ели Сааб?

Плодово-сладък е, да.
И аз съм хвърлила око на този Ели Сааб, струва ми се, че много ще ми хареса за лятото, въпреки че отзивите, които прочетох, не са много добри. Виждам, че онлайн вече го предлагат, но не съм го тествала. В Бургас знам само за едно място, където предлагат  марката, трябва да мина оттам Simple Smile

# 569
Един клиширан въпрос към вас , но колко струват ексклозивите на Шанел?
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Les-Exclusifs-de-CHANEL-88437

Общи условия

Активация на акаунт