"Песен за огън и лед" - 15 Лъжи и арборско златно

• 32 560
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Интересно ми е щом чичо е предвиждал любовен триъгълник Джон - Аря - Тирион, това значи ли че няма да има любов Джон - Дани.  Crossing Arms

# 676
  • Вестерос
Моля, Бум. Каот го видях нямах търпение да го споделя тук  Laughing

Мен друго ми стана интересно. Предвиждал е Аря- Джон-Тирион, много познато ми звучи Лиана-Регар-Робърт и също триъгълника блекфирите май беше там е БР другите не ги помня

# 677
Определено няма да има любов между Дани и Джон. Дани ако стигне въобще до Вестерос ще е за да умре геройски заедно със своите дракони. Джон според мен си отиде, както съм казвал и друг път, знам че повечето искате да не е така, но колко повече я чета тая глава в която умира, толкова повече се убеждавам в това.

п.п. Ако Иларио е Блекфир, не виждам как би допуснал Дани (Тарг) на трона. Просто Дани трябва да умре.

# 678
Аз същу не виждам Джон и Дани заедно. Направо ми се струва абсурдно. Аз мисля, че те ще оцелеят до края на книгата, но ще бъдат с различни партньори. Даже може и междурасови:)

# 679
 Абе как ги виждате Дани и Джон заедно като огъня и леда са?

# 680

Мен друго ми стана интересно. Предвиждал е Аря- Джон-Тирион, много познато ми звучи Лиана-Регар-Робърт и също триъгълника блекфирите май беше там е БР другите не ги помня

БР - Шийра  - Горчивата стомана,
макар че никъде не пише че е имала отношения с ГС, само че той е бил влюбен в нея, а тя е имала нещо като харем от певци и поети, освен отношенията и с Бриндън.

Признавам си не очаквах толкова евтин ПР трик, чудя се още дали чичо е бил ОК с това, защото е ясно, че е изтекло от издателството.

# 681
В отговор на Джон Сняг ще кажа, че поредицата все пак казва Песен за огън и лед. Но Джон, не това е причината да не се съберат. Понякога противоположностите се привличат, но тук не е така.

# 682
  • Варна
Признавам си не очаквах толкова евтин ПР трик, чудя се още дали чичо е бил ОК с това, защото е ясно, че е изтекло от издателството.
Няма начин да не е било с негово съгласие, иначе нямаше последните 7 реда да са задраскани. Подсказват ни нещо, но може би ще го разберем когато гледаме филма.

# 683
Хексе, а дали ще подскаже нещо за книгата???? Това ми се струва по - важно. Поне на мен де.

# 684
Според мен, последните 7 реда описват края който е останал същия.
Просто чичо е променил ролята на героите и междинното развитие.

# 685
 именно - огън и лед затова съм  го написал.поредицата уточнява че Огъня (Денерис) и Леда (Джон Сняг) са главните герои, но  в известна степен и взаимоотношенията им. Много по-естествено е да воюват един с друг, отколкото да се женят. Освен ако не приемам разбира се че Огъня и леда са съответно Драконите и Другите. и пак не ги виждам заедно Джон и Дани - твърде различно възпитание имат - той суров, мрачен, сдържан; тя - холерична и емоционална. Все едно  -Станис и Церсей. Ужасна комбинация. ooooh!

# 686
Бум, не знам дали въобще това не е нещо повече от партенка. Все пак е от далечната 1993г. За 22 години много неща се променят. Какво ли остава за сюжета на една книга.

# 687
  • Варна
Според мен, последните 7 реда описват края който е останал същия.
Просто чичо е променил ролята на героите и междинното развитие.

И все пак няма ли да имаме любовна история? Thinking

# 688
  • Вестерос

БР - Шийра  - Горчивата стомана,
макар че никъде не пише че е имала отношения с ГС, само че той е бил влюбен в нея, а тя е имала нещо като харем от певци и поети, освен отношенията и с Бриндън.

Явно чичо си пада по триъгълници  Laughing

# 689
  • Вестерос
Няма начин да не е било с негово съгласие, иначе нямаше последните 7 реда да са задраскани. Подсказват ни нещо, но може би ще го разберем когато гледаме филма.

Според мен задрасканото като четох и го видях си помислих точно, че явно тази част е решил да я остави и ще е в книгите и затова да не го видим  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт