"Песен за огън и лед" - 15 Лъжи и арборско златно

• 32 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Бум, не знам дали въобще това не е нещо повече от партенка. Все пак е от далечната 1993г. За 22 години много неща се променят. Какво ли остава за сюжета на една книга.

Именно, написаното там и това което четем са доста различни неща  Peace

Хексе  hahaha накъде без лИбоФ, не ти ли стигат епичните любовни истории до момента?

Тифани, не само по триъгълници, чичо е волен дух и явно си пада по доста конфигурации, напомня ми на най-любимият ми Хайнлайн в тънката част  Mr. Green, възможно най-далеч от Толкин  Laughing

# 691
https://www.youtube.com/watch?v=MIXGoLC2OLM

Страхотно клипче за слушане по време на пътуване(или шофиране Grinning), а и не само то, всичките на този канал са супер. Доста добри анализи правят.

# 692
  • София
да имате инфо за осма книга?
агентката на чичото била казала, че ще има и осма книга или няма такова инфо?  Praynig Simple Smile

# 693
  • Варна
Хексе  hahaha накъде без лИбоФ, не ти ли стигат епичните любовни истории до момента?

Освен Лорас - Ренли не се сещам друга.  Laughing
Не, честно.. Просто трябва да има.. такъв е закона и не вярвам че чичо ще избяга от него..
Предполагах, че може да ни готви Джон - Дани, обаче е твърде предвидимо..
Може да е Джайм - Бриен,...
Само се надявам да не е Тирион - Аря. Laughing

# 694
Дяволо, за осмата книга с тоя темп детето ще е абитуриент.
 Нека са си седем и да ги прочетем до 2020г. Praynig

# 695
Аз шипвам Гендри и Ария.  Flutter Ако така се казва и на бг.

# 696
Аз не мисля че си имам любима двойка... което е странно, но чак сега го осъзнах. Но от друга страна е хубаво, защото моите любими двойки 90% от случаите завършват нещастно. Така че давам шанс на някоя да остане заедно, аз по принцип съм им лош късмет  Mr. Green

# 697
Искам хепиенд за Гендри. Лорд Баратеон от Бурен Край.  smile3540

И се сетих за налудничаво предположение. Помните ли как Нед каза на Ария, че ще се омъжи за голям лорд, и тя каза "Не, това е Санса." Иска ми се Нед да излезе прав.
Това ще се случи ако все още има Железен трон, и правилния човек седне на него. Което силно ме съмнява.  Twisted Evil

Как така Джон и Денерис? Дани е за Юрон.  Mr. Green

# 698
Дези - Джендри и Аря.

Хексе, на практика Серсей и Джайм също е епична любовна история,
макар и да свърши с криза на средната възраст.  Mr. Green

За шипване, хм  Thinking
Честно казано не съм мислила

# 699
  • Вестерос

Освен Лорас - Ренли не се сещам друга.  Laughing
Не, честно.. Просто трябва да има.. такъв е закона и не вярвам че чичо ще избяга от него..
Предполагах, че може да ни готви Джон - Дани, обаче е твърде предвидимо..
Може да е Джайм - Бриен,...
Само се надявам да не е Тирион - Аря. Laughing

хаххахаха наистина има странни истории
Джайм и Бриен е много добре според мен  Joy Само да не е Джайм и Санса или Джайм и някоя змия

# 700
  • Варна
Хм, Джендри - лорда ковач.. Абсурд! Naughty
Има си някои правила. още повече, че Джендри никога не е бил признаван, няма нужното възпитание и самочувствие.. Той направо си глътна граматиката когато разбра, че Аря е лейди.
А Нед май и беше казал даже, че ще се ожени за крал.. трябва да потърся цитата. Всичко казано в 1 книга е важно. Grinning

# 701
  • София
кьорфишеци
сега се разтърсих, то е редакторка, а не агент, а и е само намек/слух.
нищо потвърдено, тъй че няма смисъл да се коментира дори.

Поне се надявам Ветровете да ги прочетем преди да почне следващия сезон по HBO, догодина.

# 702
Имам един въпрос, който ме човърка от известно време. Бих желал да чуя какво мислите.

След като толкова голяма любов е бушувала между Тивин и Джоана, защо разликата между близнаците и Тирион е седем години? Как така не са се пръкнали още плодове от страстта им? За сравнение, Нед и Кат имат пет деца от брак, за който знаем, че не е по любов, а чисто и просто по сметка.

Та докато е бил Ръка, Тивин хич ли не е отскачал до Скалата за седем години? Нещо ми намирисва...

# 703
Едната теория е, че Тивин е имал репродуктивни проблеми.
Но според мен е възможно проблемът да е именно от това, че са прекарвали доста време отделно той в КЧ тя в Скалата, също да не забравяме, че са близки роднини, първи братовчеди.

# 704
Хм, Джендри - лорда ковач.. Абсурд! Naughty

Втората игра не беше ли за абсурдни предложения? Това е моето.

Тивин е имал проблем според мен. Ако е имало още деца/неуспешни бременности, Мартин/мейстера щеше да ни каже.

Аз лично си мисля, че нарочно имаше подвеждания за близнаците, за да не разберем откъде идват сънищата.
Заради съня в Гарваново гнездо силно подозирах Джейми, че е син на Ерис.
А може и да е, а ние да не разберем.

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 09:17 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт