Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Марвело Hug келешите са набрашнени Naughty

Ауууу, тоя сценарист тотално е изтрескал hahaha hahaha hahaha hahaha

Начи 1-во Ананди и реве келеша и тя се чуди що...дойде Ира да я светне, че трябва да го нахрани...убаво...млъкна келеша и ревна келешката Нандини...ай пак ся...що реве? Thinking
Не искала да яде...що ли ревяла Shocked Влиза Мену да светне мама, че трее смени памперса...мама забрайла Joy Joy Joy Joy
После свалят келешите доле и се оказва, че целата къща им над главите...горките деца...голем стрес Crazy
Едни дрънкат с дрънкалки, други се хилят се едно РазвратИ не са го тупнали преди нема и месец smile3505
Никой не виде, че Амол се прибира...лапето иска си играе с брат си  и сестра си...пратиха го на опашката hahaha hahaha hahaha
Втори рунд горе в стаята...пак целата къща е в стаята и не само те, но и с чинии в ръце...почва спор...на кой аджеба приличат келешите? newsm78 Алок кай,че Шивам прилича на него, Даду, че и двете него мязали, Бизнесмена кай, че келешката на него мязала #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Накрая Мену се изходи, че децата трябва да мязат Шив и Ананди и све посърнаха насред купоня Mr. Green
Даду каза, че децата са взели характера на баща си и интелигентността на майка си Laughing

Трети рунд долу...пак същата работа...све връз келешите...на вратата се звъни...тръдъдъдъдъдъмммм...нема кой да отвори ooooh! Всеки кара друг и никой неще да се отлепи от келешите....Амол отиде...вратата баааавно се отвори и....Баба ти, Джаго и Гангааааааааааа.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Баба ти се сдоби с два келеша у ръцете, радост вкъщи, Джаго дава дарове и те така... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Как разбра, че са набрашнени ма  hahaha hahaha hahaha Ше ме умориш  Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196

Зиз, За проявения стоицизъм  заслужаваш да те поздравя с един танц на РазвратИ.
Това  е репетиция и не го бях гледала в близък план. Голема шматка е значи. Как се хили само.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 197
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 27.01.15

Чави показва пълномощното, в което пише, че майка и баща и са дали къщата на Викрам и Мохит.Дава документа на баща си, да го видят.  Бабаса пита Сантош как така има отпечатък от палеца и върху пълномощното.
Сантош казва, че никога не е давала съгласие и се обръща към Сурадж да потвърди.   Тогава Бабаса казва, че се сеща как е станало. Той си спомня, че в болницата Чави е забелязала на пръстта и петно. Тогава Мена им е казала,че е от хемодиализата.  Обръща се към Мохит и Викрам и ги пита защо го гледат така. Казва,че тогава и двамата са го излъгали.

Чави им казва, че отдавна са го замислили.
Бабаса им казва, че синовете му са го направили от алчност. Мохит му отговаря, че са го направили от принуда.   Мена тръгва да отговори и тя, но Чави я спира.  Казва и, че е сигурна, че брат и не може да измисли такова нещо и идеята е на Мена.

Сантош казва,че дори да е така, синовете и са се съгласили със жените си.
"Отговорете ми и двамата ли решихте да измамите брат си и нас и да ни изгоните! Питам ви!"
Бабаса им казва да отговорят на майка си.      Мена се обръща към тях и им казва, че тя не е лош човек.
"Сега ще ви обясня. Отидохме при шефа на Мохит, а се оказа, че това е Анкур.  Той ни принуди да продадем къщата,за да платим лекарствата и операцията на майка.Той си отмъщава заради Сандия, иска да разруши семейството ни."

Бабаса и казва да спре да говори.    Какви деца са след като всеки може да ги накара да направят всичко.Не Анкур ги е измамил и предал, а те. Той е показал истинкото им лице.  Иначе нямаше да знае колко са алчни.
Чави им казва ,че родителите им са направили толкова много за тях.  Обръща се към Мена и я пита, правила ли майка и, някога разлика между нея и снахите си.

Мена и казва да престане да говори гръмки думи, а да и каже наистина ли е толкова добра снаха и дъщеря.   Обръща се към Сантош и започва да и разказва за всички тайни на Чави които е крила от тях.
Казва и че живеят при тях защото чакат новата им къща да стане готова.Че Пушпа е искала зестра.
Че двамата с Дилип са изгонени.  Дилип и казва, че жена му не е виновна.  Мена казва,че жена му говори това което и изнася и само знае да напада другите.

Казва, че знае, че не и вярват но тя има доказателство.  Показва бележката и пита Чави, дали помни кога я е писала. Чави се сеща са случката с гуруто.

Мена дава бележката на Бабаса.   Казва им, че се е направила на гуру и я е накарала да напише всичките си грехове на листче.    Той я прочита и я изпуска.  Взима я Мохит  и дава на Дилип, след като я прочита и той.    Сантош пита Мена и Бабаса какво пише на бележката. Той и отговаря, че Мена е права.
Чави плаче и им казва, че свекърва и я е използвала като прислужница, спирала я във всичко.  Пита толкова грешно ли е да иска да живеят отделно, да бъдат самостоятелни.

Мохит и казва, че ги обвинява за същото което е направила тя.  Обръща се към майка си и баща си, да не си мислят, че и те като сестра си, са искали да живеят отделно.  Викрам казва, че всичко са направили за лечението на майка им, а не да се отърват от родителите си.

Сантош им казва, че днешното поколение е такова.  Всеки бяга от семейството и отговорността.  Казва, че е пратила Чави в дома на Пушпа ,като богиня за Дилип, а какво е получила тя?  Пита я не мисли ли,че е отнела единствения син на свекърва си.  Синовете и дъщеря и не са добри, но са при нея, а Пушпа си няма никого.

Става и лошо и им казва да стоят далече от нея.     Дилип им казва, че майка му не е умряла за него.Чави вижда, че е с куфари.  Пита го къде отива.   Казва, че отива далече от нея, при майка си.След като го е лъгала и е искала да го раздели с нея.

Тя му казва, че ще отиде и ще се извини.   Дилип и отговаря, че майка му може да и прости, но не и той.  Казва, че я напуска и прекъсва връзката си с нея. Че ще и прати документи за развод след няколко дни.  Всички са шокирани.

В промото за следващия епизод Бабаса пита Сурадж какво става със сърцето му. Дава му пари да отиде където трябва и  да прибере Сандия. Wink

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 23:34 от miha-

# 198
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Ай  колко странчики сте изписали самоооо  smile3521 изчетох ви с удоволствие  smile3521
Първо да споделя за сериите на Светлината дето са по войо smile3521
Сурадж и Сандийя са  сладки ама много сладки  smile3521.Сандйичето като му ги подари тия ръкавици на Сурадж   и той завалията щастлиииииив и доволен  smile3521.Е пообърка малко коя ръкавици на коя ръка се слага ама нищо съпругата му ги сложи както трябва и той съвсем изключи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyПосле започна едно зяпане едно чудо та Сандия чак падна и си навехна ръката .После бяха още по-готини Сурадж като взе да храни Сандия щото тя не можела самичка и той естествено на драго сърце си предложи услугите  smile3521
Сантош хем ме разсмива хем ме дразни.Еееее не се спря да ги тормози Сурадж и Сандия ,все тях гледа ,все го пази тоя син от лошата му жена ,а пък под носа и другите и деца си правят каквото искат  smile3511.Мена и Викрам я слъготиха за болната баба и сега са на хотел.Ох Мена с каква пола се беше обзавела самоооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyа Викрам наистина като сводник беше  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Обаче Сандия им усети лъжата и сега в следващите серии всичко ще се разплете и ще стане ясно снахата Мена какви ги е вършила  smile3521
Сега в другите серии Сурадж и Сандия ще ходят на кино ама няма да им се получи обаче пак имат готини моменти  smile3521
Припомних си и аз пак 275 епизод  smile3521.Сурадж направо вече си представяше как ще изпробват всичките пози от Кама сутра и ооооооооп мамчето викна снахо Сандияяяяяяяяя ела  smile3521.Сцената беше много секси и романтична  smile3521.Санидя лекинко се подърпа ,избяга на няколко пъти ,ама хем бяга хем се обръща да види дали Сурадж върви след нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и накрая аха ,аха да стане и им се развалиха нещата  smile3511
По нататък имат и още един много готин момент,когато Сандия направо си се беше облякла с червено сари ,сложила гривни и було ,запалила свещи и се кордисала на леглото да чака Сурадж,ама и тогава не стана  smile3521 .Но и аз мисля като вас ,че сцените между Сурадж и Сандия са много красиви ,секси ,емоционални и романтични и това ,че кекса липсва изобщо не е никакъв  проблем .Та те в предните серии по войо едно мазане с кремче го превърнаха в най-секси нещото та така ,че секса ще си дойде когато си му дойде времето  smile3521
Като чета преводите на Миха от сегашните серии дето ги дават в Индия и като ви чета коментарите ми става едно такова тъжно и се чудя защо тия сценаристи трябва да загърбят  цялата тази красота между Сандия и Сурадж и да ги разделят  newsm78.Силно се надавам,че накрая двамата ще бъдат заедно  този път вече окончателно  smile3521

http://youtu.be/KOOe2_2UMEQ

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 22:12 от Eny87

# 199
Миха, благодаря за подробния превод   remybussiPeace
Сега дано не протакат още 50 серии срещата на Сурадж и Сандия,че ще ми дойде в повече..
нищо че ми хареса в случая как Анкур взе нещата в свои ръце, след като Сурадж и баща му изоставиха Сандия,когато той отиде при тях с подаръците да ги моли да я върнат в къщата  а Сурач каза твърдо -НЕ,НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД../гадни сценаристи/ Laughingдали сега  тя ще му се сърди много дълго.. Thinking Laughing

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 22:01 от soffita

# 200
Ох Миха мерси за превода  smile3525
Голямо мазало стана ,братя и сестра здраво се скараха  smile3511
Айде Сурадж да заминава и  да си връща Сандийчето,че ми омръзна да ги гледам тъжни   smile3521.
А между другото тоя новия артист дето играе Виркам хич не ми харесва.

# 201
  • София
Ох Миха мерси за превода  smile3525
Голямо мазало стана ,братя и сестра здраво се скараха  smile3511
Айде Сурадж да заминава и  да си връща Сандийчето,че ми омръзна да ги гледам тъжни   smile3521.
А между другото тоя новия артист дето играе Виркам хич не ми харесва.

Аз ти благодаря за снимките,много са сладки и зад кадър  bouquet
Айде.... и аз това казвам.Скоро Praynigскоро Praynig.... ударих го на молитви. Сигурна съм, че много скоро ще има развръзка newsm44 newsm10

# 202
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвелооооооооо нерде си ма булкя...  ruporuu  ruporuu  ruporuu  ruporuu

# 203
Още един романтичен момент Laughing Подаръците за Рождения Ден на Сандия и класирането и за Академията  които и прави Сурадж  Heart Eyes Heart Eyes Дай боже всеки му Crazy Joy Както казва една колежка - на Сурадж  също и десния му джоб е особено романтичен... Laughing Laughing Laughing

# 204
  • София
Миха, благодаря за подробния превод   remybussiPeace
Сега дано не протакат още 50 серии срещата на Сурадж и Сандия,че ще ми дойде в повече..
нищо че ми хареса в случая как Анкур взе нещата в свои ръце, след като Сурадж и баща му изоставиха Сандия,когато той отиде при тях с подаръците да ги моли да я върнат в къщата  а Сурач каза твърдо -НЕ,НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД../гадни сценаристи/ Laughingдали сега  тя ще му се сърди много дълго.. Thinking Laughing

Няма за какво Hug и ти пусна много хубави снимки на двамата  bouquet
Няма да му се сърди дълго.  А иначе срещата ще е  поне в три епизода.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 WinkИ няма да ми обиждаш сценаристите!   Я колко епизода изгледахме до сега и не се оплакахме а сега "гадни" били Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning 

# 205
Миха,благодаря за превода!  bouquet
Софита и аз се моля дано не бавят много нещата! newsm17

# 206
  • София
Миха,благодаря за превода!  bouquet
Софита и аз се моля дано не бавят много нещата! newsm17

Благодаря зя снимката Hug Много са смешни той с палто, тя по къс ръкав. Явно ще играят някъде на "студено", Hug Hug Praynig и тези червени завеси.... си права  романтика ще има и то в големи количества Hug

# 207
Цитат
Няма да му се сърди дълго.  А иначе срещата ще е  поне в три епизода.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 WinkИ няма да ми обиждаш сценаристите!   Я колко епизода изгледахме до сега и не се оплакахме а сега "гадни" били Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  
Може да ми се смеете  Laughing но след като Сандия/Депика/ СЕ ОМЪЖИ за един от сценаристите на сериала,/много грозен при това/ Close
 не стига че романтичните сцени намаляха но и ги разделиха..ами не е интересно като не са заедно,
затова ако е ревнивец съпругът и,да свършва сериала и да не ни залъгват  с празни надежди Crossing Arms

# 208
  • София
Цитат
Няма да му се сърди дълго.  А иначе срещата ще е  поне в три епизода.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 WinkИ няма да ми обиждаш сценаристите!   Я колко епизода изгледахме до сега и не се оплакахме а сега "гадни" били Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  
Може да ми се смеете  Laughing но след като Сандия/Депика/ СЕ ОМЪЖИ за един от сценаристите на сериала,/много грозен при това/ Close
 не стига че романтичните сцени намаляха но и ги разделиха..ами не е интересно като не са заедно,
затова ако е ревнивец съпругът и,да свършва сериала и да не ни залъгват  с празни надежди

Не е сценарист, а главният режисьор на целия сериал, до скоро.   Всички любовни сцени  все той ги е режисирал.    А, че е грозен спор няма Mr. Green   Точно той като напусна, драмите почнаха  Mr. Green

Ревнива е приятелката на Анас.  Четох статия, че напоследък постоянно висяла на снимките и от екипа се чудели дали не  иска някоя роля Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green

# 209
Цитат
Ревнива е приятелката на Анас.
Тази що не вземе да се гръмне Shocked  Laughing

Това че се е омъжила за един от сценаристите го четох в TV САГА,което естествено може и да не е истина,
незнам,но е факт че нещо взе да куца,да му мисли продуцента Laughing

Общи условия

Активация на акаунт