Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 155
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Миха, благодаря за инфото! То доста се говори за сватба - а Анас все отрича. Ще видим какво ще стане. А за Рохит - имах в предвид, че дори да е поел и друг сериал - няма как да не следи и какво става в този. Думата му се чува 100 %. Важното е нашите сладури Сурадж и Сандия накрая да са заедно ..  smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Praynig Praynig Praynig

Зиз, за 15 -минути трудно ще усетиш сериала и актьорито, но в крайна сметка - всеки гледа и харесва различни неща ...
  Hug Hug Hug

Разбрах те Рокси просто аз съм си такава като разбера нещо повече бързам да го кажа.  И по някога ставам много обстоятелствена Hug Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Разбирам те напълно! Нали и аз съм същата. Като изпадна в подробности - нямам спирка. Ама то това е хубаво. Така, че нека продължаваме в същия дух ...  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 241
Еми заспах бе Роске...кво да направя...така ме прикова, че откъртих hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нали съм обещала...ако има щастлив финал и ще го прекарам целия на тъгъдък и ще коментирам Naughty

А така!  Hug Дано - това искам и аз. Един щастлив финал ... Praynig Praynig Praynig

# 242
Рокси Hug
Миха и аз това прочетох ,че се носят слухове за женитба между Анас и Рати.Даже по празниците ходили до майка му и татко му.Обаче като са питали Анас той отрича че са нещо повече от приятели,

Това казвам, че вече нищо не отрича Grinning Grinning Grinning Клипа е от вчера.Държат си се като двойка даже дава интервю със с него Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Охоооо те работите напреднали сериозно  smile3521 След като се обичат нека да се вземат smile3521
Лека нощ момичета  smile3524

# 243
Бубе, за днешните серии по БТВ да кажа, че много се смях първо Сандия като беше хванала ножа на обратно. Сурадж се чудеше как да й каже, ама Сантош я видя и се развика ...  hahaha hahaha hahaha

Менакши кроеше план как да обезобрази лицето на Чави, но накрая сама си лепна машата и сега ходи забулена ...  Mr. Green

Най-много ми хареса, когато Сандия украсяваше къщата. Беше се качила на един стол, а Чоту го държеше да не падне. Телефона звънна и Сандия му каза да вдигне. Той отиде и я остави. Сандия тръгна да се повдига на пръсти и в този момент стола се разклати и тя тръгна да пада - тогава се появи Сурадж и я хвана. Сандия падна върху Сурадж и двамата на пода, а върху тях разни чаршафи и завеси. Те гушнати един в друг - покрити целите. По едно време се показват и Чоту започна да се смее. Паднах от смях - отново бяха много сладки ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  smile3521

Ени - лека нощ! Беше ми много приятно ...
smile3525 newsm76 smile3524

# 244
  • София
Лека нощ и от мен,че  в пет трябва да ставам, мани..... мани smile3534

# 245
Лека нощ и от мен,че  в пет трябва да ставам, мани..... мани smile3534

Лека Миха! Благодаря ти за всичко ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Two Hearts  smile3524

# 246
Цитат
Втората сватба е страхотна емоция, на до тогава има още доста Laughing Laughing Laughing
Права си с това сериала не става по лош.  Въобще не съм усетила, че два сезона не правят нищо.Имат толкова мноого романтични сцени.Че въобще не съм усетила. newsm51 smile3525

В интерес на истината точно в тези романтични сцени е силата на Сурадж..погледа,усмивката и ръката с пръстена..е-еееее много е добър. Laughing

Софита, добре дошла! Да така е, точно затова така съм се влюбила в Сурадж, че само като го видя много се вълнувам txtloves txtloves txtloves Но сега виждам, че не съм единствената, която мисли така, много се радвам за което Heart Eyes
Това не знам защо така се получи newsm78

# 247
Така е newsm51 txtloves на един език говоpим newsm10
Peace
Как само за секунди сменя погледа си от влюбен мъж на безразличен и обратно на силно притеснен когато Сандия каже ох-хх!! #Crazy Laughing

Погледи да искаш от него Laughing Laughing Laughing ами като се беше заложил под леглото да си търси нещо милия и  си остана там Laughing Laughing само и само да я види как си слага гривните на крака. Такъв поглед имаше все едно е видял богинята Лакшми newsm03

Това го видях в един клип. Коя серия е? Благодаря предварително!  bouquet

# 248
Бубе, за днешните серии по БТВ да кажа, че много се смях първо Сандия като беше хванала ножа на обратно. Сурадж се чудеше как да й каже, ама Сантош я видя и се развика ...  hahaha hahaha hahaha

Менакши кроеше план как да обезобрази лицето на Чави, но накрая сама си лепна машата и сега ходи забулена ...  Mr. Green

Най-много ми хареса, когато Сандия украсяваше къщата. Беше се качила на един стол, а Чоту го държеше да не падне. Телефона звънна и Сандия му каза да вдигне. Той отиде и я остави. Сандия тръгна да се повдига на пръсти и в този момент стола се разклати и тя тръгна да пада - тогава се появи Сурадж и я хвана. Сандия падна върху Сурадж и двамата на пода, а върху тях разни чаршафи и завеси. Те гушнати един в друг - покрити целите. По едно време се показват и Чоту започна да се смее. Паднах от смях - отново бяха много сладки ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  smile3521

Ени - лека нощ! Беше ми много приятно ...
smile3525 newsm76 smile3524

Благодаря за разяснението, това беше още когато Сурач се правеше на ядосан, но въпреки това пак се е издал, ама аз не съм разбрала. Аз все още няма да ви казвам лека нощ, никак, ама никак не ми се спи.

# 249
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Ай  колко странчики сте изписали самоооо  smile3521 изчетох ви с удоволствие  smile3521
Първо да споделя за сериите на Светлината дето са по войо smile3521
Сурадж и Сандийя са  сладки ама много сладки  smile3521.Сандйичето като му ги подари тия ръкавици на Сурадж   и той завалията щастлиииииив и доволен  smile3521.Е пообърка малко коя ръкавици на коя ръка се слага ама нищо съпругата му ги сложи както трябва и той съвсем изключи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyПосле започна едно зяпане едно чудо та Сандия чак падна и си навехна ръката .После бяха още по-готини Сурадж като взе да храни Сандия щото тя не можела самичка и той естествено на драго сърце си предложи услугите  smile3521
Сантош хем ме разсмива хем ме дразни.Еееее не се спря да ги тормози Сурадж и Сандия ,все тях гледа ,все го пази тоя син от лошата му жена ,а пък под носа и другите и деца си правят каквото искат  smile3511.Мена и Викрам я слъготиха за болната баба и сега са на хотел.Ох Мена с каква пола се беше обзавела самоооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyа Викрам наистина като сводник беше  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Обаче Сандия им усети лъжата и сега в следващите серии всичко ще се разплете и ще стане ясно снахата Мена какви ги е вършила  smile3521
Сега в другите серии Сурадж и Сандия ще ходят на кино ама няма да им се получи обаче пак имат готини моменти  smile3521
Припомних си и аз пак 275 епизод  smile3521.Сурадж направо вече си представяше как ще изпробват всичките пози от Кама сутра и ооооооооп мамчето викна снахо Сандияяяяяяяяя ела  smile3521.Сцената беше много секси и романтична  smile3521.Санидя лекинко се подърпа ,избяга на няколко пъти ,ама хем бяга хем се обръща да види дали Сурадж върви след нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и накрая аха ,аха да стане и им се развалиха нещата  smile3511
По нататък имат и още един много готин момент,когато Сандия направо си се беше облякла с червено сари ,сложила гривни и було ,запалила свещи и се кордисала на леглото да чака Сурадж,ама и тогава не стана  smile3521 .Но и аз мисля като вас ,че сцените между Сурадж и Сандия са много красиви ,секси ,емоционални и романтични и това ,че кекса липсва изобщо не е никакъв  проблем .Та те в предните серии по войо едно мазане с кремче го превърнаха в най-секси нещото та така ,че секса ще си дойде когато си му дойде времето  smile3521
Като чета преводите на Миха от сегашните серии дето ги дават в Индия и като ви чета коментарите ми става едно такова тъжно и се чудя защо тия сценаристи трябва да загърбят  цялата тази красота между Сандия и Сурадж и да ги разделят  newsm78.Силно се надавам,че накрая двамата ще бъдат заедно  този път вече окончателно  smile3521

http://youtu.be/KOOe2_2UMEQ

В коя серия Сандия ще се облече уж като младоженка?

# 250
Погледи да искаш от него Laughing Laughing Laughing ами като се беше заложил под леглото да си търси нещо милия и  си остана там Laughing Laughing само и само да я види как си слага гривните на крака. Такъв поглед имаше все едно е видял богинята Лакшми newsm03

Това го видях в един клип. Коя серия е? Благодаря предварително!  bouquet

В оригинал на хинди е 279-280! А има един чужд канал, където го излъчва и там епизодите дето са по 40 минути ги делят на 2 затова там изглеждат повече на брой и се пада 286-287 ... Ето линковете - понеже знам, че сайта не ти се отваря - отдолу пускам и от другия канал. Много са сладки Сурадж и Сандия ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-87/sooraj-sticks-chaturi-s-posters-1000001635-e

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-87/the-pen-drive-content-is-exposed-1000001636-e

https://www.youtube.com/watch?v=bai0eNfXAgg

https://www.youtube.com/watch?v=r_-dZ6cd0kA

# 251
В коя серия Сандия ще се облече уж като младоженка?

В чуждия сайт това се пада 316 епизод някъде! В оригинал вероятно около 310-311 - ако искаш ще проверя с точност ...  newsm10

Ето ти епизода в чуждия сайт. Момента започва от: 11.30 - натам. Много са сладки ...
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=y-ZUNHeA9uA

# 252
Марвело Hug келешите са набрашнени Naughty

Ауууу, тоя сценарист тотално е изтрескал hahaha hahaha hahaha hahaha

Начи 1-во Ананди и реве келеша и тя се чуди що...дойде Ира да я светне, че трябва да го нахрани...убаво...млъкна келеша и ревна келешката Нандини...ай пак ся...що реве? Thinking
Не искала да яде...що ли ревяла Shocked Влиза Мену да светне мама, че трее смени памперса...мама забрайла Joy Joy Joy Joy
После свалят келешите доле и се оказва, че целата къща им над главите...горките деца...голем стрес Crazy
Едни дрънкат с дрънкалки, други се хилят се едно РазвратИ не са го тупнали преди нема и месец smile3505
Никой не виде, че Амол се прибира...лапето иска си играе с брат си  и сестра си...пратиха го на опашката hahaha hahaha hahaha
Втори рунд горе в стаята...пак целата къща е в стаята и не само те, но и с чинии в ръце...почва спор...на кой аджеба приличат келешите? newsm78 Алок кай,че Шивам прилича на него, Даду, че и двете него мязали, Бизнесмена кай, че келешката на него мязала #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Накрая Мену се изходи, че децата трябва да мязат Шив и Ананди и све посърнаха насред купоня Mr. Green
Даду каза, че децата са взели характера на баща си и интелигентността на майка си Laughing

Трети рунд долу...пак същата работа...све връз келешите...на вратата се звъни...тръдъдъдъдъдъмммм...нема кой да отвори ooooh! Всеки кара друг и никой неще да се отлепи от келешите....Амол отиде...вратата баааавно се отвори и....Баба ти, Джаго и Гангааааааааааа.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Баба ти се сдоби с два келеша у ръцете, радост вкъщи, Джаго дава дарове и те така... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ааа не, смях smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
Благодаря за разяснението, това беше още когато Сурач се правеше на ядосан, но въпреки това пак се е издал, ама аз не съм разбрала. Аз все още няма да ви казвам лека нощ, никак, ама никак не ми се спи.

Да! Той Сурадж винаги се издава - много обича Сандия и винаги е около нея, готов да й помогне. Много готин и сладък момент ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 254
Добър вечер на всички. Много ми е мъчно че не мога да се включвам редовно. Тереза благодаря за хубавата тема. Чета ви във всеки момент в който успея да се домогна до интернет. Много се радвам че има толкова фенове на светлината, благодаря на Миха и на всички които коментират и разказват. Добре дошли на всички нови момичета, благодарности и на Бубулина, както и на Ширин и останалите за доразясненията. Зис изключително ми е приятно да те видя отново тук, това най много ме зарадва. На мен въпреки всичко ми се гледа булката и искам да го изгледам до край тоест до епизодите които продължават да се снимат и в момента независимо до кога ще продължат. Лошото е, че доста от нещата не сами ясни, тъй като няма кой да ми казва какво се случва. Обаче едно е сигурно, индийците и за мен са извратени и вече имам отвратително мнение за тях от последното, което чух за Разврати. Сега ако и със Сурач и Сандия се случи нещо лошо и ги разделят, тотално ще се разочаровам. Честно казано още повече започвам да се притеснявам като си помисля за бандитка, която е там сред тях и която вече по никакъв начин не се появява. Наистина сериозно се притеснявам дали не са и навредили с нещо, те са опасни и никак не мислят когато направят нещо лошо. Защо според вас не пише толкова време? Знам, че това, което си мисля е грозно, но все пак ако имаше празници би трябвало все някога да свършат, а тя дори не написа, че е добре, дали е добре, ами ако и се е случило нещо, не искам да е пострадала, започва да ме плаши сериозно това нейно отсъствие. От друга страна странно, че никой от вас не говори за нея, а преди когато отсъстваше все говорехте колко липсва във форума. Това ме навежда на някаква мисъл, че всички вие знаете нещо с изключение вероятно на мен, защо не ми кажете? какво толкова скрито има, ако нещо лошо се е случило нали е човек, нали и ние сме всички нормални хора. Много ми се удължи поста за което се извинявам на всички, но не мога често да се включвам и гледам да напиша всичко което се сетя.

Общи условия

Активация на акаунт