Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Как да не закачаш пердета преди да ходиш на кино.. Laughing Joy Joy
С глас съм се смяла как Сандия прикарваше Сурадж с тази тояжка  Joy аха да се измъкне човека и тя хоооооп в ъгъла Simple Smile той така си и удари главата в рафта, като последно го примъкна. много са сладки. Чакам с нетърпение и другите епизоди, дано има и ги качат бързо във вибокса Simple Smile

И аз току-що гледах точно този момент! Голям смях - направо ме разбиха двамата! Сандия как го лаикаше с тръбата-тояжка и той хоп пак в ъгъла ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 271
Депика/Сандия пусна нова снимка зад кадър от снимките на "Светлината" днес в Индия! Много е сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 272
Само една ли ще е серията днес  newsm78

# 273

По Войо сигурно ще е една, по БТВ ще са си 3 ...  Peace

# 274
за Войо питах, исках си пълната порция от Сандия и Сурадж, тъкмо са толкова сладки с тези погледи на разгонени мароци Party

# 275

И то най-тъжните..  Cry Cry

# 276
Здравейте!

Днес за съжаление във войо има само един епизод, поне за сега, ще проверявам, ако качат други ще ги разкажа и тях.

Сурач каза на Сандия да се приготви, да е готова до 6 часа. Сандия попита защо, да не би да ходят някъде да доставя сладки. Сурач и каза, че трябва да се приготви за друго. Тя попита къде, но Сурач от притеснение и каза, че никъде няма да ходят. Сандия го попита защо е толкова притеснен, да и каже къде ще ходят. Той заеквайки каза, че ще ходят на кино. Тя го попита защо се притеснява да и каже такава дреболия и с кой ще ходят. Той каза, че ще ходят само двамата, че идеята не била негова, а на Чото. Той му бил казал, че тя не обича да ходи на кино, но Чото настоял, Сурач се чудеше как да и каже понеже мислеше, че Сандия ще откаже. Тя обаче вместо това, попита в колко е филма и кога ще тръгнат. Сурач пак започна да настоява, че идеята не била негова, а на Чото. Сандия каза, че няма значение, ще тръгне с него. Той каза, че ще достави някакви сладки до някъде, а тя да го чака пред киното. В това време Сурач се удари, но не разбрах как. Сандия му каза да седне, питаше го дали много го боли. После той каза, че му е минало. Сигурно е имало приятни моменти, защото продължи с музика.

Скрит текст:
Менакши видя, че в хотела има телефон. Помисли, че е играчка, но видя, че работи. Реши да се обади на техните, тоест на родителите си. Сестра и вдигна и тя и заобяснява къде се намира, после я питаше за някой. Сестра и я пита защо говори толкова на широко, а друг път бърза да затвори. Помоли сестра си да отиде до дома на свекърва и, да направи нещо да я оправдае.

Инспектора се обади в дома на Сандия. Каза, че са открили досието, за което е направила запитване и че трябва да отиде до там. Сандия прецени, че остават 15 минути до филма и ще може да свърши работа до тогава. Сурач чакаше и се чудеше защо Сандия още я няма. Забеляза, че е подранил и вероятно затова още не е дошла. Сандия отиде в полицията. Инспекторът каза, че според разследването обаждането е направено от телефонна кабина и каза горе долу къде се намира. Сандия попита дали може да чуе записа на обаждането, ако може да разпознае гласа, който се е обадил. Инспектора нареди да донесат касетата със записа.

Сурач продължаваше да чака и се чудеше защо Сандия още не е дошла. Мислеше си, че другите двойки се държат за ръце и се питаше дали и Сандия ще го държи за ръка.

Донесоха касетата със записа. Сандия чу записа с гласа на сестрата на Менакши. Разбра, че гласът не е на Менакши, но поиска да я чуе отново. Така и не позна кой се е обадил. Поиска да получи копие на записа, но инспектора и каза да иде след 2 дни и тогава ще могат да и дадат копие.

Сандия си мислеше, че вероятно Менакши е споменала болницата случайно, щом не е нейния глас. Каза си, че добре е направила, като не е казала на никой. После видя, че вече минава 6, а Сурач вероятно е отишъл. Някакви отидоха също на кино, но нямаше свободни билети. Тогава Сурач им даде техните. Каза, че ги е купил, но не може да ги използва, поне те да ги използват. Те бяха семейство, искаха да си платят, но Сурач отказа да им вземе парите. В това време дойде Сандия. Каза на Сурач, че е изгубила представа за времето, но са изпуснали само началото, така че не е проблем да влязат. Някакъв и каза, че този човек вече я чака сигурно от половин час. Каза, че явно е чакал нея, но като е видял, че не е дошла е дал билетите на друго семейство. Сандия му каза, че каквото и да се случва, винаги се случва за добро. Сурач беше разстроен. Каза, че толкова трудно е измолил майка си за кино, но това едва ли има някакво значение за нея. Тръгнаха си. Това беше и краят на епизода.

За другите серии показаха, че Сестрата на Менакши е отишла в дома на Сандия. Тя я пита защо не е отишла да види баба си, а тя казва, че е имала изпит. Сандия я пита в кой колеж учи, тя казва името и Сандия вероятно разбира, че е тя. Спомня си, че в полицията са и казали, че обаждането е направено близо до този колеж, от телефонна кабина. Ще е много интересно, но е кофти, че точно сега няма други епизоди.

http://vbox7.com/play:a7330c0403 Heart Eyes Heart Eyes

Как да не закачаш пердета преди да ходиш на кино.. Laughing Joy Joy

Бубе, благодаря ти за разказа на днешния епизод по Войо! Бил е много интересен ...  Hug Hug Hug

Софита, благодаря и на теб за линка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, гледах началото от линка. Сурадж и Сандия са големи сладури - тя беше свалила да закача пердетата и тази дългата тръба, на която стоят - как се казваше - излезе ми от ума. Сурадж нали се притесняваше и тъкмо да тръгне и Сандия се завърти и го цапне с нея и той се върне в ъгъла опрян в шкафа. Така на няколко пъти - голям смях. Накрая така го цапна, че той си удари главата в шкафа. После по време на музиката Сандия го сложи да седне на леглото и почна да му разтрива главата. Сладури ... 
txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  Heart Eyes smile3533

Предполагам, че имаш предвид корниз, това е тръбата. Мерси за разяснението, наистина е бил интересен момент.

# 277

И то най-тъжните..  Cry Cry

Няма друга серия във войо за съжаление, току що проверих, само тази е. На мен също ми се искаше да са 3, щеше да е много интересно.

# 278
 Сега е серията в която Сурадж не ми харесва --не му отива да се кара/крещи на Сандия,
а Сантош е повече от отвратителна Twisted Evil

# 279
Сунитра, не бива да мислиш такива неща! Никой нищо не крие от теб - сигурна съм, че с Бандитка всичко е наред. Наистина не се е появявала отдавна във форума и на всички ни е мъчно, но вероятно си има причина. Може пък причината да е хубава и просто да няма време. Да не забравяме, че тя работи - има професия, занимава се и с деца. Може времето да не й стига - дано в бъдеще се появи отново. И други момичета от форума не са писали отдавна, но се надявам, че и с тях всичко е наред. Може би просто нямат време. Колкото до индийците - както и там, така и тук има опасни хора, но не всички са такива. Не бива заради някои събития в сериалите, да мислим непременно най-лошото за живота на хората там. Със сигурност има проблеми, има и хора, които вероятно страдат, но има и щастливи хора. Така мисля аз ...  Peace

Не мисля че е точно така, защото когато писа за последно тя каза че вече по често ще се появява и че празниците почти приключват. Преди колкото и да беше заета винаги се появяваше макар и за малко. Казваше че е заета и се включва за малко а сега вече от много време изобщо не се появява и никой не споменава за нея. Вие може да не ми вярвате, но аз имам някакво вътрешно предчувствие че нещо и се е случило, това не е нормално. Тия индийци са способни на всичко а тя е българка и живее там. Те държат на традициите си повече отколкото на човек. За светлината не можах да разбера как така Сандия е бутнала Сурач с корниза при положение че корниза по принцип си стои на прозореца или каквото е там как ще свали и него? Нали само пердетата се откачат, а корнизите са заковани? Иначе благодаря на всички за коментарите и разказите на светлината. Тази вечер предполагам че Миха ще преведе новия епизод а аз имам възможност да чета за разлика от други дни в които ми се налага да чета по цели фермани докато ви изчета.

# 280
За светлината не можах да разбера как така Сандия е бутнала Сурач с корниза при положение че корниза по принцип си стои на прозореца или каквото е там как ще свали и него? Нали само пердетата се откачат, а корнизите са заковани?
Това беше по-скоро някаква тояжка, на която надипляше пердето и може би с  някаква хватка го закачат на големия корниз, който си е закачен на стената/тавана. Трябва да гледаш сцената, много е сладка, Сурадж тръгне да се измъкне, а Сандия се обърне на другата страна и тази тояжка го върне в изходна позиция - склещен в ъгъла   Two Hearts
Добре че изгледах наведнъж във вибокса тези тежки и тъжни сцени, когато Сурадж гони Сандия, че по Бтв нямаше да изтърпя да чакам следващия ден за развръзката.

# 281
Момичета, да ви питам какво ви е мнението за постъпката на чичото на Шам? Мислите ли като останалите в сериала, че е бил прекалено груб или мислите, че майката на Пратап си го заслужи това отношение?
Случката ме накара да се замисля и имам аргументи и двете посоки, та затова ми е интересно какво мислите и вие. Simple Smile

# 282
За светлината не можах да разбера как така Сандия е бутнала Сурач с корниза при положение че корниза по принцип си стои на прозореца или каквото е там как ще свали и него? Нали само пердетата се откачат, а корнизите са заковани?
Това беше по-скоро някаква тояжка, на която надипляше пердето и може би с  някаква хватка го закачат на големия корниз, който си е закачен на стената/тавана. Трябва да гледаш сцената, много е сладка, Сурадж тръгне да се измъкне, а Сандия се обърне на другата страна и тази тояжка го върне в изходна позиция - склещен в ъгъла   Two Hearts
Добре че изгледах наведнъж във вибокса тези тежки и тъжни сцени, когато Сурадж гони Сандия, че по Бтв нямаше да изтърпя да чакам следващия ден за развръзката.

Няма как да го гледам. Аз съм незряща и затова питам, но ти вероятно си нова и не знаеш.

# 283
Сега се сетих и за сцената в която двамата белеха шушулки грах Laughing каква романтика спретнаха от едното нищо.. а ако някой си спомня коя серия беше в която Сурадж го чакаха да се прибере отнякъде
за празника Дивали,в която се палеха светлини и Сандия не можеше да ги запали/по-точно изоставаше а той се криеше зад един паметник и ги запали всичките без тя да го види..като я остави да се чуди как става,преди да и се появи накрая.. Laughing newsm78

# 284
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеееееееееееее тоя сценарист #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не и стигат на Развратова нещастията, ами подхванаха темата с Амол... ooooh! ooooh! ooooh!
В трея се появиха родителите му... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Пак се убеждавам, че нема по-идиот от индийски сценарист и вече с нищо не могат да ме учудят #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт