Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 248
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Що пък да няма втори Разврати Crossing Arms Скок във времето след двайсет години, синчето пораснало.... и те ти го Разврати в нова роля Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

miha Hug Бубе   Hug Ако имате в предвид Сидарт да се превъплъти в ролята на порасналия си син. ТЦ. Не ми се вярва. РазвратИ беше уволнен  Peace Смотолевиха нещата в медиите, уж било по взаимно съгласие и тем подобни, но истината е съвсем друга. Така, че Зиз  Hug е права, друг РазвратИ нема да има, но пък не пречи да има "Мишок".  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Алоооооооооооооуууууууууууууу...песимиста... Mr. Green аз три кандила маам... Joy Joy Joy Joy
А, оттатък целия двор мета с мене hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз не щем мишока....постен ми е некъФ Naughty
Кой те пита теб ма, па и мен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кандилкай, кандилкай - може да се появи неговия брат-близнак за който и майка му не знае  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 121
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Па яз си кандилкам и ми е бана не Mr. Green

# 122
И какво толкоз наакал пильоку нашият красавец ? Та са га уволнили?

# 123
И какво толкоз наакал пильоку нашият красавец ? Та са га уволнили?
Баш колко си требе Mr. Green Joy Joy Joy

# 124
Прати и на нази едно кандилце, че до са бяхме атеисти!!!!

# 125
Дай информасион, мари. Защо са га уволнили?

# 126
Прати и на нази едно кандилце, че до са бяхме атеисти!!!!
В допълнителните емотикони има кандилце кат тва дет цитира Peace

# 127
Щот си е келеш...''напил'' се на НГ, глобили го ченгетата, заяжда се с журналистите, закъснявал за сета, пушел по половин час...и те така. Laughing

# 128

Това, че на връх Нова година го хванаха да шофира след употреба на алкохол беше капката, която преля чашата. Прочетох, че закъснява за сетовете, излиза да пуши с часове и не се съобразява  с колегите си, поискал е увеличение на заплащането и тем подобни.  Разбира се това са само клюки, но вероятно има и доза истина. Според мен причината е, че  когато го хванаха с алкохола влезе в пряк конфликт с медиите, а както знаем никой не иска да си има проблеми с тях.
С две думи, нашия РазвратИ си е л...о, но пък такава харизма рядко се среща.

Между другото, май няма и колежка от която си е поискал и да не му е дадено  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиз Hug сори, дублираме се, но ти си по чевръста, какво да правя  Heart Eyes

# 129

Това, че на връх Нова година го хванаха да шофира след употреба на алкохол беше капката, която преля чашата. Прочетох, че закъснява за сетовете, излиза да пуши с часове и не се съобразява  с колегите си, поискал е увеличение на заплащането и тем подобни.  Разбира се това са само клюки, но вероятно има и доза истина. Според мен причината е, че  когато го хванаха с алкохола влезе в пряк конфликт с медиите, а както знаем никой не иска да си има проблеми с тях.
С две думи, нашия РазвратИ си е л...о, но пък такава харизма рядко се среща.

Между другото, май няма и колежка от която си е поискал и да не му е дадено  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиз Hug сори, дублираме се, но ти си по чевръста, какво да правя  Heart Eyes
Тя и Торал се омъжи малко потребена от него, кат че ли... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
Ми потребител си е РазвратИ, кво да кажа. И аз си мисля, че Торалката мина под ножа, ама те си знаят. При него нема 6-5. Всичко дет е жена е на опашка. Нема да се излага, требе да ги уважи - нали е РазвратИ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиз Hug Ама как му лепна прякора точно на место   Hug Hug Hug Hug Hug

# 131
Ми потребител си е РазвратИ, кво да кажа. И аз си мисля, че Торалката мина под ножа, ама те си знаят. При него нема 6-5. Всичко дет е жена е на опашка. Нема да се излага, требе да ги уважи - нали е РазвратИ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Па така кат ме познаваш, ка мой се усъмниш в мене. hahaha hahaha hahaha
Винаги лепим точните прякори...как съм ти казала за новия колектор, че е мишок Naughty

# 132

Па така кат ме познаваш, ка мой се усъмниш в мене. hahaha hahaha hahaha
Винаги лепим точните прякори...как съм ти казала за новия колектор, че е мишок Naughty

Малиииииииии, сега изгледах обяснението в любов на Развратова.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия двамата съм ги признала като химица № 1.
Зададох си 2 въпроса : 1. Що се метнаха във водата  hahaha hahaha hahaha и 2. Как брашното им се не отми  Joy Joy Joy Joy Joy

И Махи е на линия - сладурчето ми той. Тия кретени сценаристите и него го пратиха в трета глуха  bash bash bash bash bash bash

# 133
Марвело  Hug турни си очилите Naughty
Брашното се отми на мига и от водата изплуваха двама мангасаряни Naughty
Точно тук Торал е грозна и черна, РазвратИ завалията са му объркали сцените и кат изплува беше с причос, после беше сплескан и пак с причос... Laughing
Паднаха щото оная срамливата се лъзна по нанадолнището...човекО рипна да и спасява задника Naughty

# 134
Марвело  Hug турни си очилите Naughty
Брашното се отми на мига и от водата изплуваха двама мангасаряни Naughty
Точно тук Торал е грозна и черна, РазвратИ завалията са му объркали сцените и кат изплува беше с причос, после беше сплескан и пак с причос... Laughing
Паднаха щото оная срамливата се лъзна по нанадолнището...човекО рипна да и спасява задника Naughty

С очилите съм бе мац  Hug Ама нали знаеш колко черни са в действителност. От мазила капка вода не се задържаше по лицата им.
Тя, че се лъзна - лъзна се, ама си мислим, че сценаристите я лъзнаха, щот нема как да се заснеме тая сцена без да се дигне самолета  Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт