Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 996
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Софи сега като се съберат Сурадж и Сандия сигурно и един бебок ще си направят  smile3521..Сандия стига е ходила да гони терористи .Да се кротне малко  в къщи да роди па пак да ходи където иска те Сурадж и мама му ще гледат бебчето  smile3521

Ени bouquet много си права Laughing затова и писах,кой знае каква романтика ще е новината за бебе/
вече и феновете го искат не само Сантош Joy Joy Joy Joy Joy

Много са хубави снимките,пусни още  Peace

# 541
Момичета гледах серията със сефтето на Сурадж и Сандия  smile3521Много хубаво беше направена сцената-браво на тоя дето го е измислил и снимал тоя момент.Без целуване ,само с погледи ,прегръдки и вятър го докараха да изглежда много красиво,нежно  и секси точно като за първи път   smile3521.В началото всичко започна много забавно-Сурадж и Сандия напи пак си подновиха клетвите или не знам как се казва тяхната церемония ,но все едно пак се ожениха ,послеее тръгнаха да се разхождат и изведнъж Сурадж казва на Сандия ,че ще и подари нещо,тя вижда пред себе си едни отвратителни според мен ношници ли са рокли ли са и аз не разбрах и даже се притесних за вкуса на Сурадж ,та и Сандийчето се попритесни ,не знам от срам или просто и на нея не и харесаха тия одеания  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyно се оказа ,че Сурадж изобщо не гледал дрехи ами цветя smile3521.Едни много красиви рози,взе да разправя нещо на Сандия и да взима цветя от сергията ,първо взе червени ,после жълти и и ги подари ,пък тя сладурката сладка му подари една червена роза от нейния букет  smile3521
После имаше представление една кючекчийка заедно с оркестър .Кючекчийката замъкна Сурадж на сцената да танцува и свири с нея ,той в началото се дърпаше ама после се поразкърши здраво както си му е ред  smile3521 и понеже се позазяпа лееекинко в чючекчийката и откъсна за миг поглед от Сандия тя изревнува и хукна.Сурадж естествено хукна след нея ,говориха си нещо той май нещо взе да се шегува и тя пак хукна.После последва  една красива сцена където Сурадж и Сандия първо рисуваха в ония техните цветни прахове ,Сандия настъпи на няколко пъти краката на Сурадж ама не без да иска ами съвсем нарочно си го настъпваше с тия нейни малки пухкавки краченца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.После тя пак побегна и отиде в една къшичка където имаше опънат бял чаршав и слама по земята .Сандия и Сурадж  си говореха през чаршафа и се получи много хубава игра със сенките им все едно те се докосват и се прегръщат  smile3521.После чаршафа се скъса и се почна едно въртене ,едни прегръдки едно чудо до като накрая не паднаха върху едно легло или по скоро нещо като матрак един такъв от въжета направен  smile3521.Накрая паднаха и на земята щото естествено Сандия през цялото време  се срамуваше и хем се гушка хем се плаши и  подксача  ,всичко това само още повече я доближава до  Сурадж и накрая вече като им се изсипа върху главите една кофа с розови листенца романтиката вече беше във върхова точка ,,един вятър завя ,една буря се изви и стана тя каквато станаааааааа smile3521

# 542
"Светлината на моя живот" в Индия 02.02.15г.

Епизодът започва с връчването на наградата на Закир.  Той изнася реч:

"Благодаря на всички за указаната ми чест. Хората с които работя също заслужават благодарности, защото ние сме един екип.    Но има един много важен човек за мен, който заслужава тази награда повече дори от мен.  Това е моят  партноьр и приятел, офицер Сандия Рати.

Сандия го гледа и се радва за него.

Съобщават,че ще наградят още един много достоен офицер като Сандия Рати.
Всички гледат предаването и чакат с нетърпение награждаването.   Анкур става да получи наградата и в този момент вижда Сурадж който е застанал до сцената.  Много е изненадан.

Награждаващия говори за достойнствата и като полицай. За това, че е спасила много невинни хора от опасен терорист като Радж Кумар.
На фона речта Сурадж отива при Анкур и го моли  за извинение със събрани ръце като символ на смирение.
Съобщават, че тя не може да присъства по лични причини, и наградата ще вземе нейният съпруг Сурадж Рати.
Сандия го вижда и е шокирана и изненадана.  В този момент цялото семейство също гледа и не може да повярва.  Сантош е щастлива, гледа и се усмихва с надежда.
 Сурадж застава на трибуната и приема наградата:

"Сандия искам да ти кажа нещо, надявам се ,че ме чуваш и гледаш. Радвам се да получа тази награда от твое име.   Аз знам,че тази награда не е обикновенна за теб.  Гордея се с теб."

Сандия плаче докато го слуша, а Закир се усмихва.  Анкур изглежда все още наранен и гневен.
В къщата на семейството, майка му и баща му плачат, докато го слушат. Другите също са развълнувани.
Дават кадри на семейства който са седнали пред телевизорите и го слушат с интерес.

"Тя рискува всичко за да спаси страната си, и изпълни дълга си отлично. Тя рискува живота си, за да обезоръжи Радж Кумар, и аз съм горд с нейното решение.  Тя не ме послуша  в онзи момент, да остане при нас в самолета.   Сега аз разбирам, че тя го е направила за да ми покаже, че  е различна от мен.   Аз постъпих егоистично  мислейки само за майка си и пътниците в самолета. Бях слаб.

Но днес цялата страна се гордее с нея и аз също.

Сандия,мила ти изпълняваше всичките си задължения като добра съпруга. Но аз не изпълних своя  дълг към теб, наруших обета си.

Не разбираш ли скъпа, аз се обвинявах за този куршум който рани майка ми. Като син който вижда майка си цялата обляна в кръв, аз се уплаших.

В този момент аз престанах да мисля и разсъждавам нормално. Целия си гняв и неудоволетвореност  от неизпълнения си дълг изсипах върху теб.
Аз съм егоист, не виждах твоите усилия да оправиш нашите отношения.   И сега пред всички, пред целия свят искам да ти се извиня."

Сандия плаче чувайки тези думи.

"Ти изпълняваше всички задължения на добра съпруга и снаха. Но аз не бях добър съпруг. Грешен съм пред теб.   Знам, че ме виждаш и чуваш думите ми.
За това ти казвам в този момент, сгреших като те изгоних от вкъщи.  Заради това цялото ми семейство беше наказано."

Анкур също се разплаква.   Менакши , пък се възмущава, че ги излага по телевизията.

Сурадж продължава да говори:

"А сега без никакво притеснение искам да кажа на всички.  Не правете моята грешка. Защо всяко изпитание в брака е такова само за жената. Защо снахата в семейството трябва да е винаги виновна.
Не постъпвайте така с жените си.  Те са равни с нас.  Наши спътници и любими.  Господ събира мъжа и жената да се обичат и да си помагат,  да са равни в брака.

Моля те Сандия , прости ми. Ще чакам цял живот,  ако трябва да се върнеш при мен."  txtloves :

Благодаря ти Миха, за превода на епизода. Много силни думи, няма как Сандия да не се върне. Вече с още по голямо нетърпение чакам утрешната серия, хубаво е, че и Анкур се е осъзнал.

# 543
Момичета гледах серията със сефтето на Сурадж и Сандия  smile3521Много хубаво беше направена сцената-браво на тоя дето го е измислил и снимал тоя момент.Без целуване ,само с погледи ,прегръдки и вятър го докараха да изглежда много красиво,нежно  и секси точно като за първи път   smile3521.В началото всичко започна много забавно-Сурадж и Сандия напи пак си подновиха клетвите или не знам как се казва тяхната церемония ,но все едно пак се ожениха ,послеее тръгнаха да се разхождат и изведнъж Сурадж казва на Сандия ,че ще и подари нещо,тя вижда пред себе си едни отвратителни според мен ношници ли са рокли ли са и аз не разбрах и даже се притесних за вкуса на Сурадж ,та и Сандийчето се попритесни ,не знам от срам или просто и на нея не и харесаха тия одеания  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyно се оказа ,че Сурадж изобщо не гледал дрехи ами цветя smile3521.Едни много красиви рози,взе да разправя нещо на Сандия и да взима цветя от сергията ,първо взе червени ,после жълти и и ги подари ,пък тя сладурката сладка му подари една червена роза от нейния букет  smile3521
После имаше представление една кючекчийка заедно с оркестър .Кючекчийката замъкна Сурадж на сцената да танцува и свири с нея ,той в началото се дърпаше ама после се поразкърши здраво както си му е ред  smile3521 и понеже се позазяпа лееекинко в чючекчийката и откъсна за миг поглед от Сандия тя изревнува и хукна.Сурадж естествено хукна след нея ,говориха си нещо той май нещо взе да се шегува и тя пак хукна.После последва  една красива сцена където Сурадж и Сандия първо рисуваха в ония техните цветни прахове ,Сандия настъпи на няколко пъти краката на Сурадж ама не без да иска ами съвсем нарочно си го настъпваше с тия нейни малки пухкавки краченца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.После тя пак побегна и отиде в една къшичка където имаше опънат бял чаршав и слама по земята .Сандия и Сурадж  си говореха през чаршафа и се получи много хубава игра със сенките им все едно те се докосват и се прегръщат  smile3521.После чаршафа се скъса и се почна едно въртене ,едни прегръдки едно чудо до като накрая не паднаха върху едно легло или по скоро нещо като матрак един такъв от въжета направен  smile3521.Накрая паднаха и на земята щото естествено Сандия през цялото време  се срамуваше и хем се гушка хем се плаши и  подксача  ,всичко това само още повече я доближава до  Сурадж и накрая вече като им се изсипа върху главите една кофа с розови листенца романтиката вече беше във върхова точка ,,един вятър завя ,една буря се изви и стана тя каквато станаааааааа smile3521

Това са много интересни моменти, страхотна сцена. Аз със сигурност нямаше да я разбера, защото щеше да е изпълнена с музика. Благодаря, че я разказа.

# 544
  • София
Миха Hug наистина страхотна новина Heart Eyes

newsm10 Браво Софи разбpала си ме пpавилно Wink Wink Wink Wink smile3501

Благодаря ти! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пусни и ти някоя снимка да ни зарадваш newsm51

# 545

Наистина страхотна сцена,най-гледана от сериала навсякъде където е излъчван досега Heart Eyes Heart Eyes
Ени,много хубаво си я описала Peace а аз искам да добавя и сутринта след брачната им,когато Сурадж и сложи червената точка лично на челото и пак я гледаше с един от  неговите "неповторим поглед за всяка ситуация" ,а Сандия една срамежлива.. срамежлива и щастлива Laughing Embarassed много ми хареса и тази сцена Heart Eyes...
всъщност всички е супер Hug

Миха ,благодаря за превода който ни правиш. love001

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 23:32 от soffita

# 546
  • София
Миха, Рокси  smile3525 smile3525
Браво!!! smile3501 smile3501 smile3501   Може да ви се стори смешно, но докато ви четях чак се просълзих от щастие. Най-после! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Така е по-голяма и вероятността оттук нататък Сандия да забременее. Дано! newsm17 newsm17 newsm17

Много съм щастлива!  Браво но сценаристите за пореден път! Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Съгласна съм с теб напълно.  Естествено, че следващата новина ще е свързана с бебета.   Дай боже две.   stork-girl stork-boy

# 547
Ох Софи това пак беше страхооотен момент  smile3521Сурадж и Сандия се гледаха срамежливо,Сантош пък ги гледаше и се чудеше какво им става на тия двамата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyДаде една кутия с бижута на Сандия ,ама не разбрах нови ли са или просто някое бижу с което Сандия да се нагизди.Хубаво че Сантош излезна та Сурадж да може да се доближи до Сандия  smile3521тя горката точно  се чудеше как да се огледа в едно канче та да си сложи точката и Сурадж и се притече на помощ  smile3521

# 548
# 549
  • София
Страхотен епизод  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Цяла серия с изповедтта на Сурадж.  Мноого добър актьор е Анас. Peace толкова драматично и

Hugискренно произнасяше думите. Няма как да не се развълнува човек. Hug Hug Hug Hug

Сега съм сигурна в едно Закир и Анкур са задействали някакъв план заедно. Със сигурност Сандия не

е заминала. Анкур през цялото време имаше поглед на човек който чака това призние.

Сега спокойно ще си чакам следващите катаклизми  в семейство Рати.   Само ,че без участието на   StopСандия и Сурадж .  Stop Те ще са само като помирители, ще им оправят кашите. 

И още много романтични сцени. smile3525 newsm51 luvbed

# 550

Благодаря ти! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пусни и ти някоя снимка да ни зарадваш newsm51

Heart Eyes

# 551
Момичета гледах серията със сефтето на Сурадж и Сандия  smile3521]
Eny87,може ли да ми кажеш кой епизод е това? Praynig

За да видите снимките в пълен размер кликнете върху тях.

# 552
Момичета гледах серията със сефтето на Сурадж и Сандия  smile3521]
Eny87,може ли да ми кажеш кой епизод е това? Praynig

За да видите снимките в пълен размер кликнете върху тях.

604/605 Heart Eyes

# 553
Представяте ли си какво чудо ще е когато Сурадж разбере че ще става татко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
...сигурно цял Пушкар ще яде челеби поне 1 седмица ..той така и трепери  на Сандия а какво остава да му роди бебе..дано има такъв момент, кой знае колко романтично ще го изиграят.. Joy Joy

О да дано скоро видим и това txtloves txtloves txtloves luvbed И двамата го заслужават Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554
  • София
Скрит текст:

Heart Eyes

Софи страхотни са Hug Hug Hug Много ти благодаря.  

Мина ли вече епизода  със парашута. Аз сега се върнах на епизодите с признасянето и в чин офицер.  Там тя пък има, много хубава реч в която благодари на всички.  Сурадж пак си поплаква повечко. Ама пък така го прави, че и на теб ти се свива под лъжичката.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 00:15 от miha-

Общи условия

Активация на акаунт