Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Привет мацки  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Зиз Hug Сега и Анандиту ли ще ходи в Сингапур  newsm78 newsm78 newsm78
Като че ли на индийците това им е любимата дестинация.  Party Party Party Нали и сладурите от светлината там са ходили  Peace
Мац, не се подмотквай, ами давай да почваме "светлината", че там драмите не са толко големи. А дано поне в него младите да са щастливи Praynig

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Привет мацки  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Зиз Hug Сега и Анандиту ли ще ходи в Сингапур  newsm78 newsm78 newsm78
Като че ли на индийците това им е любимата дестинация.  Party Party Party Нали и сладурите от светлината там са ходили  Peace
Мац, не се подмотквай, ами давай да почваме "светлината", че там драмите не са толко големи. А дано поне в него младите да са щастливи Praynig

След тая молеща се емотикона , нема как да ти откажа.... Mr. Green
Направо като я видя се разтапям... Grinning

Чек и аз да се помолим за съпорт... Mr. Green
Дано младите са щастливи, да си имат бебче, че са толкова готини заедно... newsm17 newsm17 newsm17
Аз днеска гледах преди да заспим в несвяст... Grinning

Чей пак.... Laughing

Дано прИбъдат Сурадж и Сандия...да са заедно и щастливи... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 587
Привет мацки  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Зиз Hug Сега и Анандиту ли ще ходи в Сингапур  newsm78 newsm78 newsm78
Като че ли на индийците това им е любимата дестинация.  Party Party Party Нали и сладурите от светлината там са ходили  Peace

След тая молеща се емотикона , нема как да ти откажа.... Mr. Green
Направо като я видя се разтапям... Grinning

Чек и аз да се помолим за съпорт... Mr. Green
Дано младите са щастливи, да си имат бебче, че са толкова готини заедно... newsm17 newsm17 newsm17
Аз днеска гледах преди да заспим в несвяст... Grinning

Чей пак.... Laughing

Дано прИбъдат Сурадж и Сандия...да са заедно и щастливи... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

А дано  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Почваме го значи  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 588
Ам чИ кЪ...убедиме Laughing и вече го почнах аз.... Whistling

# 589

Ауууууууу, водиш ме мац Hug. Сега сядам и го почвам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 590

Ауууууууу, водиш ме мац Hug. Сега сядам и го почвам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Начи Менекши е голема идиотка... Mr. Green а баба й сТимулантката...още пойчИ... Naughty
Обаче сандия не е яла доматите с колците и веднага разбра конспирацията с инфаркта Laughing
Сантош плаче...има врагове... Mr. Green

Тая па Сандия, в по-грозно сари не можа ли да се спретне ooooh! ooooh! ooooh!

# 591

Ауууууууу, водиш ме мац Hug. Сега сядам и го почвам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Начи Менекши е голема идиотка... Mr. Green а баба й сТимулантката...още пойчИ... Naughty
Обаче сандия не е яла доматите с колците и веднага разбра конспирацията с инфаркта Laughing
Сантош плаче...има врагове... Mr. Green

Тая па Сандия, в по-грозно сари не можа ли да се спретне ooooh! ooooh! ooooh!

А ма оууууу, да не мислиш, че мога да го видя за 5 минути.  #CrazyСега ше налаза войото и ше те стигна.
Това което до сега съм видела е, че докат на Сурадж лигата му тече, Сандия гледа кат теле,. Аааа, и друго ми направи впечатление - девойката е  по активната страна - ту го хване за ръка, ту за глава, а Сурадж - срааааааааам,  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Обаче свекито е много яка. Лафовете й ме кефят на макс  Peace

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 21:10 от marvela

# 592
Начи свекитУ кърти, ма и телешкия поглед на Сандия също... Naughty
А, момчето ни е срамливо Mr. Green нема как...маман може да е на сета и ако се опусне ше го боцка по палавите кунки... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 593
Зиз, Марвела - значи все пак започнахте "Светлината" - браво на вас. Сериала определено си струва. Всички герои са готини. Всеки един епизод е супер интересен - има много смях, много романтика и много любов. Сурадж и Сандия са големи сладури. Много си подхождат - прекрасна двойка ... txtloves txtloves txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 594
Начи свекитУ кърти, ма и телешкия поглед на Сандия също... Naughty
А, момчето ни е срамливо Mr. Green нема как...маман може да е на сета и ако се опусне ше го боцка по палавите кунки... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мац Hug да знауш, че с тоя РазвратИ сме се повредили - поне аз.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Непрекъснато ги сравнявам двамата.
Ще ми се да гледам присецвне и придърпване, ама от къде тоя късмет.  Mr. Green На Сандия мъжа й в директорския състав, на Сурадж гаджето дремело на сета по цел ден  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и чакам развратни моменти - Е, нема как да стане. Развратове си беха като волни птички докат се потребиха  Party Party Party Party Party Party

Roxis Hug Hug Hug Ми то като ви чете човек, няма как да не го почне   Laughing

# 595
Зиз, Марвела - значи все пак започнахте "Светлината" - браво на вас. Сериала определено си струва. Всички герои са готини. Всеки един епизод е супер интересен - има много смях, много романтика и много любов. Сурадж и Сандия са големи сладури. Много си подхождат - прекрасна двойка ... txtloves txtloves txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44
Роске  Hug да ти кажа...тичкат си кат плесница у нос... Joy Joy Joy

Обаче тоя Викрам кефи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Как натепа жена си... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И оная плюска некви сладки и земиииииииииииииииии,...тва скубнйе... Heart Eyes После една тупаница box и оная земиииииииииии...тая среща с пода... hahaha hahaha hahaha

Сурадж кат един същински рицар реши да ги разтърве, та ми развали харашото Crossing Arms
Олееееееееееее...разбра се за ареста... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Шок и ужас...Цола е гола... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 596

Лелееееееее, сериозно ли! Аз още не съм гледала епизода - ама след малко ще го направя. Нямам търпение да видя срещата на Сурадж и Сандия. Ох и прегръдка имало - уникални сладури са. Толкова се радвам, че пак са заедно. Много ги обичам ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts hug smile3521  ura
Много са готини Heart Eyes Сурадж как си ходеше гушнал наградата все едно в ръцете му беше Сандия и си
говореше на нея Laughing..и дрънченето на гривните и кутията с ключа..и снимката на стената..и надписа Уаини..как стана всичко ще разберем утре Hug чакам с нетърпение Миха да ни я преведе baby_neutral  bouquet

# 597
Роске  Hug да ти кажа...тичкат си кат плесница у нос... Joy Joy Joy

Обаче тоя Викрам кефи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Как натепа жена си... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И оная плюска некви сладки и земиииииииииииииииии,...тва скубнйе... Heart Eyes После една тупаница box и оная земиииииииииии...тая среща с пода... hahaha hahaha hahaha

Сурадж кат един същински рицар реши да ги разтърве, та ми развали харашото Crossing Arms
Олееееееееееее...разбра се за ареста... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Шок и ужас...Цола е гола... Crazy Crazy Crazy Crazy

Викрам кърти с неговите физиономии - Менакши и тя все измисля нещо! Забавни са и пада голям смях с тях. А и Викрам като тръгне да я бие ...  Joy Joy Joy

Сериалчето си е върха - другото е въпрос на гледна точка ...  Wink

Сурадж е невероятен във всяко отношение. Точно неговата скромност ме кефи - със Сандия малко по малко се сближават и това е хубавото. Много си подхождат и са сладури ...
txtloves txtloves txtloves

# 598
Охооооо..аз немам тия нерви да ги чакам леко по леко... Mr. Green
Сандия ми е теле...скромността на Сурадж ме дразни на макс... Naughty

# 599
Йес! newsm44 newsm44 newsm44  Преди малко гледах серията в Индия и останах без думи..... Срещата е уникална!!! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Тази серия изключително много ме зарадва и ме трогна от сърце! А като започна тяхната песен... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия наречените му братя и Менакши как не ги е срам да злословят против Сурадж! newsm61 newsm61 newsm61 smile3511 smile3511 smile3511 Сега чакам с нетърпение и превода на Миха newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт