Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Както казах е въпрос на гледна точка! Аз пък именно отношения като тези между Сурадж и Сандия обичам - двамата са тихи, скромни - чакат се колкото трябва. Малко по малко се сближават - но пък през цялото време имат супер много и все прекрасни моменти. Има си и романтика и всичко - тяхното е една много красива любов. Когато се гледат, когато се гушкат или когато се подкрепят във всяко нещо. Да не говорим, че при всеки допир, усмивка, поглед - дори мазане с мехлем въздействат. Много ги харесах - супер сладка двойка са. Не е нужно непрекъснато да се сецат като отвързани - има време и за това. За мен погледа на Сандия си е супер, скромността на Сурадж също - именно това ми харесва и ме пленява. Великолепни са ...  smile3533 newsm76 txtloves  Kissing Heart newsm10

Но както казах - въпрос на вкус! Няма как всеки да харесва едно и също ...
Peace

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Значи Роска няма лошо да се държат като съпрузи каквито са...нали??? Rolling Eyes
Дали ще се сецат или не е без значение, ако успеят да ми въздействат иначе, щото реално не мога да я видя тая химия и да им повярвам... Peace

Я ми прати некой клип с такива моменти да видя къде е тази химия дет не я видях до сега. Може пък наистина да я има и аз да не съм попадала на нея. Peace

# 602
Цитат
Ми то като ви чете човек, няма как да не го почне
Peace

Аз го загледах заради "свекървите" Laughing Laughing нали Калияни от Булката беше проклета и като се появи конкуренцията в лицето на Сантош  Twisted Evil се чудех коя е по-по- най.. rotfImbo тогава там се вихреше
Шаам ,който беше луднал по Сугна ...ама тя като продължи все да си жали за Пратап и да разваля романтиката взе да ми писва Wink и се загледах в  Сурадж ..та новата двойка окончателно ме отказа да гледам Булката..Калияни още ли си е такава проклета,защото тук в Светлината, Сантош малко се кротна Laughing

# 603
Йес! newsm44 newsm44 newsm44  Преди малко гледах серията в Индия и останах без думи..... Срещата е уникална!!! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Тази серия изключително много ме зарадва и ме трогна от сърце! А като започна тяхната песен.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия наречените му братя и Менакши как не ги е срам да злословят против Сурадж! newsm61 newsm61 newsm61 smile3511 smile3511 smile3511 Сега чакам с нетърпение и превода на Миха newsm51 newsm51 newsm51
Когато им бяха спретнали тържество за 5 год.от сватбата нали Сурадж подари на Сандия часовник,
в който имаше тяхната песен..затова сега Сандия му я пусна от часовника Hug

# 604
Калиаяни в момента е супер Naughty Няма равна по доброта.
Шам и Сугна са щастливи и имат две деца Peace

# 605
Аз пък докато чакам превода на Миха си чета за Рама и Сита!
Днешната серия на Светлината  в Индия била вдъхновена от тяхната история. Heart Eyes
Дано да е само тя,че края на епоса не ми харесва!
Зиз,Марвела може да погледнете и вие,ако не сте го направили вече.
Нали Сид ще играе в "Рамаяна"?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%8F%D0%BD%D0%B0

# 606
Никой не ми пуска клип... Rolling Eyes странна работа Thinking

# 607
Зис, най-сетне клекна... Мараба мац...

Момичета, тук съм, но само ви чета ...

Този месец вайосвам внука си, та затуй

# 608
Да не му спре на човек интернета и що да види, нови фенки на светлината. Ей ся вече ще има смях и ще стане забавно.

# 609
Зизка,стига си се мъчила,щом не ти харесват! Hug
Разказвай за Булката и толкоз,като се появи Шив на българския екран ще си правите купони тук във форума! Heart Eyes
По принцип имаше много хубаво направени клипове с най-хубавите моменти на Сурадж и Сандия,но всичко е изтрито от  телевизия Стар.
Феновете  наричат двойката Сурия. Two Hearts

# 610
Зизка,стига си се мъчила,щом не ти харесват! Hug
Разказвай за Булката и толкоз,като се появи Шив на българския екран ще си правите купони тук във форума! Heart Eyes
По принцип имаше много хубаво направени клипове с най-хубавите моменти на Сурадж и Сандия,но всичко е изтрито от  телевизия Стар.
Феновете  наричат двойката Сурия. Two Hearts

Ти пък... Mr. Green аз тая вечер гледах заради Марвелита Hug
Вервай ми, че няма да отделя и секунда за нещо което ме мъчи...не съм мазохист Laughing
тази вечер беше изключение...изгледах 2 серии и не ме грабна изобщо.

Та в тоя ред на мисли да се изпомпоним за най-най-най химичната двойка.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Развратови newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Развратови  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Развратови  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 611
Зиз Hug Ше те грабне мац  Hug Hug Hug Ше те грабне. Мене вече ме грабна  Joy Joy Joy

Малииии, тая Сантош за чудо и приказ. Направо се разпознах в нейния образ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиги Hug светни сега какъв е тоя Рамаяна.  Фенките спрягат Сидарт за роля, но нищо не разбрах, само това, че искат да е любовчия некакъв. Това в Уикипедията е за историята на Рам, но дали има или ще правят филм по нея не ми е ясно  newsm78 newsm78 newsm78

Бубе Hug на линия сме  вече.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 23:29 от marvela

# 612
Зиз Hug Ше те грабне мац  Hug Hug Hug Ше те грабне. Мене вече ме грабна  Joy Joy Joy

Малииии, тая Сантош за чудо и приказ. Направо се разпознах в нейния образ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиги Hug светни сега какъв е тоя Рамаяна.  Фенките спрягат Сидарт за роля, но нищо не разбрах, само това, че искат да е любовчия некакъв. Това в Уикипедията е за историята на Рам, но дали има или ще правят филм по нея не ми е ясно  newsm78 newsm78 newsm78

Бубе Hug на линия ме вече.

Само така, Зис, сакън да не изчезнеш, в дует ви искам.

# 613
Зиз Hug Ше те грабне мац  Hug Hug Hug Ше те грабне. Мене вече ме грабна  Joy Joy Joy

Ще, ще... Mr. Green Тържество на надеждата пред горичвият опит Laughing

# 614
Рамаяна  е епоса по който сигурно ще правят филма или сериала.Но сигурно ще е сериал, защото историята е много дълга.Не знам кой от всичките герои е любовчия!
Аз си помислих,че той ще играе Рама и си представих Зизка как гледа това: Joy Joy Joy
"Айодхя благоденства, хората са щастливи и за известно време всичко върви добре. Не след дълго обаче започват да се разпространяват слухове за престоя на Сита в Ланка и Рама чува шепоти, че глад в града е причинен от вината на Сита, която е била галена от Равана. Рама я праща в гората, където заедно са преживели изгнанието си. Сита е бременна, когато Рама я изгонва, но без да се оплаква се домъква до гората, където ражда синовете си Лава и Куша в обителта на мъдреца Валмики. Тук тя ги отглежда с помощта на отшелника, който става техен учител и под чиято опека те израстват красиви и силни. Така се случва, че когато младежите са на двайсетгодишна възраст Рама освобождава кон в гората, като част от ритуал за жертвоприношение. Когато неговите хора отиват, за да върнат коня го откриват в ръцете на двама силни младежи, които не успяват да заловят. Рама сам отива в гората и разбира, че младежите са синовете му. В изблик на разкаяние Рама си припомня страданието на жена си Сита и научавайки, че тя живее в обителта на Валмики я моли да се върне при него. Сита вече не е влюбена девойка и перспективата за живот с Рама не я привлича. Тя призовава земята, ако е обичала единствено Рама, ако честността и чистотата ѝ са познати на земята, нека тя отвори недрата си и я приеме. Докато свидетелите треперят от ужас земята се разтваря, появява се величествен трон, на който е седнала Богинята на земята и отвежда със себе си Сита в царството на вечното щастие, оставяйки късно разкаялия се Рама да преживее остатъка от годините си в покаяние."

Общи условия

Активация на акаунт