Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 870
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Зиз Hug Ше те грабне мац  Hug Hug Hug Ше те грабне. Мене вече ме грабна  Joy Joy Joy

Ще, ще... Mr. Green Тържество на надеждата пред горичвият опит Laughing

Що си прибра кандилата бе мац  Hug Птицата Феникс и тя ли изгоре  Joy Joy Joy Joy Joy

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Що бе...тва сюжет кат за мен... Mr. Green Joy Joy Joy

# 617
Зиз Hug Ше те грабне мац  Hug Hug Hug Ше те грабне. Мене вече ме грабна  Joy Joy Joy

Ще, ще... Mr. Green Тържество на надеждата пред горичвият опит Laughing

Що си прибра кандилата бе мац  Hug Птицата Феникс и тя ли изгоре  Joy Joy Joy Joy Joy
Не знам... hahaha hahaha hahaha ама ми се обади плексита, та спрях Mr. Green Joy Joy Joy

# 618
Значи Роска няма лошо да се държат като съпрузи каквито са...нали??? Rolling Eyes
Дали ще се сецат или не е без значение, ако успеят да ми въздействат иначе, щото реално не мога да я видя тая химия и да им повярвам... Peace

Я ми прати некой клип с такива моменти да видя къде е тази химия дет не я видях до сега. Може пък наистина да я има и аз да не съм попадала на нея. Peace

Зиз, не мисли че те игнорирам! Тази вечер просто имах един куп друга работа и както се вижда не съм много активна да пиша тук. Занимавах с пускане и на друга тема и въобще нямах време ...  thumbsup

Разбира се, че няма нищо лошо в това съпруг и съпруга да се държат като такива - те определено ще го правят по-натам и то как. Друг е въпроса вече какви са по характер - дали ще го раздават по-спокойно и романтично, дали ще са по-стеснителни, дали ще се дърпат, теглят и т.н.  Hug

Както се казва хубост насила не става. Всеки човек има предпочитания и любимци. Видях, че си писала, че си се измъчила да гледаш "Светлината" и не те е впечатлил. Успяла си с едва 2 епизода. В крайна сметка - това е твое решение. Всеки сам си преценява. На мен ми беше забавно да чета коментарите ти за изгледаното. Но ти вече ще решиш дали да продължиш или не - ако не те влече - няма проблем ...  Mr. Green

Колкото до химията между главните - не само аз я виждам, доста фенове тук в темата, а и по света я виждат и усещат. Значи определено я има. В момента ти следиш най-първите серии, където нямаше чак такива погледи и неща - но по-натам е олеле мале. Големи сладури са Сурадж и Сандия. Доста клипчета сме напускали с техни готини сцени. То целия сериал е пълен с такива и все прекрасни. Особено моментите в Сингапур. Ако искаш можеш да видиш този епизод ... 
smile3525

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-86/mathie-is-up-to-something-1000001613-e

# 619
Марвела,току-що в гуглето свързах имената на Сид и Рамаяна и ми се появи някакъв блог,в който пише.че любимият му герой е Рам,но той искал да играе Хануман,но ако има този шанс!
http://siddharthshukla.blogspot.com/ това той ли е?
Във индия -форум повечето искат да е Рам! Hug

# 620
Нищо не виждам... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Зиги, да...това е той Peace

# 621
Йес! newsm44 newsm44 newsm44  Преди малко гледах серията в Индия и останах без думи..... Срещата е уникална!!! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Тази серия изключително много ме зарадва и ме трогна от сърце! А като започна тяхната песен.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Когато им бяха спретнали тържество за 5 год.от сватбата нали Сурадж подари на Сандия часовник,
в който имаше тяхната песен..затова сега Сандия му я пусна от часовника Hug

Ухааааа, най-накрая и аз изгледах епизода на "Светлината" в Индия! Срещата на Сурадж и Сандия накрая беше уникална. Много силна и чувствена сцена. Той милия като отиде на тяхното място - как тъжно гледаше, че я няма. Изведнъж тя като му пусна тяхната песен - той така са развълнува, после Сандия си пусна и шала и той се закачи на лицето на Сурадж! А когато тя се появи и се видяха пак пуснаха една хубава песничка - двамата се затичаха един към друг и се прегърнаха - гледаха се с много любов. Невероятна сцена - отлично изиграна от Анас и Депика ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm44 newsm44 newsm44 smile3521

Знаех си, че Сандия не е заминала и си е тук ...  smile3501

В другия епизод показаха и как се връщат в дома на Рати и Сантош и другите ги посрещат ... 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Аз пак да кажа, че с предоставения линк не виждам нищо... Rolling Eyes
Имам само черен екран и нищо друго, като копирам целия ми дава грешка.

# 623
Аз пак да кажа, че с предоставения линк не виждам нищо... Rolling Eyes
Имам само черен екран и нищо друго, като копирам целия ми дава грешка.

Това за мен ли е било? Одеве не разбрах ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Явно не ти отваря сайта. Нищо ще ти го пусна от другия канал. Там не пускат тяхната песен, но моментите са си на лице ...  Hug

Сурадж и Сандия са уникални - приятно гледане:
txtloves txtloves txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=oEawqVG6u0I

# 624
Брях Shocked тоя я сецна Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тя е настъпателна, тоя седи кат дЪрво Naughty
Не може да им се отрече, че се водиха за ръце Laughing

Роска, не съм казвала, че съм се мъчила....това са си интерпретации на Зиги. Просто казах, че гледах 2 серии и не ме грабна. Peace

Еми не знам...ще си запазя мнението за себе си, че ще ме разпънете.

Благодаря за серията  bouquet  bouquet  bouquet

# 625

Роска, не съм казвала, че съм се мъчила....това са си интерпретации на Зиги. Просто казах, че гледах 2 серии и не ме грабна. Peace

Няма за какво! Радвам се, че сега линка се е отворил ... Hug Hug Hug

# 626

Няма защо никой никого да разпъва за каквото и да било, както няма лошо всеки да си изкаже мнението такова, каквото е. Няма как толкова различни хора да мислят по един и същи начин, пък и няма защо да се притесняват да казват каквото мислят, нито някой да се обижда на мисленето на другия. Ако някой си прикрива мнението все едно лицемери пред останалите, а това е по лошо от това да си изказваш мнението на глас. Аз съм свикнала да си казвам каквото мисля където и да е и пред който и да е, може би затова и разсъждавам по такъв начин, но пък от друга страна мисля, че в крайна сметка това е правилното.

# 627
Бубе, понякога е по-добре да замълчиш от колкото да говориш. Така не се създава излишно напрежение.
Плюс това тука липсва оня начин на комуникиране когато някой изказва мнение, друг да си защити тезата. Така се получава интересен диалог и често пъти хора на различно мнение се съгласяват едни с други.
Това за съжаление липсва и няма почва да си човърка човек мозъка. Аз се изказвам различно, но никой не се опита да ме убеди в обратното....чета само приказки от сорта..."Това е твое менние". "Всеки мисли различно", "Щом така мислиш...", Ти може и да не виждаш, но цял свят едва ли не вижда"...
За какво да се изказвам....? Спомням си когато изказах мнение за лош финал, Роска се напрегна...не и се четяло едно и също...не знам кво...
 Нейсе...няма смисъл да задълбавам.
Гледайте си филма, разказвайте си, че рядко коментирате ситуации, предположения и тн.
А, пък аз...ако имам да кажа нещо, ще го кажа... Peace
Бай дъ уей...никога не съм била лицемерка Naughty

Сега може да почнете да мятате камъни... Laughing Само да кажа, че идеално нося на диаманти... Mr. Green
Можете да започнете....СЕГА!!!  Whistling

# 628
Зиз, направо ще ме разбиеш - за какви камъни говориш! Никой няма да тръгне да мята камъни по теб, затова че си изразила мнение различно от нашето.  Peace

Не виждам кой в какво трябва да убеждава другия? Мисля, че е съвсем вярно това, че всеки човек е различен и има различни предпочитания. В това няма нищо лошо. Всеки може да пише каквото иска - това все пак е форум ...  Wink

Отново говориш за това, че съм се напрегнала. Мисля че това вече го изяснихме. Така, че няма да се връщам към тази тема и спирам да говоря по въпроса ... Sunglasses

Бубе, този който накрая започна да се подиграва на Сурадж, че нямал шанс на Световното състезание по готварство е Мухит! Това го видях и реших да ти кажа - малкия както винаги не показа никакво уважение към брат си. От край време за мен той си е най-шантавия от братята ... 
Naughty

# 629
Ох бе Роске...само го споменах като факт. ooooh! ooooh! ooooh!
Инак е забарвено, ама Бубето ме дърпа за езика да пиша някакви неща дето не исках да пиша.
Просто си изложих аргументите Peace

Та по повод Светлината...не съм чела да спали заедно втори път...или съм пропуснала.
Но, ако е така...ще чакате бебе към 1300-тия епизод, ако Сандия е в овулация. Joy Joy Joy
Инак не ви мърда до 2000 епизод...да чакате същото... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт